Форум Гонг и България е с теб, Стенли!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стилиян Петров се бори за живота си, болен от левкемия
Кураж Стенли ще спечелиш и този мач и ние пак ще сме с теб.Само напред и нагоре
acmilan написа:Потресен съм от тази новина, каквото и да кажа за Стилиян ще е малко! Дано се оправи, призовавам феновете на всички отбори в България да изразим подкрепата си към капитана на България в предстоящия кръг в А група!
Освен това, понеже наближава и олимпийската квалификация по волейбол в София, там също може да се изрази голяма подкрепа към Стилян.
В такива моменти се замислям колко незначителни и дребнави са всички наши дрязги във форумите... Футболът е само една игра, създадена да радва хората. А Стенли е един от тези, които радват истински хората. Той е много по-важен от всички Батковци, Титани, Гриша Ганчевци, Домусчиевци, Венци Стефановци и т.н. взети заедно!
[center]
[/center]

- Dexter Lord
- Контакти:
Нека на предстоящите мачове, всички привърженици в България да издигнем плакати в подкрепа на Стенли!
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
Лошо, младо и хубаво момче, успял в живота, ако си отиде толкова млад ще е много тъжно!!
Кураж и успех!
Кураж и успех!
Успех СТЕНЛИ!!! С ТЕБ СМЕ!
УЖАС!!! ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБ!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Единственият в отбора ни, когото можем да наречем истински футболист и човек! Дръж се, Стенли, с теб сме!
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
ПОТРЕСЕН СЪМ!
Дано да вземе пример от Ивайло Йорданов, който вече 12 години живее и се бори мъжки с множествената склероза. Или Любо Пенев, който го хвана този проклет рак, точно преди световното в САЩ'94. Любо не игра тогава, заради тази болест, провеждаше лечение в Испания. Ние не станахме световни шампиони, но ЛЮБО победи болестта и се върна по-силен от всякога!
Кураж Стенли! ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБ!
Дано да вземе пример от Ивайло Йорданов, който вече 12 години живее и се бори мъжки с множествената склероза. Или Любо Пенев, който го хвана този проклет рак, точно преди световното в САЩ'94. Любо не игра тогава, заради тази болест, провеждаше лечение в Испания. Ние не станахме световни шампиони, но ЛЮБО победи болестта и се върна по-силен от всякога!
Кураж Стенли! ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБ!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
- OldTrafford
- Контакти:
Като гръм от ясно небе ми дойде..още не знам какво става.
Дано,дано да се оправи -всички се молим за теб СТЕНЛИ!

Дано,дано да се оправи -всички се молим за теб СТЕНЛИ!
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Каквото и да кажа,сигурно вече ще е казано.Познавам го,много добре...Голям мъж,велик характер.УСПЕХ,ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБ...
Върни се в “Футбол - България”