Разширеният списък на волейнационалите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nikawr
Контакти:

Re: Разширеният списък на волейнационалите

Мнениеот nikawr » 30 мар 2012 16:59

Алексиев се пречупи преди 2 години срещу Куба на световното.Изтърва победната точка за 3:1 и се игра тайбрек и ни отстраниха :(
Много талантливо момче, но просто много податлив на паника :(. Що псувни е изял за тези две години от мен...., но е факт че след Матей той ни е най добрият посрещач в момента... :(
Според мен е по-важно да се намери един млад и талантлив разпределите, пък било то и да го натурализираме отвън!!!!

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Разширеният списък на волейнационалите

Мнениеот Пловдивчанинът » 30 мар 2012 18:07

Аз тая тема я направих не да плюете националите, а ги подкрепим. Тошко Алексиев бил слаб вие колко мача на националния отбор сте гледали, че го твърдите това. Тошко е един от най-стабилните момчетата в отбора има толкова много опит в Русия и Италия. Титуляр е в Сургут средно прави по 15 точки на мач е какво може да се изисква от него, може би всеки се сеща за онази злополучна контра, която сгреши срещу Куба, ами на всеки се случва да сгреши, дори и на най-добрите - Владо, Матей и Андрей случайно да не би да са безгрешни, грешките ги има навсякъде. Ники Пенчев е най-големият млад талант във волейбола ни и още миналия сезон Радо започна да го налага през този съм сигурен, че ще изиграе доста мачове като титуляр. Но все пак е доста млад, а през този сезон игра доста малко в Копра, а Тошко беше титуляр в Сургут, ще дойде времето на Ники и той ще стане капитан и ще води отбора. И двамата са пловдивчани и двамата ги уважавам супер много, но айде да оставим Радо да си свърши работата и той да решава кой да играе и кой не. Той е треньор не ние, ние сме фенове и най-важното е на да плюем и то не кой да е ами играчи от най-силният и обичан национален отбор в България. Оставете момчетата на спокойствие пък каквото ще да става. Аз за сметка от някои фенове няма да ги псувам никога, защото тези момчетата винаги са ни носили радост и съм сигурен, че ще го правят и за в бъдеще.

Върни се в “Волейбол”