Форум Гонг и България е с теб, Стенли!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стилиян Петров с Левкемия???
Бях в супер настроение и като пречетох тази новина ми супер гадно и ми се развали настроението и всичко.Стенли с те сме!!!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Шок и ужас.
Дано Господ да му помогне. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Стефан_Филипов
- Контакти:
Левкемията е лечима в 90% от случаите... зависи от много неща обаче.
Стана ми супер гадно само като прочетох заглавието.Не съм чел и новината.Кураж Стенли.
поразрових се малко и се убнадеждих има вече левкемии ,които се лекуват дори само с лекарства,но много зависело в какъв
стадий е левквмията.Добре че поне най-важното ПАРИТЕ,СТЕНЛИ ГИ ИМА.Иначе аз вярвам че ще успее с тази болест,продължавам да се ровя за тази коварна болест.
стадий е левквмията.Добре че поне най-важното ПАРИТЕ,СТЕНЛИ ГИ ИМА.Иначе аз вярвам че ще успее с тази болест,продължавам да се ровя за тази коварна болест.
LEVSKI_FOREVER
Дано да е в ранен стадии. Стенли ще се справиш ние сме с теб!
Ужасна новина. Дано Господ е с него, ние всички стискаме палци да се оправи... Човек не знае какви неща може да му поднесе живота, затова трябва да бъде силен!
тоя шибан стрес,в тези големи първенства,мама ви да е.а гадна и на Платини и на ФИФИ И УЕФИ-ВСИЧКО Е ЗАРАДИ ВАС ГАДНЯРИ ГАДНИ.
Толкова мачове и толкова стрес в тази вече МАФИОТСКА ИГРА.
Толкова мачове и толкова стрес в тази вече МАФИОТСКА ИГРА.
LEVSKI_FOREVER
Ужасна новина
Дано има шанс, да се излекува 

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Върни се в “Футбол - България”