Литекс - Левски - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот Adramelech » 30 мар 2012 12:57

Някой може ли да ми даде логично обяснение, защо нашите примадони, не играха срещу Миньор така, както играха второто полувреме срещу Литекс и защо подяволите Цветков игра само 5 минути, като за сметка на това Йовов игра доста повече? И за чий извадиха Вутов от групата?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 30 мар 2012 12:58

terata написа:
Avanti_Ragazzi написа:Тука някой много бързо ги направиха шампиони тези :lol: :lol: :lol: Като забравят програмата на А група!!! Те нито са играли с нас, нито с Литекс, нито с Лудогорец, нито с Черно Море, Славия и Миньор. Ама ги обявиха за шампиони!!! Много бързо забравиха преди 3 години как до водиха с 4 точки до 25 кръг с 10 поредни победи и накрая Левски стана шампион!!! :lol: Ако си мислят, че ще вземат всички мачове до края с тая игра дето я играха с Берое :shock: Евалата!!! И да не забравят, че ни биха есента само с 1-0 в директният мач!!! А в България при равни точки се гледат мачовете по-между си!!! Тепърва ще губят точки и то много, нито играят извънземен футбол, нито нищо. Сега ако кюрда, Гришата и тоя от Лудогорец им легнат е друго!!! Но при истински футбол, много трудно ще победят който и да е от тези отбори!!! Най-хубавото при тях е, че всичките им тези мачове са един след друг и при една загуба, като ги знам особено ако е от нас, глей кво става след това!!! Почва се едни оставки, едни протести, едни бойкоти!!! Никой не е още шампион, прекалено много мачове има още до края и ако всичко се играе честно бая ще е интересно първенството до края!!!

Колега, те хубуу ще загубят точки, ама как ги виждаш нещата ние с Гонзо начело да печелим всичко до края? Щото аз, честно казано не виждам как ще се случи тва. А ЦСКА-то може и да са слаби, ама видя как играха Локо Пд срещу тях. Ква е гаранцията че и Литекс и Лудогорец особено в последния кръг, няма да им полегнат? Все пак тва конкретно между ловешкия тим и другарите в червено сме го виждали и преди.

Дано тенденцията продължи и битката за Европа се засили, тогава може да стане така, че мачовете на Цска с Лудогорец и Литекс, да са на "живот и смърт" за отборите от Разград и Ловеч :) :) САМО СИНИТЕ !!!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 30 мар 2012 13:06

Ако всичко се играе по правилата имаме още шансове за титлата,въпреки че не играем кой знае какво,но като знам как всичко става зад кулисите не съм голям оптимист.Ето какво имам в предвид за по правилата, Цска с този си отбор трудно би трябвало да вземе пълният актив точки от последните 5 кръга 26-с Левски,27д-Ботев тука 3 т28г- с Миньор дали ще има мач не се знае,но те собствениците са от Перник-3т29-д-Литекс ако Ганчев каже да паднат,но ако Литекс играят както могат Цска би трябвало трудно да вземат този мач,30г-Лудогорец-дано всичко да не е разпределено до този мач че ще има големи циркове.Искам да кажа че ако всеки отбор си играе както трябва развръзката може да е в последният кръг.Ето и на Левски мачовете определено по лесни като ние имаме 3 домакинства 2 гостувания и това на Видима би трябвало да го вземем с лекота 26д с Цска 27г- Локо-Пд 28д-Берое29г-Видима30-д Светкавица.

Потребителски аватар
Lepke
Контакти:

Мнениеот Lepke » 30 мар 2012 13:31

Аз само да попитам,от чисто любопитство-преди кръгът с мачовете Левски-Миньор , Славия -Лудогорец и Локо Пд - ЦСКА,някой да знае какви са били коефициентите за шампион на Левски,Лудогорец и на ЦСКА :roll:
Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 30 мар 2012 13:37

Adramelech написа:Някой може ли да ми даде логично обяснение, защо нашите примадони, не играха срещу Миньор така, както играха второто полувреме срещу Литекс и защо подяволите Цветков игра само 5 минути, като за сметка на това Йовов игра доста повече? И за чий извадиха Вутов от групата?

Защото трябваше да бъде елиминиран Николай Костов. Той си позволи да смени номенклатурата Йовов по начин, подсказващ на всички, че не става за нищо. Той заемаше и второто място на легендата Георги Иванов. Ами те какво да правят ако не са футболист и треньор/директор? Нали когато ядат хляб си хапят пръстите.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 мар 2012 13:40

Вместо да правите сметки на точките на ЦСКА къде може да изгубиме, по-добре гледайте да не сме шампиони 2 кръга преди края на шампионата. Само за сведение - последните два кръга играем с Литекс и Лудогорец. Да не стане така, че ние да избираме, кой да играе в Европа ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 30 мар 2012 13:42

Red Warrior написа:Вместо да правите сметки на точките на ЦСКА къде може да изгубиме, по-добре гледайте да не сме шампиони 2 кръга преди края на шампионата. Само за сведение - последните два кръга играем с Литекс и Лудогорец. Да не стане така, че ние да избираме, кой да играе в Европа ;)

Какво стана с директивата?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 мар 2012 13:44

mistreated написа:
daniel875 написа:Вие, заблудените, срама нямате ли? Не виждате ли, че отборът на Стойчо го бутат като за световно, а пък си мислите, че нямало да станат първи. Ами натам вървят нещата, че ще си сложат ако трябва правилните хора, и ще успеят. От такава титла обаче едва ли ще има положителен резултат.

С кое точно ни бутат бе? Я дай един едничък пример. С това, че арестуваха Присо ли, или с абсолютно незаконното спиране на правата на Янчев, Стоянов и Трифонов, след като са си изтърпели наказанието. С това ли ни бутат?
Със съдии ли спечелихме мачовете срещу Калиакра, Монтана, Локо Сф, Локо Пд и Берое? Къде по-точно ни помогнаха те?
Аман от смешници.

Aми гледал съм всички мачове на ЦСКА през този сезон -май съдийските грешки в полза на ЦСКА не бяха никак малко:
- срещу Черноморец- 10 мин преди края победен гол от абсолютна засада
- срещу Локо(Пд)- гол от засада , несвирене дузпа за Локо
- срещу Берое - отменен редовен гол на беройци без никаква причина, несвирена дузпа за Берое.
- Левски- признат гол след очевадно нарушение в атака, пуснати 2 100% засади за ЦСКА, 2 спорни ситуации за дузпа за Левски - несвирени
- Ботев(Вр) - гледам футбол от много години такова съдийство не съм виждал там имаше над 10 скандални очевадни съдийски грешки в полза на ЦСКА- в това число признат гол след блъскане с 2 ръце на Зику , на 2 пъти съдията си затвори очите за удари без топка при спряла игра на играчи на ЦСКА и свири една от най-смешните дузпи в историята на българския футбол.
- Лудогорец- също страшно скандално съдийство в полза на ЦСКА.
- Локо (Сф) - още в началото на мача непоказан нарисуван червен картон на Дюлгеров за убийствено влизане в краката на играч от Локомотив при положение че топката беше на 5 метра. Признат 2-ри решителен гол на ЦСКА след очевидно блъскане на Присо- нещо признато дори и от шефа на СК.
- срещу Монтана показан съвсем различен критерий при санкциониране на нарушенията, вкаран първи гол след нарушение в нападение.
- Срещу Берое - би ли се заклел в най-близките си хора че имаше фаул при ситуацията която стана гола. Спестени картони на Мораеш, Галчев, Дюлгеров и Бандаловски.
Тези четирамата всеки мач са за минимум жълт картон.
За арестуването на Присо- според теб какво се полага за удар срещу униформен полицай ,оказване на съпротива при задържане , използване на подръчни предмети за съпротива срещу униформен полицай. Ами според мен възможно най-лекото наказание е екстрадиране от страната . Все пак гражданин на държава извън ЕС извършва серия от криминални деяния . Ако считаш че това което съм записал е прекалено строго може да направим следния опит с теб ще идем в посочена от теб държава и ти ще удариш униформен полицай и ще окажеш съпротива при задържането - да видим какво наказание ще ти наложат. Не говоря за САЩ и Азия там за подобни изпълнения най-вероятно няма да има наказание защото просто ще бъде гавра с труп.
За мен спирането на правата на Янчев , Трифонов и Стоянов не е правилно- тук съм съгласен с теб. Но същото така съм на мнение ,че наказанието им е обидно малко. Досега не ми е известно БОК да е налагал толкова леко наказание за употреба на допинг. В името на справедливостта те трябваше да получат същото наказание каквото получават други хванати с допинг футболисти , атлети , щангисти и т.н.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 30 мар 2012 13:46

Живко6461 написа:
Adramelech написа:Някой може ли да ми даде логично обяснение, защо нашите примадони, не играха срещу Миньор така, както играха второто полувреме срещу Литекс и защо подяволите Цветков игра само 5 минути, като за сметка на това Йовов игра доста повече? И за чий извадиха Вутов от групата?

Защото трябваше да бъде елиминиран Николай Костов. Той си позволи да смени номенклатурата Йовов по начин, подсказващ на всички, че не става за нищо. Той заемаше и второто място на легендата Георги Иванов. Ами те какво да правят ако не са футболист и треньор/директор? Нали когато ядат хляб си хапят пръстите.

Точно това е една от причините, поради които ме е яд на Гонзо (да не кажа нещо по-силно). В един от предните пъти, в които се пробва, като треньор го питаха, дали приятелството му с някои от играчите, няма да попречи. Тогава каза, че приятелството си е приятелство, но по време на мач няма приятели (или нещо от сорта), а на мача с Литекс се видя, че не е така, иначе какво смислено обяснение да оставиш голмайстора си, за сметка на Йовов.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 мар 2012 13:54

Добре, че не играем за Купата, иначе щяхте да кажете, че има трампа между Литекс и ЦСКА, ала - Купа срещу титла. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”