Председателят на фенклуба на Пирин бе открит мъртъв

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

pirinblg2
Контакти:

Re: Председателят на фенклуба на Пирин бе открит мъртъв

Мнениеот pirinblg2 » 30 мар 2012 11:34

scb написа:Този човек с какво се е занимавал? В Благоевград футбол, политика и крими са тясно свързани и ще ми е интересно СС Пирин как ще разтълкуват убийството.

Отдавна няма нищо общо с Пирин СС!!!! Това което се случи е шок за всички!!!! Отиде си един от най-големите фенове на Пирин!!!!!Жалко за сина му който е 6-7 клас и живееше с него тъй като е разведен от години!!! Почивай в мир Митко!!!!!

П.П. На следващия мач на Пирин достойно изпращане!!!!!

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 30 мар 2012 11:48

Ужасно :(
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 30 мар 2012 11:50

pirinblg2 написа:
scb написа:Този човек с какво се е занимавал? В Благоевград футбол, политика и крими са тясно свързани и ще ми е интересно СС Пирин как ще разтълкуват убийството.

Отдавна няма нищо общо с Пирин СС!!!! Това което се случи е шок за всички!!!! Отиде си един от най-големите фенове на Пирин!!!!!Жалко за сина му който е 6-7 клас и живееше с него тъй като е разведен от години!!! Почивай в мир Митко!!!!!

Да ти кажа не знам как съдът е допъснал сина му да живее с него.Това момче е възпитано само на простотии.То от съвсем малко псува на майка,на леля и т.н.-все неща,на които го е учил баща му.Защото бяха заедно по мачовете,а Банскалията лека му пръст по цял мач вместо да подкрепя Пирин псуваше треньорите и футболистите от първата до последната минута.Ама нали казват за мъртвите или добро или нищо.Та по-добре да спра до тук...

pirinblg2
Контакти:

Мнениеот pirinblg2 » 30 мар 2012 12:00

bobonikolov написа:
pirinblg2 написа:

Да ти кажа не знам как съдът е допъснал сина му да живее с него.Това момче е възпитано само на простотии.То от съвсем малко псува на майка,на леля и т.н.-все неща,на които го е учил баща му.Защото бяха заедно по мачовете,а Банскалията лека му пръст по цял мач вместо да подкрепя Пирин псуваше треньорите и футболистите от първата до последната минута.Ама нали казват за мъртвите или добро или нищо.Та по-добре да спра до тук...

Не те знам кой си ама си напълно изветрел!!!!! Тоя човек колко нерви е дал за Пирин!! Сърцето му беше зелено!!!! След всяка загуба на отбора плачеше!!!! Лека му пръст ,да почива в мир!!!! Беше голям човек!!!!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 30 мар 2012 12:55

Кой знае с кво се е занимавал,що не дойдат мен да ме убият така...шото аз на никой нищо не съм направил.

Върни се в “Пирин”