Левски - Лудогорец - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|

Мнениеот Red Warrior » 30 мар 2012 11:54

Аз_съм_Спас написа:слаб Литекс?! :mrgreen: :lol:

По-слаб Литекс не съм виждал! Да ме извинява Ицо ама... :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 30 мар 2012 11:57

Red Warrior написа:

Не мисля, че сме играли с по-слаби отбори от вас. Срещнахме едни СИЛНИ Черноморец, Локо Пд и Берое. А вие СЛАБИ Литекс, Миньор и едвам издрапана победа с Черно море. Не знам с какво сте по-напред от нас. Оставяме точките настрана. А ЦСКА си продаде половината отбор, другата половина не може да играе. Едвам събираме група от 18 души за мачовете. Играем с юноши и бутафорната селекцийка на титаните...
[/quote]

е, някой път и така се получава :) Преди 6 години пък, имахте най-силния ви отбор след 1989 година-бихте Ливърпул на "Анфийлд", отстранихте Леверкузен с две победи....обаче накрая изтървахте титлата :mrgreen: - за туй казвам Аз-от позицията на аутсайдер се играе по-лесно ;)

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-ЛУДОГОРЕЦ

Мнениеот fen-fen » 30 мар 2012 11:58

Pichichi написа:Аз ви го написах и в темата за треньора но наистина ли си мислите че треньора на Лудогорец - Ив.Петев
може нещо повече в треньорството от Гонзо ???

Е не може, то се видя? Какъвто единия такъв и другия. Остава сами футболистите да си изиграят играта и каквото сабя покаже....за мен и двата отбора са в игрова криза, а Левски са с предимство защото са домакини.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 30 мар 2012 12:17

Аз съм довоелн от играта вчера. Момчетата играха с пламък в очите и искаха победата (нещо, което не се случи с Миньор). Ако Йовов беше вкарал в 60 мин, щяхме да ги смачкаме. Всички трябва да подкрепим Левски в мача с Лудогорец, нищо не е загубено!!! Всеки може да си погледне как стояха нещата след 21 кръг 2009 година (последният шампионски сезон) и по-точно след загубата от Локо Сф. с 3-0 на Герена ! Тогава пак всичко беше загубено., пак изоставахме, пак не харесвахме трениьора, НО СЕ ПРЕБОРИХМЕ, ЗАЩОТО СМЕ ЛЕВСКИ !!! За това всички трябва да подкрепим отбора на сърцата си в понделеник, това е най-важният мач до момента !!! САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!
Последна промяна от tzvetan_tee на 30 мар 2012 12:19, променено общо 1 път.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 30 мар 2012 12:18

Red Warrior написа:Точно защото има Бог ЦСКА прави 3-те Л-та (Левски, Литекс и Лудогорец) смешни с юношите, наказаните, некартотекираните, със съдийските тесли, без БФС, без руски спонсори и т.н. Иначе, ако ЦСКА стане шампион, това ще е най-слабият отбор на ЦСКА ставал шампион. Но както ти казваш...има Бог :!:

С какви юноши играете пък вие? Грънчов и ......? :lol: Левски, ако играеше със юношите съм убеден, че нямаше да е на това дередже. Ама и на никой не му стиска....И какви са тия "съдийски тесли", защото съм ви гледал мачовете и нещо съм ги пропуснал.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 мар 2012 12:39

Реално погледнато 4-та поредна загуба за Лудогорец изглежда доста невероятно.Същото се отнася и за Левски, които ако загубят ще им бъде за 3-ти пореден път.Затова равенството изглежда най-логично като завършек на този мач..

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 30 мар 2012 12:52

Силно се надявам, Гонзо ако е мъж, то в групата да не попаднат Йовов и Тасевски, като на тяхно място викнат някои от дребосъците (а защо не и да са титуляри в този мач).

И двата отбора са в криза (да им имам и шампионските претенции), но ако Левски играе, както игра второто полувреме срещу Литекс, то една победа за сините, няма да е изненада (въпреки, че Гонзо ни е треньор).
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 30 мар 2012 13:07

tzvetan_tee написа:Аз съм довоелн от играта вчера. Момчетата играха с пламък в очите и искаха победата (нещо, което не се случи с Миньор). Ако Йовов беше вкарал в 60 мин, щяхме да ги смачкаме. Всички трябва да подкрепим Левски в мача с Лудогорец, нищо не е загубено!!! Всеки може да си погледне как стояха нещата след 21 кръг 2009 година (последният шампионски сезон) и по-точно след загубата от Локо Сф. с 3-0 на Герена ! Тогава пак всичко беше загубено., пак изоставахме, пак не харесвахме трениьора, НО СЕ ПРЕБОРИХМЕ, ЗАЩОТО СМЕ ЛЕВСКИ !!! За това всички трябва да подкрепим отбора на сърцата си в понделеник, това е най-важният мач до момента !!! САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!

най-доброто мнение до момента!!! само адмирации
дано всички Левскари са като теб!!!
БРАВО!!!

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 30 мар 2012 13:26

Като фен на ЦСКА ми се иска загуба за Левски и аут от борбата за златото.Все пак мисля,че мачът е Х.Прогноза 1:1 ;)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Върни се в “Архив”