Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 5ма съдии за груповата фаза
вярно ? Пише го на сайта на УЕФА едва ли си правят майтап. Ми според мене ще е добре може и да престанат с "Лебедовото езеро" в наказателното, че ми е писнало да припадат за дузпа.

-
Мисля, че става въпрос за турнира на Лига Европа. Това ще е нещо като експеримент и евентуално, ако се окаже успешно, целта е да се въведе и в Ш. Л. и световното в ЮАР догодина. Предполагам, че тия двамата рефери зад вратите, ще следят за дузпи, симулаций, удари без топка и за преминаване на топката зад голлинията......все неща около които в последните години възникнаха доста спорове. И как няма да е иначе, с оглед на все по бързата игра практикуваща се в Европа.
Е, ние българите май сме изключение от тази тенденция
Е, ние българите май сме изключение от тази тенденция

Ако допълнителните 2 рефери стоят зад вратата ще е добре, че ако и те се мотат в наказателното поле или около него ще стане лудница
А иначе става въпрос само за Лига Европа.

А иначе става въпрос само за Лига Европа.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Ми май само на аут линията ма немога да кажа 100%, че не гледам юношески първенства, а те само там са ги тествали.

- monster1011
- Контакти:
Левски на националния стдион при класиране в ШЛ
Добра новина дойде от УЕФА - националния стадион е оправил проблема с лусковете на советлението и няма пречка Левски да играе там за ШЛ!!! Отново да се събират по 40 000 публика!
Re: Левски на националния стдион при класиране в ШЛ
Нали щяхте да си играете на Герена,дето уж има лиценз.И той няма както и Българска Армия.А относно 40 000-те идват да гледат другия отбор а не Левски.Вече ако събирахте толкова на всеки мач срещу Ботев или Миньор съм съгласен,че идват заради вас. 

Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!
Герена има лиценз за мачовете от предварителните кръгове за ШЛ и групите на ЛЕ.А за групите на ШЛ условията покрива само Нац. стадион.
Ако има някой компетентен да обясни подробно.
Ако има някой компетентен да обясни подробно.
Последна промяна от ministur на 12 авг 2009 12:46, променено общо 1 път.
ig10 написа:Нали щяхте да си играете на Герена,дето уж има лиценз.И той няма както и Българска Армия.А относно 40 000-те идват да гледат другия отбор а не Левски.Вече ако събирахте толкова на всеки мач срещу Ботев или Миньор съм съгласен,че идват заради вас.
Имаме лиценз за Лига Европа бе смотаняк, за разлика от вашата смотана кочина. А вие къде ще имате повече хора с Барселона или със Своге??? Май със Своге, а? Щото с Барселона няма да играете в този век

Левски се падна с лесен, а ЦСКА на есен

- Blue World Order
- Контакти:
ig10,глупост голяма. защо на цска-Ливърпул бяхте 16 000,а ние година по-рано срещу тях бяхме 43 000 и то след загуба първия мач там с 2-0? смешни сте
Герена има лиценз,ама на Васил Левски е по-гот. не виждам тебе кво те интересува това,цска няма шанс и никога не е играл в ШЛ

Герена има лиценз,ама на Васил Левски е по-гот. не виждам тебе кво те интересува това,цска няма шанс и никога не е играл в ШЛ

СИНЬО-СИН ТЕРОР...
Blue World Order написа:...защо на цска-Ливърпул бяхте 16 000,....
Мисля, даже, че и 16 000 нямаха...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...