Официална фен-тема на Антон Карачанаков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Официална фен-тема на Антон Карачанаков

Мнениеот шивача » 30 мар 2012 09:27

За Антон, само нагоре и само напред, с правилните хора, в своето време ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 30 мар 2012 11:00

windy26 написа:Още като влезе да играе миналата година нищо не подсказваше,че дори ще се наложи в Пирин,а гледай докъде стигна,според мен Слави Костов е доста по-добър (лични футболни наблюдения),но Карачанаков има шанса да играе в момента и се възползва перфектно.

По характер Костов ми прилича малко на Бербатов. Доста лабилен и гледа не да вкара гол, а да го направи по красив начин.
Карачанаков ми прилича малко на Любо / Ицо. Не му пука за нищо, не се притеснява да прави квото си реши и е темерут.

Успех и на двамата. Колкото по скоро излезнат от България толкова по скоро могат да станат още по-добри. Иска ми се да играят 5-6 години за ЦСКА, но няма какво да си кривим душата - така само ще потънат. Затова им пожелавам скорошен трансфер на запад и много успехи.

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 30 мар 2012 11:40

Имаме най-добрите млади играчи във България и само от тях зависи дали ще станат големи играчи или ще си останат само таланти. Надявам се да поиграят по-дълго време в ЦСКА, да станат шампиони, да бият в Европа, но ще е трудно. Западните акули следят точно такива футболисти-евтини, но с големи качества и амбиции. Личи си, че Карачанаков е перде и играе без да се притеснява от нищо. Такъв беше и ранния Стоичков и ако Антон успее да се доближи до класата му и на 50% ще бъде звезда не само във България. Колкото до Костов сравненията с младия Бърбатов също са подходящи. Даже сегашния нападател на ЦСКА има по-голям шанс за титуляр, заради липсата на играчи в ЦСКА. Дано Стойчо му даде повече шанс и съм сигурен, че Костов няма да го подведе. Същото се отнася за Грънчов, Иванов и Дечев, прегърнат ли шанса ще стигнат далеч. Може би не тази година, но след една или две ще са гръбнака не само на ЦСКА, но и на националния. Взимането на тези футболисти беше едно от малкото правилни решения на Титан!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 30 мар 2012 12:18

Единственото обяснение за мен Костов да не играе последните два мача е да се е усложнила контузията му. Надявам се бързо да се възтанови, защото и на мен ми е адски сумпатичен и искам да е титуляр всеки мач, още повече и като го няма Додинг. Надявам се също Грънчов да остане титуляр и след завръщането на Попов, просто защото започна да се вижда сработване с него и Крачунов, 3 сухи мрежи имаме по ред мисля. А за Дечев хич не съм оптимист. Гледах го в някои контроли, доста зле, също и при младежите-също неговия фланг беше магистрала....
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 мар 2012 14:23

Нападателят на ЦСКА Антон Карачанаков спечели наградата за най-добър футболист на ХХ кръг в "А" група. Талантът, който се отчете с гол и асистенция срещу Локомотив в Пловдив, изпревари халфа на Миньор (Перник) Милен Василев, вкарал единственото попадение при успеха на чуковете над Левски на "Герена" в същия кръг.

"Радвам се за тази награда. Искам да благодаря на треньорското ръководство, че ми даде шанс. Не съм звезда или лидер, а един от отбора. Получих шанс и се старая да оправдая доверието.

Не подражавам на никого, играя своята си игра и искам да бъда себе си. Като малък бях фен на Милан, но сега не подкрепям други отбори, освен ЦСКА”, каза Карачанаков. Който на въпрос дали се задава поредното златно поколение, тръгнало от отбора на ЦСКА, Карачанаков отговори:

"Пожелавам си ние да сме следващото златно поколение на ЦСКА, но не знам дали е така", обяви талантът, произлязъл от школата на Пирин.

В заключение Карачанаков обяви, че тренира всеки ден изпълнението на преки свободни удари, но не е много наясно дали може да се нарече титулярен изпълнител на тях.

Не знам но ми пълни душата тва момче, но не съм го гледал много признавам си. Но като че ли има нещо в него! ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 01 апр 2012 08:00

Новата звезда на ЦСКА Антон Карачанаков показа огромния си талант в последните мачове на "червените" и шефовете на клуба от "Титан" веднага му лепнаха цена. Всеки един отбор, който иска да притежава родения в Ново Делчево футболист, трябва да плати 2 млн. евро, за да го има в редиците си.

На "Българска армия" очакват през лятото да завалят оферти за Карачанаков и вече са подготвени. Подобно беше положението и с друг талант от Благоевградско - Спас Делев, който имаше същата фиксирана цена. Той бе продаден на турския Мерсин за по-малка сума - 1,3 млн. евро, но в договора му има клаузи, според които в касата на ЦСКА може да влязат още пари.

Все още официално няма клуб, който да се свързва с името на Карачанаков, но имайки предвид сериозната мениджърска орда, която може да бъде забелязана в ложите на "Армията", това съвсем скоро ще се случи. Според мнозина от специалистите бившият футболист на Пирин притежава по-добри качества от Делев, а и в момента е по-млад, което гарантира, че той може да бъде продаден за повече пари от бившия си съотборник при "червените".

"Меридиан Мач"

Ей, туй момче още 10 мача не е изиграло дет се вика, и му лепнаха цената. Опасни са тия вашите търговци...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 09 апр 2012 21:56

Играч на мача според днес според мен. Гол и асистенция, и на-вече доказа че е отличен при изпълнението на пряк свободни удари. Продължавай напред така Тони ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 13 апр 2012 08:56

[center]Утрояват заплатите на Карачанаков и Костов[/center]

В ЦСКА не са останали безразлични към приноса на младите си звезди Антон Карачанаков и Станислав Костов за серията от пролетни победи. Бившите футболисти на Пирин са сред най-ниско платените футболисти на армейците в момента, но това ще бъде коригирано от новия сезон, твърди в днешния си брой "Меридиан Мач". Карачанаков и Костов, които се разписват месечно срещу 3 000 лева, ще получават по 10 000 от есента. За целта на двамата ще бъдат предложени и нови договори, които да ги обвържат с червените за много години.

http://football.sportal.bg/news.php?news=359575
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 14 апр 2012 10:37

Играч на ЦСКА попадна в топ 5 на световните таланти

Младото крило на ЦСКА Антон Карачанаков получи голямо признание, след като попадна в класация за най-талантливите футболисти до 21-годишна възраст. Юношата на Пирин получи отлична оценка от италианския сайт generazioneditalenti.com и попадна сред най-добрите пет младоци на планетата. В специален материал се разказва за кариерата на Карачанаков - от школата на Пирин до "Българска армия" в София. В престижната петица компания на играча на ЦСКА правят Алесандро Крешенци (собственост на Рома), Йохан Моло (Нанси), Адриан Оливейра Таварес (Фламенго) и Андрес Кордоба (Енвигадо).

http://football.sportal.bg/news.php?news=359691
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 14 апр 2012 13:38

Когато след мача с Черноморец писах ,че изгрява нова звезда във футбола ни,много ми се изсмяха :)
Изображение

Върни се в “Архив”