Литекс - Левски - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - Левски
Винаги съм считал , че по-посредствен треньор от Стоичков не може да има , вчера нагледно ми беше показано че може.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Много ми е тъжно защото в този клуб явно никой не му е ясно какво означава доблест и чест! В Левски играят хора които се вълнуват от това как да си вземат заплатите,как да са по активни на чалга-фронта и колко силиконки ще им минат през леглото...за жалост с такива налични типове не ни очаква нищо друго освен да си късаме нервите и съсипваме здравето. На Батков не му пука, на Гонзо пък въобще, той си постигна победата- отново е треньор... Играли сме били добре, ако играхме добре резултата трябваше да е 1:3, аз ли да вкарам топката във вратата? Рамос и Йовов, просто биха несериозно удари, сам срещу вратаря да я биеш в центъра на вратата е крайно обезпокояващо, говори за некадърност, лично на Антонио Вутов бих му простил такъв пропуск, но на Йовов НЕ!
Тези хора ни се подиграват,а още по жалко е че има хора които ги подкрепят... мисля ,че е време за революция...но не форумна а реална!
Докато Левски е превърнат в частна собственост на Батков,Гонзо и СЗ, не ни очаква нищо повече от това което се случва...съсипване!
Тези хора ни се подиграват,а още по жалко е че има хора които ги подкрепят... мисля ,че е време за революция...но не форумна а реална!
Докато Левски е превърнат в частна собственост на Батков,Гонзо и СЗ, не ни очаква нищо повече от това което се случва...съсипване!
Бекъма написа:Пиргов не е никак лош вратар.Съвсем нормално е да има ден.
Че не е лош, не е, но колко може да не можеш да пратиш топката в ъгъла, вместо да я изплюеш едвам, едвам
Бекъма написа:Пиргов не е никак лош вратар.Съвсем нормално е да има ден.
Ден, ден, но те го целеха с топката.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
-
Няма смисъл от драми ...
"Гонзо" не е виновен пряко за тази загуба.
Според мен сбъсрка само, с късното пускане на Цветков ...
Ванката трябваше да влезе по-рано, някъде с Йовов.
Иначе първото полувреме домакините ни надиграха ...
През второто обаче отговорихме на удара !
Само пропуските ни лишиха поне от точка.
Йовов е станал по-бавен и от охлюв !
Само той имаше две чисти положения ...
Рамос също имаше две .. Жуниор и той.
Въобще, доволно положения, за да не загубим.
Искам да отбележа, че нямаше нарушение при фаула, от който Янев отбеляза.
Но това беше една от многото грешки на рефера ...
Тоя маркира всяко падане на "Оранжев" !
А съответно, за такива в "синьо" си траеше ...
Отделно, че накъсваше играта напълно излишно ...
В заключение - Не заслужавахме да паднем !
П.п.
Пламен също има вина за гола.
Просто от такова разстояние на топката, е длъжен да застане в центъра на вратата ...
А той си стоеше в единият ъгъл, сякаш Янев щеше да му бие от 20 метра.
Ако си беше стоял в центъра на вратата, щеше да е по-близко до топката с около метър и половина ... И съответно, имаше голям шанс да я отбие !
"Гонзо" не е виновен пряко за тази загуба.
Според мен сбъсрка само, с късното пускане на Цветков ...
Ванката трябваше да влезе по-рано, някъде с Йовов.
Иначе първото полувреме домакините ни надиграха ...
През второто обаче отговорихме на удара !
Само пропуските ни лишиха поне от точка.
Йовов е станал по-бавен и от охлюв !
Само той имаше две чисти положения ...
Рамос също имаше две .. Жуниор и той.
Въобще, доволно положения, за да не загубим.
Искам да отбележа, че нямаше нарушение при фаула, от който Янев отбеляза.
Но това беше една от многото грешки на рефера ...
Тоя маркира всяко падане на "Оранжев" !
А съответно, за такива в "синьо" си траеше ...
Отделно, че накъсваше играта напълно излишно ...
В заключение - Не заслужавахме да паднем !
П.п.
Пламен също има вина за гола.
Просто от такова разстояние на топката, е длъжен да застане в центъра на вратата ...
А той си стоеше в единият ъгъл, сякаш Янев щеше да му бие от 20 метра.
Ако си беше стоял в центъра на вратата, щеше да е по-близко до топката с около метър и половина ... И съответно, имаше голям шанс да я отбие !
Може пък нашите да са нямали ден.Йовчо определено не е имал от както се е върнал.
СПУКАНОГЪРНЕ
- blue avalanche
- Контакти:
wilge написа:Бекъма написа:Пиргов не е никак лош вратар.Съвсем нормално е да има ден.
Ден, ден, но те го целеха с топката.
Сигурно са му "имали зъб" за нещо и са искали да го посинят от удари...
По слаб отбор на Литекс едва ли ще срещнем. Но паднахме. Какво повече да се коментира.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
СВОБОДЕН написа:По слаб отбор на Литекс едва ли ще срещнем. Но паднахме. Какво повече да се коментира.
Същата работа и с Миньор,но там знаем какъв беше проблема....сега паднахме защото нямахме нито идея нито схема на игра....и пак с хаос можехме да бием, но уви тук се намеси злия гении Йовов...това ако беше Арш сигурно щяхме да се радваме на победа.