Славия - Черноморец FT 1-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Славия - Черноморец 02.04.2012 , 15:30
Хм, не знам дали ще пътувам до София, интересно ми е, дали някои приятели слависти ще върнат жеста??? )))))))))))))))))
Да си дам прогнозата.Славия ви е неудобен противник а във футбола традициите значат много.и все пак ми се върти нещо ,че преди 2-3 години ги бихте в София, ако това е вярно твърда двойка, ако десетина години не сте били в София по скоро равен
-
чичо Венци се хвърля, ако е стимулиран финансово.За момента другите конкуренти, още не са се усетили- Левски по-скоро ще стимулира съперниците на ЦСКА, ЦСКА пък от своя страна се изживява едва ли не като сигурен шампион...прогноза - 0:1 

- Славист от1966
- Контакти:
Роден съм на 02,април, голям подарък за мен, на този ден, ще е победата на любимата ми Славия!
"В Ловеч трябва да има смъртен случай, за да свирят дузпа" Венци Стефанов
-
- Контакти:
BRF написа:Да си дам прогнозата.Славия ви е неудобен противник а във футбола традициите значат много.и все пак ми се върти нещо ,че преди 2-3 години ги бихте в София, ако това е вярно твърда двойка, ако десетина години не сте били в София по скоро равен
Вярно е, вярно е.
-
k.dimitrov написа:BRF написа:Да си дам прогнозата.Славия ви е неудобен противник а във футбола традициите значат много.и все пак ми се върти нещо ,че преди 2-3 години ги бихте в София, ако това е вярно твърда двойка, ако десетина години не сте били в София по скоро равен
Вярно е, вярно е.
не преди 2-3 години, а миналия сезон ,Черноморец би Славия на "Овча Купел". Те снежанките тогава направиха 9 поредни загуби-мислеха само за финала за купата

Славист от1966 написа:Роден съм на 02,април, голям подарък за мен, на този ден, ще е победата на любимата ми Славия!
Охоооо, рожден ден ще имаш значи?! Ще ти подарим 2-3 топки...... във вратата... ние сме готини пичове

[center]
[/center]

petkan написа:Славист от1966 написа:Роден съм на 02,април, голям подарък за мен, на този ден, ще е победата на любимата ми Славия!
Охоооо, рожден ден ще имаш значи?! Ще ти подарим 2-3 топки...... във вратата... ние сме готини пичове
Абе той да вземе да почерпи поне!

petkan написа:Славист от1966 написа:Роден съм на 02,април, голям подарък за мен, на този ден, ще е победата на любимата ми Славия!
Бе няма лошо,ама да вземем да са успокоим малко ли....Славия е все пак

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- Bartolomej
- Контакти:
Траян Велики се завръща вече . Така кат гледам ,ако няма някой кантузен излизаме с твърдите титуляри вече . Славия ще се фърлят не ами терена ще изорат . Дано съдията не не пречи да играем нашия си футбол . Това е основния ни съперник на терена в послено време .
Отборите като цяло са равностойни и точно в тези мачове съдийската трупа е решаващия фактор .
Отборите като цяло са равностойни и точно в тези мачове съдийската трупа е решаващия фактор .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита