Черноморец Бургас - Светкавица FT 6-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец Бургас - Светкавица FT 6-0
Искам ЦСКА да са шампиони,да им гледаме резила. 
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
subzero написа:Пффф,за титла се говори тука. Чакайте,бе пичове,бихме Светкавица. Ако следващия мач победим и аз почвам да мечтая за титла.
Аз ви говоря за вяра и в този ред на мисли титлата си е за нас
Последна промяна от BRF на 29 мар 2012 22:11, променено общо 1 път.
subzero написа:Искам ЦСКА да са шампиони,да им гледаме резила.
не е голям резил да станеш шампион.
BRF написа:Аз_съм_Спас написа:не е въпрос до вярване.Титла се печели с ОРГАНИЗАЦИЯ-питайте Литекс.А срещу ЦСКА имате и положителен баланс в преките мачове-т.е.-при равни точки, вие сте преди тях....незнам, дано Събев си даде сметка, за ИСТОРИЧЕСКИЯ шанс който има.Никога Бургас не е бил толкова близо до титлата...
каква организация имаш предвид?доколкото те разбирам имаш в предвид да натискат Събев да купува мачове!Така ли ?или не съм те разбрал
Да, човека това има предвид Вальо. Само, че не знае, че Събев никога не е вадил пари, за да купува мачове. Поради каква причина - не знам. Истината е, че и аз НЕ искам такава титла. Другата истина е, че в нашатат татковина, без да купиш поне 2-3 мача през пролетния полусезон, шампион не се става
Та.... купена титла НЕ искаме! Дано, предвид окаяната ни хазна поне не тръгнат да продават!
Искрено се надявам и бургазлии най-после да се събудят, да напълнят стадиона и да отдадат заслуженото на ХЕРО и МОМЧЕТАТА!!!
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец Бургас - Светкавица FT 6-0
BRF написа:subzero написа:Искам ЦСКА да са шампиони,да им гледаме резила.
Друго имах предвид.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
-
Аз_съм_Спас
subzero написа:Пффф,за титла се говори тука. Чакайте,бе пичове,бихме Светкавица. Ако следващия мач победим и аз почвам да мечтая за титла.
ше биете- чичА ви Венци, вече е заложил някоя хилка за титла на акулите
petkan написа:BRF написа:Аз_съм_Спас написа:не е въпрос до вярване.Титла се печели с ОРГАНИЗАЦИЯ-питайте Литекс.А срещу ЦСКА имате и положителен баланс в преките мачове-т.е.-при равни точки, вие сте преди тях....незнам, дано Събев си даде сметка, за ИСТОРИЧЕСКИЯ шанс който има.Никога Бургас не е бил толкова близо до титлата...
каква организация имаш предвид?доколкото те разбирам имаш в предвид да натискат Събев да купува мачове!Така ли ?или не съм те разбрал
Да, човека това има предвид Вальо. Само, че не знае, че Събев никога не е вадил пари, за да купува мачове. Поради каква причина - не знам. Истината е, че и аз НЕ искам такава титла. Другата истина е, че в нашатат татковина, без да купиш поне 2-3 мача през пролетния полусезон, шампион не се става![]()
Та.... купена титла НЕ искаме! Дано, предвид окаяната ни хазна поне не тръгнат да продават!
Искрено се надявам и бургазлии най-после да се събудят, да напълнят стадиона и да отдадат заслуженото на ХЕРО и МОМЧЕТАТА!!!
и аз съм на това мнение,за купуването имам предвид
subzero написа:Искам ЦСКА да са шампиони,да им гледаме резила.
Еееееее Данчооооооо! Ти съвсем изперка
Дай нас да си гледаме
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец Бургас - Светкавица FT 6-0
subzero написа:BRF написа:subzero написа:Искам ЦСКА да са шампиони,да им гледаме резила.
Друго имах предвид.
какво е то?
BRF написа:subzero написа:Пффф,за титла се говори тука. Чакайте,бе пичове,бихме Светкавица. Ако следващия мач победим и аз почвам да мечтая за титла.
Аз ви говоря за вяра и в този ред на мисли титлата си е за нас
Вальо, от три седмици те чакам на някой мач..... Първата детето беше нещо болно..... Втората не знам си кво..... Кога бе приятелю??? Разчитах на теб, да знаеш
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта