Литекс - Левски - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот lisynger » 29 мар 2012 21:58

СВОБОДЕН написа:
daniel875 написа:Боже, социализма беше в пъти по - добре от "демокрацията", но големите "демократи" няма да спрат да ни убеждават в противното.
Кой ти каза, че няма социализъм. отборчето на червената комунистическа армия с петолъчката пак ще е шампион, а бодигардът на Живков е премиер. И футболисти се опитват да прибират както преди. По онова време за което тъгуваш ЦСКА е десет години поред шампион, а Левски и тогава както и сега е даден на правилните хора с поръчката да бъде унищожен и превърнат във втора ръка отбор. Левски преживя онези години, ще преживее и тези.

:lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 29 мар 2012 21:59

milen.hristov написа:
tihomir_rs написа:Според вас колко души ще има на Левски Лудогорец в понедленик?

100 гонзолюбци

На Гонзо трябва да му се забрани да се занимава с футбол,а протежето му Гаджев да се изхвърли от отбора.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 мар 2012 22:00

Anyway написа:
Синьо сърце написа:Не оспорвам, казах вече че сръбнахме и съм шашнат от пътя и емоциите. Но пропиляхме много днес, резултатът е несправедлив с оглед логиката на играта, но е реален, защото те вкараха, а ние-не!

Как искаме да бием като пропуснахме 3 пъти само срещу вратаря (Йовов два)

Аз не съм пропускал мач в Ловеч и най-отговорно ви казвам-ние толкова ситуации на този стадион не сме имали! :o
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 мар 2012 22:01

Batkoto написа:
Tommi написа:
asdfghj написа:Хайде лека нощ,че ми писна от ревльовци ! :lol:

Батко, внимавай да не те баннат и с този ник. ;)

Батко си е тука,спокойно :lol:

А защо пишеш и от двата ник-а? :? :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 29 мар 2012 22:01

edin11 написа:Едно време ревахте против КОКАЛА въпреки, че побеждавахме та дори и титлата взехме. Никой не може да ме убеди, че щяхме да загубим от Баку и Дебрецен. Гонзо от 3 години се оправдава с Боримиров и Велев. И те имат много трески за дялане, но заслужаваха шанса да вкарат Левски в ШЛ. Все още имам надежда за титлата, но тя минава през задължителни победи от тук до края. Е*ати жалката работа, Лудогорец ни подаряват титлата, ЦСКА са по-слаби и от Македонска слава, а ние не можем да станем шампиони и да излезем на чело. Да налагат юноши, поне те ще знаят какво е Левски...

АМА ЦСКА СИ БИЕ А ЛЕВСКИ НЕ.ПРИ НАС ДОЙДЕ ТОЧНИЯ ЧОВЕК ЗА ТРЕНЕР А ПРИ ВАС СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС,С ГОНЗО НИЩО ДОБРО НЕ ВИ ЧАКА ;) :) :)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 29 мар 2012 22:02

Много жалко, че загубихме. Не играхме толкова зле, колкото някои предричаха.

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 29 мар 2012 22:03

Синьо сърце написа:
Anyway написа:
Синьо сърце написа:Не оспорвам, казах вече че сръбнахме и съм шашнат от пътя и емоциите. Но пропиляхме много днес, резултатът е несправедлив с оглед логиката на играта, но е реален, защото те вкараха, а ние-не!

Как искаме да бием като пропуснахме 3 пъти само срещу вратаря (Йовов два)

Аз не съм пропускал мач в Ловеч и най-отговорно ви казвам-ние толкова ситуации на този стадион не сме имали! :o

Ако спрат да се спъват в топката може и да ги вкараме (Пак Йовов пред гол линията)

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 29 мар 2012 22:05

L_Messi написа:Много жалко, че загубихме. Не играхме толкова зле, колкото някои предричаха.

Игра ли сме добро али немали сме шансу.
Колко пъти го чу това последните 4 години?
Защото аз мноооооогооооо.....
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 29 мар 2012 22:06

Theos написа:Мисля ,че ако не се класираме за Европа тази година, трябва някой футболист да бъде набит!

Тъй като и ние не сме доволни много много от нашите, то хайде да си помогнем взаимно - ние ще бием вашите футболисти, а вие нашите.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 29 мар 2012 22:08

Tommi написа:А защо пишеш и от двата ник-а? :? :lol:

щото съм двоен агент,даже ако се понапъна мога и да почна да ругая единия си ник от другия .. :lol:
нещо като агент Тара,хем създаден от Комсомола,хем се прави на първи демократ :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Архив”