Черноморец Бургас - Светкавица FT 6-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Re: Черноморец Бургас - Светкавица FT 6-0

Мнениеот dsn » 29 мар 2012 21:46

Ми аз ги питах къФ е коефициента за титла на Черноморец-те ми бръщолевят-да са в тройката,незнам си кво...ми сами не си вярват...[/quote]
А бе пич що не си пуснеш някой филм да гледаш а ми си седнал да се заяждаш тука.
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 мар 2012 21:46

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Аз_съм_Спас написа:
dsn написа:в тая вечер се напих с голям кеф като гледах класирането.

давайте бе пичове, натискайте го Събев да гони титлата-такъв шанс скоро Бургас няма да има :) И ЛЕВСКИ ше ви удари мощно рамо-имате от нас 3 сигурни точки, после се мятаме на "розовите" на пета говежда...ДАВАЙТЕ! :mrgreen:

Ми аз ги питах къФ е коефициента за титла на Черноморец-те ми бръщолевят-да са в тройката,незнам си кво...ми сами не си вярват...

Ами не е за вярване бе Ванка. Ние феновете на Черноморец сме украсени от скромност и осъзната граница на възможности.
[offtopic]Още след мача със Славия ще се разберат възможностите ни. Впрочем добре е Херо да не показва класирането на момчетата...Да не ги заболи главата.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Черноморец Бургас - Светкавица 29.03.2012 от 18:00 часа

Мнениеот kartago » 29 мар 2012 21:50

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
kartago написа:http://livenews.bg/CHernomorets---Svetkavitsa--6-0_g_4529

Ми то що няа никой ве? Уж второ място,незнам кво-лига Европа....Ми то ний с Поморие на Езерото имахме повече хора....ся дан си мислите че се заяждам-просто гледам репортажа и съм на 100% сигурен че който и друг отбор извън София беше на тази позиция,стадиона му щеше да ври

Ми щот трябва и да се работи, ве! А и Светкавица не са такъв дразнител! Аз само на подготовката ги гледах два пъти! Я покажи колко бяхте на Езерото с Поморие?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 мар 2012 21:51

Ми аз ги питах къФ е коефициента за титла на Черноморец-те ми бръщолевят-да са в тройката,незнам си кво...ми сами не си вярват...[/quote]
Ами не е за вярване бе Ванка. Ние феновете на Черноморец сме украсени от скромност и осъзната граница на възможности.
[offtopic]Още след мача със Славия ще се разберат възможностите ни. Впрочем добре е Херо да не показва класирането на момчетата...Да не ги заболи главата.[/offtopic][/quote]
Ами трябва да вярвате Нейчо,ако Вие не вярвате кой?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 мар 2012 21:54

BRF написа:Ми аз ги питах къФ е коефициента за титла на Черноморец-те ми бръщолевят-да са в тройката,незнам си кво...ми сами не си вярват...

[offtopic]Още след мача със Славия ще се разберат възможностите ни. Впрочем добре е Херо да не показва класирането на момчетата...Да не ги заболи главата.[/offtopic]
Ами трябва да вярвате Нейчо,ако Вие не вярвате кой?

Вальо...
[offtopic]Вярваме, вярваме. То за, какво ходим на мачове я, ама ако започнем да надуваме балони, нали се сещаш, че ще ни отнесат ветровете в посока неведома за всички ни...[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 29 мар 2012 21:56

не е въпрос до вярване.Титла се печели с ОРГАНИЗАЦИЯ-питайте Литекс.А срещу ЦСКА имате и положителен баланс в преките мачове-т.е.-при равни точки, вие сте преди тях....незнам, дано Събев си даде сметка, за ИСТОРИЧЕСКИЯ шанс който има.Никога Бургас не е бил толкова близо до титлата...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 мар 2012 22:00

Аз_съм_Спас написа:не е въпрос до вярване.Титла се печели с ОРГАНИЗАЦИЯ-питайте Литекс.А срещу ЦСКА имате и положителен баланс в преките мачове-т.е.-при равни точки, вие сте преди тях....незнам, дано Събев си даде сметка, за ИСТОРИЧЕСКИЯ шанс който има.Никога Бургас не е бил толкова близо до титлата...

каква организация имаш предвид?доколкото те разбирам имаш в предвид да натискат Събев да купува мачове!Така ли ?или не съм те разбрал

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 29 мар 2012 22:04

BRF написа:
Аз_съм_Спас написа:не е въпрос до вярване.Титла се печели с ОРГАНИЗАЦИЯ-питайте Литекс.А срещу ЦСКА имате и положителен баланс в преките мачове-т.е.-при равни точки, вие сте преди тях....незнам, дано Събев си даде сметка, за ИСТОРИЧЕСКИЯ шанс който има.Никога Бургас не е бил толкова близо до титлата...

каква организация имаш предвид?доколкото те разбирам имаш в предвид да натискат Събев да купува мачове!Така ли ?или не съм те разбрал

ДА! В България така се прави.Ако Събев не го направи-ще го направи друг.Но е по-добре Черноморец, с най-добрия треньор в България да триумфира, от колкото ония мошеници с допинга, съдийските аванти, и кражбите на футболисти от други отбори!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 мар 2012 22:07

Аз_съм_Спас написа:
BRF написа:

ДА! В България така се прави.Ако Събев не го направи-ще го направи друг.Но е по-добре Черноморец, с най-добрия треньор в България да триумфира, от колкото ония мошеници с допинга, съдийските аванти, и кражбите на футболисти от други отбори!

щом казваш

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 29 мар 2012 22:08

Пффф,за титла се говори тука. Чакайте,бе пичове,бихме Светкавица. Ако следващия мач победим и аз почвам да мечтая за титла.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”