Литекс - Левски - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот sslevski » 29 мар 2012 21:41

Radev написа:
sslevski написа:Сега направихме розовите шампиони.Извинявам се момчетата от четирибуквието сами го постигнаха и то заслужено.Това е ясно на всички ама я да питам в евротурнирите ще влизаме ли или Илиян Илиев ще обиграва за за 2016 и ще следваме план 2024.Моля някой ако има яснота да пише .

Затова питай Иво Тонев,той има властта в Левски

Той ще поеме отговорност.Ще се нареди за заплата.Ще каже това е живота ще дадът на ГУГУТКАТА 3000 лв за следващата хореография и така.Срама остава за нас ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ.Които освен победа друго нищо не признават.Това за мен е истинския фен.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 29 мар 2012 21:42

Синьо сърце написа:
RIR написа:Аз съм много приятно изненадан от Стоичков, най-вече явно се заинтересува как е Нуно Пинто.

Странни неща стават днес - радвам се на Ицо Стоичков, а Гонзо като почна да дава интервю му прогорих ушите. Не искам да чувам като падаме, че сме играли добре. В България играем добре само като бием. Това е Левски бе човек!!!

Така е. Ма нищо не можем да направим. Аз не мога да слезна долу и да я вкарам.

И аз не мога, но вече не знам и на трибуните какво да правя... Тъпо ми е да ги подкрепям половината (че и повече) от тия, а е срамно и недостойно да си освиркваш собственият отбор. Май ще стоя и ще си мълча.

Нищо де, здраве да е. Вижте къде бяхме събота след Славия - Лудогорец, вижте къде сме сега. Живот. :|

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 мар 2012 21:43

tihomir_rs написа:Според вас колко души ще има на Левски Лудогорец в понедленик?

100 гонзолюбци

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 мар 2012 21:44

mistreated написа:След всичките ви коментари за мача се питам на някой направи ли му впечатление, че след 70-тата минута свършихте въздуха?

Така ли? Щото на стадиона друго се вижда...Друг свърши въздуха и след 70 минута само лежа по терена, но лошо няма. И всеки аут се биеше по минута, но както е казано-"..сега е вашето време..." (Лука 22:53).
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 29 мар 2012 21:46

RIR написа:
Синьо сърце написа:
RIR написа:Аз съм много приятно изненадан от Стоичков, най-вече явно се заинтересува как е Нуно Пинто.

Странни неща стават днес - радвам се на Ицо Стоичков, а Гонзо като почна да дава интервю му прогорих ушите. Не искам да чувам като падаме, че сме играли добре. В България играем добре само като бием. Това е Левски бе човек!!!

Така е. Ма нищо не можем да направим. Аз не мога да слезна долу и да я вкарам.

И аз не мога, но вече не знам и на трибуните какво да правя... Тъпо ми е да ги подкрепям половината (че и повече) от тия, а е срамно и недостойно да си освиркваш собственият отбор. Май ще стоя и ще си мълча.

Нищо де, здраве да е. Вижте къде бяхме събота след Славия - Лудогорец, вижте къде сме сега. Живот. :|

Правилното решение е да си стоим вкъщи.Стига срам бе хора в Левски не се работи правилно.Играят няколко мача а да станат първи и се почва загууууубббиииии.Обещания за следващата година и така.ПОследните 4 години Левски е нищо повече от един Берое,Черно море и така......ще има още загуби и в това не се съмнявайте.Така че евротурнирите са истински мираж.....поне с тази игра....

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 мар 2012 21:47

Синьо сърце написа:
mistreated написа:След всичките ви коментари за мача се питам на някой направи ли му впечатление, че след 70-тата минута свършихте въздуха?

Така ли? Щото на стадиона друго се вижда...Друг свърши въздуха и след 70 минута само лежа по терена, но лошо няма. И всеки аут се биеше по минута, но както е казано-"..сега е вашето време..." (Лука 22:53).

Е аз не си спомням след 70-тата минута да направихте нещо смислено в атака. Ти спомняш ли си?
Това, че Литекс са лежали не значи, че са свършили въздуха. Лежането има съвсем друг смисъл, мисля, че ти е лесно да разбереш какъв.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 мар 2012 21:47

vaskonti написа:Сори, ама няма как да се сдържа и да не цитирам перфектното заглавие от един сайт - "Доктор Стоичков скъса инженер Иванов" :lol:

Колко да е перфектно? Стоичков не е доктор, а е доктор хонорис кауза. Гонзо изобщо не е инженер.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 мар 2012 21:48

mistreated написа:
Синьо сърце написа:

Е аз не си спомням след 70-тата минута да направихте нещо смислено в атака. Ти спомняш ли си?
Това, че Литекс са лежали не значи, че са свършили въздуха. Лежането има съвсем друг смисъл, мисля, че ти е лесно да разбереш какъв.

Е те Литекс по тая логика на 25 минута бяха свършили въздуха.
Само Левски!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 29 мар 2012 21:49

milen.hristov написа:
tihomir_rs написа:Според вас колко души ще има на Левски Лудогорец в понедленик?

100 гонзолюбци

+200 Гугутковци
+50 Батковци
Тоя мач може би ще го вземем на мъка.И пак ще вдигнат глави до следващото гостуване и съответната загуба,после се обявява новия Треньор,след което правим равен с розовите и обявяваме план 2032 година.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 мар 2012 21:49

"Левски" не бива да се класира за евротурнирите! Ромзо така и няма да си замине през лятото от тима. Работата ни задълго е спукана!
Остава само да чакаме момента, когато шансът ще бъде с нас.
Последна промяна от daniel875 на 29 мар 2012 21:50, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”