Мнениеот tsonpen » 30 мар 2012 01:48
За мен това, което се случва е необяснимо. В началото имаше добра игра на Лудогорец и съответно нашите треснаха 3 греди. Впоследствие нашите заиграха без желание и недобре. В началото на второ полувреме Лудогорец отново заигра, но закратко. На няколко моменти наблюдавах как някой пробива, но в наказателното поле няма играч, който да поеме топката. Това въобще не приличаше на Лудогорец.
Заведох на мача непредубеден човек от друг град. Мнението му беше, че в състава на Лудогорец има няколко играча, които саботират отбора и с това разстройват синхрона. Наистина се виждаше, че я няма отборната игра, която познаваме. Съдията също лекичко играеше някаква игра. Естествено е при негативен резултат публиката да се нахвърля върху съдията, но с очите си видях (стана точно пред мен) как страничния даде тъч за Черно море когато топката излезе от явен рикошет в играч на същия отбор. Разбира се, далеч съм от това да обвинявам съдиите за резултата. Но вече след третата загуба и то в домакински мач нещата започва да изглеждат гнили.
Къде остана силното второ полувреме на Лудогорец? Къде остана по-добрата физическа подготовка? През този сезон Лудогорец не беше губил никога с повече от 1 гол разлика. Как стана това на собствен терен и то не с отбор от челото? Къде остана перфектната голова разлика?
Да, можеше да се намери някаква логика в загубата от Локо Пловдив. Може да приемем, че Славия имаха късмет, а и се видя, че Лудогорец игра добре тогава и вкара два гола. Но това трето поражение е лишено от всякаква логика.
[center]

[/center]