Литекс - Левски - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Anyway
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот Anyway » 29 мар 2012 20:51

Бях на стадиона и мога да кажа само 1!!!

Йовов вън от Левски!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 мар 2012 20:51

plamen_ol написа:
Red Warrior написа:След мача на ЦСКА с Черноморец написах, че ако ЦСКА с този отбор стане шампион 3-те Л-та по-добре да се закрият. Не знам какви сте, след като Стойчо с юношите и селекцията на титаните ви прави смешни. :lol:

Еми ще видим Симитлийски колко е голям след като изиграе 2 мач срещу отбор от 10ката :lol:

Берое и Локо ПД не са ли от 10-та :? Айде Черноморец мина без Стойчо...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 мар 2012 20:52

sirius123 написа:
Red Warrior написа:След мача на ЦСКА с Черноморец написах, че ако ЦСКА с този отбор стане шампион 3-те Л-та по-добре да се закрият. Не знам какви сте, след като Стойчо с юношите и селекцията на титаните ви прави смешни. :lol:

Почакаи още е рано. Голямото дерби предстои. С тази сбирщина няма да отидете надалеч.

Е по-надалеч от първото място накъде???
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Проблем с агитката на Левски в Ловеч

Мнениеот Eminem » 29 мар 2012 20:54

Cesc Fabregas написа:Евала, големи фенове, заебаха си отбора в един от най-важните мачове на сезона, само защото не им позволили да си внесат мегафоните :lol: :lol: :lol: Ебати ташака, не е истина просто :lol:

Точно ти ли го казваш това? То бива наглост, ама чак пък толкова.... Дето беше големия фен на Левски

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 29 мар 2012 20:54

Red Warrior написа:
plamen_ol написа:

Еми ще видим Симитлийски колко е голям след като изиграе 2 мач срещу отбор от 10ката :lol:

Берое и Локо ПД не са ли от 10-та :? Айде Черноморец мина без Стойчо...

Нали за това казвам 2 мач, а Берое колкото са в 10-ката, толкова са и извън нея (виж им класирането), тъй че...Шоуто тепърва предстои :lol:

Потребителски аватар
asdfghj

Мнениеот asdfghj » 29 мар 2012 20:55

Хайде лека нощ,че ми писна от ревльовци ! :lol:

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 29 мар 2012 20:55

Чудно ми е едно ....Що на Бай Ганя викат Батков.......

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 29 мар 2012 20:56

mistreated написа:
sirius123 написа:Никога до сега първенството не се водило от наи-незаслужения и наи-слабия от първите 5. Нормално за нашите ширини. Не знам някои дали оценява положението , но то е трагично. И то наи-вече ще се отрази на националния ни отбор , които го очакват нови изпитания в наи-скоро време. Все пак Левски няма да е един от тези виновници.

Какво значи "най-незаслужилия" бе, ти нормален ли си? Вие сте най-зле от всички отбори в първата 5-тица от преките мачове помежду им, а ние имаме най-много точки събрани. Вие ли сте най-заслужилите? Смешници.
Бихме Черноморец, бихме вас, бихме Литекс в Ловеч, бихме Локо Пд 2 пъти. Мисли малко преди да дрънкаш простотии!

Истерията , която ви доведе до тук едва ли ще ви изведе на правия път , защото отминалите години през които крадяхте и продължавате да крадете , няма да ви изведът никога до желания от вас път. Ни наи-малко сега.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 мар 2012 20:57

plamen_ol написа:Нали за това казвам 2 мач, а Берое колкото са в 10-ката, толкова са и извън нея (виж им класирането), тъй че...Шоуто тепърва предстои :lol:

Гледам си ги Берое и са си в 10-та, дори това след загубата от нас. Локо ПД дето би последователно Левски и Лудогорец ги размазахме с 0:3 на Лаута. Мисля, че Стойчо засега държи гарда :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 мар 2012 20:57

Изображение
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”