Бях на стадиона и мога да кажа само 1!!!
Йовов вън от Левски!
Литекс - Левски - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Литекс - Левски
plamen_ol написа:Red Warrior написа:След мача на ЦСКА с Черноморец написах, че ако ЦСКА с този отбор стане шампион 3-те Л-та по-добре да се закрият. Не знам какви сте, след като Стойчо с юношите и селекцията на титаните ви прави смешни.
Еми ще видим Симитлийски колко е голям след като изиграе 2 мач срещу отбор от 10ката
Берое и Локо ПД не са ли от 10-та

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- mistreated
- Контакти:
sirius123 написа:Red Warrior написа:След мача на ЦСКА с Черноморец написах, че ако ЦСКА с този отбор стане шампион 3-те Л-та по-добре да се закрият. Не знам какви сте, след като Стойчо с юношите и селекцията на титаните ви прави смешни.
Почакаи още е рано. Голямото дерби предстои. С тази сбирщина няма да отидете надалеч.
Е по-надалеч от първото място накъде???
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Re: Проблем с агитката на Левски в Ловеч
Cesc Fabregas написа:Евала, големи фенове, заебаха си отбора в един от най-важните мачове на сезона, само защото не им позволили да си внесат мегафоните![]()
![]()
Ебати ташака, не е истина просто
Точно ти ли го казваш това? То бива наглост, ама чак пък толкова.... Дето беше големия фен на Левски
Red Warrior написа:plamen_ol написа:Red Warrior написа:След мача на ЦСКА с Черноморец написах, че ако ЦСКА с този отбор стане шампион 3-те Л-та по-добре да се закрият. Не знам какви сте, след като Стойчо с юношите и селекцията на титаните ви прави смешни.
Еми ще видим Симитлийски колко е голям след като изиграе 2 мач срещу отбор от 10ката
Берое и Локо ПД не са ли от 10-таАйде Черноморец мина без Стойчо...
Нали за това казвам 2 мач, а Берое колкото са в 10-ката, толкова са и извън нея (виж им класирането), тъй че...Шоуто тепърва предстои

Хайде лека нощ,че ми писна от ревльовци ! 

Чудно ми е едно ....Що на Бай Ганя викат Батков.......
mistreated написа:sirius123 написа:Никога до сега първенството не се водило от наи-незаслужения и наи-слабия от първите 5. Нормално за нашите ширини. Не знам някои дали оценява положението , но то е трагично. И то наи-вече ще се отрази на националния ни отбор , които го очакват нови изпитания в наи-скоро време. Все пак Левски няма да е един от тези виновници.
Какво значи "най-незаслужилия" бе, ти нормален ли си? Вие сте най-зле от всички отбори в първата 5-тица от преките мачове помежду им, а ние имаме най-много точки събрани. Вие ли сте най-заслужилите? Смешници.
Бихме Черноморец, бихме вас, бихме Литекс в Ловеч, бихме Локо Пд 2 пъти. Мисли малко преди да дрънкаш простотии!
Истерията , която ви доведе до тук едва ли ще ви изведе на правия път , защото отминалите години през които крадяхте и продължавате да крадете , няма да ви изведът никога до желания от вас път. Ни наи-малко сега.
- Red Warrior
- Контакти:
plamen_ol написа:Нали за това казвам 2 мач, а Берое колкото са в 10-ката, толкова са и извън нея (виж им класирането), тъй че...Шоуто тепърва предстои
Гледам си ги Берое и са си в 10-та, дори това след загубата от нас. Локо ПД дето би последователно Левски и Лудогорец ги размазахме с 0:3 на Лаута. Мисля, че Стойчо засега държи гарда

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- ralka_levskarka
- Контакти: