Лудогорец - Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лудогорец - Черно Море
Сега се прибирам и гледам 0:1
Браво на моряците. Дано бият 
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Балона Лудогорец продължава да се пука стабилно!!! Дано да победите моряци!!! НЕ НА ИЗКУСТВЕНИТЕ отбори в България!!!! Лудогорец никога няма да бъде шампион на страната.....по мое мнение след 3-4 години ще последват съдбата на Локомотив Мездра!!!!! УСПЕХ МОРЯЦИ!!!!
Странно как Лудогорец след такави мащабни селекции в последните трансферни прозорци не взеха поне един чист нападател, таран. Такъв, който нищо друго не може да прави освен да вкарава ей такива положения, дето сега "зелените" изпускат на поразия.

- Hakercheto
- Контакти:
Re: Лудогорец - Черно море 29.03
GreenLady написа:Hakercheto написа:Без да се заяждам с феновете на ЧМ искам да ги попитам: А вие закакво играете?![]()
Играем за чест и не се пускаме на така наречените ''грандове'',преди всичко!
[offtopic]Дай като е така,отбора от аватара ти за какво играе?[/offtopic]
[offtopic]Отбора от аватара ми и той не знае закакво играе с тоя треньор. Влезни ни в подфорума и ще разбереш за какво става въпрос
А ако питаш сериозно,Ливърпул тоя сезон играят уникално идиотски и ако вземем ФА къп тва ще ни е като спечелване на шампионска лига.[/offtopic]
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Черно море играят много борбено!Последната атака Фернандез ако беше подал ставаше 0-2..
- tihomir_rs
- Контакти:
Спокойно пичове.Само пропуските на Лудогорец засега запазват 0-1.След почивката 3 гола и мача приключва.Лудогорец играят много силно след почивката.
RedeviL написа:Черно море играят много борбено!Последната атака Фернандез ако беше подал ставаше 0-2..
Обаче и късмета ги покрива. Лудогорец удариха 2 или 3 греди до този момент.
Makavelli написа:RedeviL написа:Черно море играят много борбено!Последната атака Фернандез ако беше подал ставаше 0-2..
Обаче и късмета ги покрива. Лудогорец удариха 2 или 3 греди до този момент.
Е да, определено имаха късмет в някои ситуации.., но това е част от играта.
Тоя Миро Иванов, по-голям лигльо се пръкна и от Христо Янев май?! Поне 7 пъти до 30 мин. се тръшна като заклан, няколко пъти дори съвсем комично. Трябваше до сега поне за 3-4 от тези симулации да получи жълт картон. Иван Стоянов и той два пъти падна смешно?! Иначе Лудогорец имаха положения, но ги изтърваха, както продължават да правят и докато пиша. Играят добре и ни натискат, но пропускат. И ако някои от играчите им се бяха концентрирали във вкарването на топката във врата ни, вместо в артистичните и смешни тръшкания по терена... резултата можеше да е съвсем друг. Чест прави на съдията, че засега не им обръща внимание, но също така трябваше и да ги вразуми с жълт картон за симулация!
Иначе ние се браним добре, друго не съм и очаквал. За сега късмета ни покрива. Сюрпризираха ме момчетата с гол, дано успеем да устискаме, но не в сляпа защита, а да изнесем топката напред и я разиграем повече. А защо не и да вкараме още един..
)))))
Иначе ние се браним добре, друго не съм и очаквал. За сега късмета ни покрива. Сюрпризираха ме момчетата с гол, дано успеем да устискаме, но не в сляпа защита, а да изнесем топката напред и я разиграем повече. А защо не и да вкараме още един..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Вчера дадох пргноза че мача е 1 : 1 и познатите ми ме обявиха за луд !!!
Даже им казах че Ч.Море ще води на почивката !!!
Тва в смисъл че някой искаше да играе мача на хендикап за Крейзи-тата нещо от рода на 3 : 0 !!!
Да видим дали прогнозата ми ще се сбъдне изцяло?
Даже им казах че Ч.Море ще води на почивката !!!
Тва в смисъл че някой искаше да играе мача на хендикап за Крейзи-тата нещо от рода на 3 : 0 !!!
Да видим дали прогнозата ми ще се сбъдне изцяло?