История на футбола в гр. Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: История на футбола в гр. Бургас
Нейчо, вторият на първия ред - до Йовчев, ми прилича на Пламен Михов, но не съм сигурен.
- hristo1306
- Контакти:
мисля, че е Кольо Георгиев. Да не е Чокелиев / питаше за този от Несебър /
k.dimitrov написа:Нейчо, вторият на първия ред - до Йовчев, ми прилича на Пламен Михов, но не съм сигурен.
Точно, Кайо! Пламен Михов - Батката!
Ето ви още една снимка. Заслужава си дори и само заради ЧОВЕКА долу вляво

[center]
[/center]

- калпазанчо
- Контакти:
petkan написа:Ето ви още една снимка. Заслужава си дори и само заради ЧОВЕКА долу вляво![]()
Хеееееро! Хееееееро! Хееееееро!
[center]Member of Old School Boys [/center]
- Искам си Акаунта
Бургаския отбор победи днес , Поморийския ... може би спечели
. Дизел , гледам че надникваш из темите - честита победа 

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:Бургаския отбор победи днес , Поморийския ... може би спечели. Дизел , гледам че надникваш из темите - честита победа
Благодаря!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Ники , Картаго , грешите , втория на първия ред между Йовчев и Георги Илиев е Тодор Райков . Пламен Михов е много по - малък . Той влезе при мъжете с Иван Александров и годината в която дойде Джангъра от Несебър .
Годината на снимката трябва да е около 80 -та . Треньор , все още е Вашпина - голям , много голям !!!
Годината на снимката трябва да е около 80 -та . Треньор , все още е Вашпина - голям , много голям !!!
El greco написа:Ники , Картаго , грешите , втория на първия ред между Йовчев и Георги Илиев е Тодор Райков . Пламен Михов е много по - малък . Той влезе при мъжете с Иван Александров и годината в която дойде Джангъра от Несебър .
Коце. Коя снимка коментираш ? Идеше реч за тази. Втория седнал от ляво на дясно. До Миро Кралев. И на мен ми прилича на Пламен Михов...Вече.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.