Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот christian825 » 24 мар 2012 11:27

Днес Рамиреш има Рожден Ден!
Да е жив, здрав и да ни зарадва с гол днес! :twisted:
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 24 мар 2012 14:30

ЧРД Рами! Да е жив и здрав!
Пожелавам му ШЛ с Челси!

ChelseaTheBest
Контакти:

Мнениеот ChelseaTheBest » 25 мар 2012 18:42

Ако ще местим Мата в полузащита,то задължително трябва някакво класно крило - Азар или Хълк,като аз съм изключителен привърженик на първия,просто е невероятен футболист,много ще ме е яд,ако го изпуснем.Задължително е привличането на офанзивен халф,както и на дефанзивен евентуално(много ме е яд,че Ромеу така нелепо отпадна от състава внезапно,след 1-2 слаби мача,а ако беше налаган,сега щеше да е машина)!Нападател също е необходимо да се вземе,само с Торес не може цял сезон,а Лукаку скоро няма да го наложат,Стъридж нямам представа дали ще бъде налаган като централен,какъвто всъщност е!

За съжаление си мисля,че Дрогба ще си тръгне след края на сезона!Мата също изпадна в дупка последно време,все пак не може да е на топ ниво през целия труден сезон.

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 25 мар 2012 21:35

ChelseaTheBest написа:Ако ще местим Мата в полузащита,то задължително трябва някакво класно крило - Азар или Хълк,като аз съм изключителен привърженик на първия,просто е невероятен футболист,много ще ме е яд,ако го изпуснем.Задължително е привличането на офанзивен халф,както и на дефанзивен евентуално(много ме е яд,че Ромеу така нелепо отпадна от състава внезапно,след 1-2 слаби мача,а ако беше налаган,сега щеше да е машина)!Нападател също е необходимо да се вземе,само с Торес не може цял сезон,а Лукаку скоро няма да го наложат,Стъридж нямам представа дали ще бъде налаган като централен,какъвто всъщност е!

За съжаление си мисля,че Дрогба ще си тръгне след края на сезона!Мата също изпадна в дупка последно време,все пак не може да е на топ ниво през целия труден сезон.

И Хълк и Азар биха били полезни! Да не кажа, че са наложителни!
Поне единия трябва да дойде на всяка цена!
Наскоро четох едно интервю на Торес в което той предупреждава Мата, че след края на сезона просто ще се чувства мъртвец! :!: :mrgreen:
Баси та Дрогба гони 35... :o
Хладнокръвието и класата му пред гола са убииствени!
Просто му отива!

ChelseaTheBest
Контакти:

Мнениеот ChelseaTheBest » 25 мар 2012 22:26

Angel CFC написа:
ChelseaTheBest написа:Ако ще местим Мата в полузащита,то задължително трябва някакво класно крило - Азар или Хълк,като аз съм изключителен привърженик на първия,просто е невероятен футболист,много ще ме е яд,ако го изпуснем.Задължително е привличането на офанзивен халф,както и на дефанзивен евентуално(много ме е яд,че Ромеу така нелепо отпадна от състава внезапно,след 1-2 слаби мача,а ако беше налаган,сега щеше да е машина)!Нападател също е необходимо да се вземе,само с Торес не може цял сезон,а Лукаку скоро няма да го наложат,Стъридж нямам представа дали ще бъде налаган като централен,какъвто всъщност е!

И Хълк и Азар биха били полезни! Да не кажа, че са наложителни!
Поне единия трябва да дойде на всяка цена!
Наскоро четох едно интервю на Торес в което той предупреждава Мата, че след края на сезона просто ще се чувства мъртвец! :!: :mrgreen:
Баси та Дрогба гони 35... :o
Хладнокръвието и класата му пред гола са убииствени!
Просто му отива!

Да,Дрогба е уникален за годините си!Но вече не може да разчитаме на него да ни влачи на гърба си.На Лампард също му понатежават годинките.Ако догодина не се класираме за ШЛ,обаче,това ще е пагубно за отбора.Не само от финансова гледна точка,ами ако не играем в Европа,няма да можем да привлечем играчите,които искаме.Всички класни футболисти искат да играят в ШЛ,така че няма да може да се направят класни покупки!Абе има 1 начин да играем в ШЛ...да я спечелим! :lol: Просто играчите трябва да вложат всичките си сили в спечелването и!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 27 мар 2012 17:45

Селекционерът на френския национален отбор по футбол Лоран Блан е получил конкретна оферта да поеме мениджърския пост на Челси, съобщава пресата в страната днес. Според медиите във Франция, предложението е Блан да поеме сините от Лондон след Европейското първенство по футбол това лято.

Офертата на собственика на Челси Роман Абрамович е годишна заплата от 1 милион евро и допълнително договаряне на бонусите. За руския богаташ Блан е добра опция, тъй като договорът му с Френската федерация по футбол изтича именно след Евро 2012 и
към момента не са водени преговори за подновяването му. Така Блан може да премине в Челси без да бъде плащаан компенсация на централата.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 27 мар 2012 18:02

ИзображениеИзображение

200к на седмица?!
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 мар 2012 17:37

Изображение

Челси използва визитата в Португалия, за да поднови преговорите за Хълк

Челси използва визитата си в Португалия за първия 1/4-финал от Шампионската лига срещу Бенфика (0:1), за да поднови преговорите за звездата на Порто Хълк .Според "Дейли Мейл" двата клуба все още не могат да постигнат договорка за трансферната сума. Освобождаваща клауза в договора на 25-годишния нападател е 85 милиона паунда, но както може да се очаква, от "Стамфорд Бридж" не се склонни да прибягват до активирането й, както направиха преди няколко месеца при привличането на бившияа наставник на Порто Андре Вилаш-Боаш. Самият Хълк имаше желание да премине в Челси, преди АВБ да бъде уволнен. Едва ли обаче треньорската рокада на "Стамфорд Бридж" ще се окаже пречка за евентуалния трансфер.
thesportscampus.

Изображение

Саломон Калу: Искам да остана в Челси

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 28 мар 2012 17:58

Дано Калу остане ! Смятам, че даде много на ЧЕЛСИ, но все още не е достигнал крайната точка на своето развитие и дано го стори при нас ! Вярвам в него :!:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 29 мар 2012 11:06

Колкото и да е слаб, Калу има място в Челси. Отбора няма изявени голмайстори, а в малкото си мачове Калу вкара доста голове този сезон и лично аз съм доволен от него, дори го предпочитам пред Малуда. Французинът е този, който трябва да си тръгне през лятото, а не Саломон. Калу е и на прилична възраст и ако Хълк не бъде привлечен спокойно може да се бори за титулярно място следващия сезон :)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Архив”