1/4 Финал: Милан - Барселона 28.03.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: 1/4 Финал: Милан - Барселона 28.03.2012

Мнениеот milan199440barca » 29 мар 2012 01:16

Добър резултат за Милан с оглед на наличните футболисти. Робиньо и Боатенг влизат след контузии, нямат игрова практика. Нормално е да се представят на това ниво. Ночерино вече е много уморен. Играе всеки мач. Няма да е зле да получи почивка срещу Катания, за да не стане като със Силва. Амброзини и Seedorf се представиха добре. Най-дискутираните играчи от феновете на Милан отново дадоха всичко от себе си, за да защитят честта на отбора срещу един от най-силните отбори в света. Защитата също беше на ниво в повечето ситуации. Дано всичко е наред с Неста и има възможност да играе след седмица. Ибрахимович се стара, но пропусна единствената голова възможност, която му се отдаде. Шансовете си остават за реванша. Барселона пак си е фаворит, още повече, че играе на собствения си стадион. Алегри трябва да даде почивка на някои играчи в първенството, ако иска Милан да изглежда по-добре.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 мар 2012 01:49

Мисля, че се получи един доста контроверсиален мач :lol: Определено очаквах различно развитие на срещата с голове и в двете врати, а такива очевидно не паднаха :mrgreen: . Ако Робиньо не беше направил поредното си престъпление в наказателното поле мачът тръгваше в съвсем друго русло. Ибра също направи сериозен пропуск, но и каталунците имаха ситуации за гол. Владееха повече топката от нас, но аз не видях кой знае какви идеи в играта им, просто си разиграваха по навик. Определено се справиха добре нашите в дефанзивен план, специално искам да отлича Амброзини, Антонини и Бонера. Умишлено не споменавам Неста и Мексес, защото всички знаем какво могат, дано Сандро е на линия на реванша. Като цяло равният резултат е справедлив и реваншът остава напълно отворен, знам, че отново всички ще ни отпишат, но имаме добър шанс да продължим. Разбира се, всичко зависи от това с какво ще разполагаме на реванша в кадрово отношение. Може да се каже, че съм доволен от отбора и резултата, с изключение на неадекватното включване на Емануелсон и сериозната умора от Ночерино. Кларънс бе на ниво, Ибра се стара, но нямаше особена подкрепа, Боатенг бе незабележим, голям Абиати. Толкова, няма какво повече да се каже за този мач. Гледаме към вторник и Ноу Камп :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 29 мар 2012 02:03

Амброзини и Сиъдорф изнесоха този мач. Ако милан намери още 2ма като Сиъдорф, които да играят с неговото самочувствие и прецизност на ревашна, то тогава Барселона ще паднат. За жалост, няма от къде да ги намерят.

Пак късмет, че Барселона не вкара защото имаха възможности ,а Абиати също изигра силен мач.

Определено не обичам Милан, но имам още по-лоши чувства към Барселона. Надявам се да ги отстраните, но се опасявам от съдийски тесли в реванша, ако всико върви към 0-0 или 0-1. Днес не мисля, че можеше да става дума за дузпа за Барселона. (втората ситуация няма смисъл да се коментира беше даден аванташ, който Пуйол пропиля, но беше може би най-чистото положение на барса.). Първата, когато Санчес се цопна като жаба в гьол, тогава беше загубил вече топката след като си я беше повел твърде силно и беше почти излезнала в аут, не виждам кой би съдил дузпа след като няма шанс да догони топката и следователно да я вкара. На реванша за къде къде по-безобидни "нарушения" може да свирят дузпа и да изгонят някой като амброзини за по-груба игра, която за мен си беше в нормите днес.

За капак ще кажа, че атакуващите футболисти на Милан бяха тотално разочарование. Ибрахимович, Робиньо, Боатенг... не бяха на ниво, с такив действия едва ли ще вкарат гол.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 29 мар 2012 02:09

acmilan написа:Мисля, че се получи един доста контроверсиален мач :lol: Определено очаквах различно развитие на срещата с голове и в двете врати, а такива очевидно не паднаха :mrgreen: . Ако Робиньо не беше направил поредното си престъпление в наказателното поле мачът тръгваше в съвсем друго русло. Ибра също направи сериозен пропуск, но и каталунците имаха ситуации за гол.

Сериозна дума ;) Трябва да кажеш какво значи ;) Не съм съгласен за Робиньо. И аз не съм му голям фен, но има смекчаващи вината обстоятелства - контузия, липса на игрова практика и т.н. Друг е въпросът дали трябваше да почва при това положение. Златан пропусна от по-лесна позиция, при топка на земята. По-добре да им пожелаем късмет в следващите срещи. С останалото сме на едно мнение, както след повечето мачове ;)
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 29 мар 2012 09:18

milan199440barca написа:
acmilan написа:Мисля, че се получи един доста контроверсиален мач :lol: Определено очаквах различно развитие на срещата с голове и в двете врати, а такива очевидно не паднаха :mrgreen: . Ако Робиньо не беше направил поредното си престъпление в наказателното поле мачът тръгваше в съвсем друго русло. Ибра също направи сериозен пропуск, но и каталунците имаха ситуации за гол.

Сериозна дума ;) Трябва да кажеш какво значи ;) Не съм съгласен за Робиньо. И аз не съм му голям фен, но има смекчаващи вината обстоятелства - контузия, липса на игрова практика и т.н. Друг е въпросът дали трябваше да почва при това положение. Златан пропусна от по-лесна позиция, при топка на земята. По-добре да им пожелаем късмет в следващите срещи. С останалото сме на едно мнение, както след повечето мачове ;)

Момчето иска да каже "противоречив", но нали е съвременно, използва латинска дума. Учете родния език! Живеете в България и трябва да можете да използвате най - вече него!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 мар 2012 15:11

hrclspr12 написа:
milan199440barca написа:

Момчето иска да каже "противоречив", но нали е съвременно, използва латинска дума. Учете родния език! Живеете в България и трябва да можете да използвате най - вече него!

Колега, смея да твърдя, че го използвам повече от добре, просто се пошегувах, толкова ли е трудно да го проумееш...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
merlin
Контакти:

Мнениеот merlin » 30 мар 2012 16:23

Ибрахимович бе длъжен да вкара, за да оправдае огромната си заплата. Той е голям футболист, ама за малките мачове. Не съм и очаквал Робиньо да вкара онова положение, на моменти е по-зле и от Йовов.
За жалост Кака, Шевченко и Пипо вдигнаха на огромна височина "ши***ата" летва, която Ибра и Робиньо никога няма да могат дори да видят, камоли да стигнат :cry:
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха...

nllree
Контакти:

Мнениеот nllree » 03 апр 2012 21:58

Честито на Неста - пълен идиот.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 03 апр 2012 21:59

Това ако е дузпа аз съм космонафт!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 апр 2012 22:23

SANSIRO7 написа:Това ако е дузпа аз съм космонафт!

значи си космонаВт

Върни се в “Милан”