Champions League (2011-2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Re: Champions League (2011-2012)

Мнениеот Авалокитешвара » 29 мар 2012 00:33

durex написа: :lol: Просто Морати чакаше Страмачони дали ще спечели ШЛ с юношите за да го вземе да тренира големите ;) Сега кво излиза,че за тази година имаме най-добрите юноши в Европа :)

Най-добрите юноши, но и най-дебелите тикви на треньорската скамейка. Живот и здраве догодина звярът се събужда и изяжда принцесата (Милан), златната ябълка (Ювето) и тримата братя (Наполи, Рома и Лацио) :mrgreen:
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 мар 2012 00:33

MCMXIII написа:
durex написа:Ми той реванша ви е протоколен,така че с него и без него сте си на 1/2 финал ;)

Май това е била идеята. Я напредналите колеги с апенинския футбол, разкажете нещо за Милан Барса, ако обичате ;)

To резултата говори достатъчно. Мернах в репортажа некви опити на каталунците да просят дузпи- О, Чудо! :lol: Дано Милан ги излъжат- гледа ми се финал Байерн-Милан :mrgreen:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 мар 2012 00:33

MCMXIII написа:
durex написа:Ми той реванша ви е протоколен,така че с него и без него сте си на 1/2 финал ;)

Май това е била идеята. Я напредналите колеги с апенинския футбол, разкажете нещо за Милан Барса, ако обичате ;)

Милан добре се държаха на терена и според мен създадоха по чистите положения. Първото полувреме до 10мин. Милан изглеждаше по-уверения отбор и повече нападаше,но след това каталунците изравниха играта и се настаниха трайно в наказателното поле на Милан. Второто полувреме си беше доста скучно,защото нямаше кой знае какви отигравания и Х е най-справедливия резултат.

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 29 мар 2012 00:34

MCMXIII написа:

Май това е била идеята. Я напредналите колеги с апенинския футбол, разкажете нещо за Милан - Барса, ако обичате ;)

Ей сега ще ти разкажа, ще бъда невероятно изчерпателен:
0:0
Юлий Цезар

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 мар 2012 00:36

Авалокитешвара написа:
durex написа: :lol: Просто Морати чакаше Страмачони дали ще спечели ШЛ с юношите за да го вземе да тренира големите ;) Сега кво излиза,че за тази година имаме най-добрите юноши в Европа :)

Най-добрите юноши, но и най-дебелите тикви на треньорската скамейка. Живот и здраве догодина звярът се събужда и изяжда принцесата (Милан), златната ябълка (Ювето) и тримата братя (Наполи, Рома и Лацио) :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Добре казано ;)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 мар 2012 00:41

На Байерн просто не им върви с Милан. Аз искам финал Байерн - Бенфика. Математически възможно е, финалът да е Апоел - Челси ,като отборът от острова ще победи. Ама от оня остров отбора ;)
П.П. Благодаря на Ники и двамата фена Интер за обрисуването на мача в Милано! Сякаш съм го гледал ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 мар 2012 00:46

MCMXIII написа:На Байерн просто не им върви с Милан. Аз искам финал Байерн - Бенфика. Математически възможно е, финалът да е Апоел - Челси ,като отборът от острова ще победи. Ама от оня остров отбора ;)
П.П. Благодаря на Ники и двамата фена Интер за обрисуването на мача в Милано! Сякаш съм го гледал ;)

Пич кви Апоел, кви Бенфика....Байерн, Реал и Челси са сигурни полуфиналисти ;) :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 29 мар 2012 00:51

Между другото, кое е общото между Байерн и Барселона?
Това, че за последните почти три години Интер е единственият отбор, който ги е отстранявал в ШЛ :!:
Юлий Цезар

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 мар 2012 00:51

kingofpop написа:Пич кви Апоел, кви Бенфика....Байерн, Реал и Челси са сигурни полуфиналисти ;) :roll:

Това го знае всяко хлапе. Просто казвам какво искам.
'Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш', обаче е казал Хайтов :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 мар 2012 00:52

Авалокитешвара написа:Между другото, кое е общото между Байерн и Барселона?
Това, че за последните почти три години Интер е единственият отбор, който ги е отстранявал в ШЛ :!:

Факт :(
Друг факт е, че през 21 век когато се срещат Байерн и РМ в елиминации, отборът който продължава печели ШЛ. Това се е случвало 3 пъти досега. Редът е РM, Байерн, РM и сега е ред на.... FC BAYERN :)

Върни се в “Архив”