След Светкавица Видима са най-слабият отбор в А група, така че ще е изключително жалко ако загубим точки срещу тези 2 отбора. Не го вярвам, не и със Стойчо начело.
Играчите днес показаха, че определено осъзнават какъв шанс имат да докажат, че знаят какво означава да са футболисти на ЦСКА и според мен няма да има никакво подценяване. Хвърляне във всеки мач и огромно желание за победа. Това трябва да правят до края, пък каквото стане.
Не мисля, че трябва да пестим Мораеш или който и да е било друг. Ако го направим ще се получи, като в Симитли. Мисля, че Стойчо вече е наясно и няма да го допусне втори път.
Ако поведем с 2 гола разлика, тогава да вади ако иска Мораеш.
Прогнозата ми е 0:2
Видима Раковски - ЦСКА - 0:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mistreated
- Контакти:
Re: Видима Раковски - ЦСКА
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Ще съм доволен и на победа с 1:0 за ЦСКА. Не е важно как играем и с колко бием в момента. Важно е да печелим 3 точки.
Без никакво подценяване 
- baerba1995
- Контакти:
LIMASSOL написа:Без никакво подценяване
НЕ трябва да се подценява мачът! Всички титуляри трябва да играят! НАПРДЕД АРМЕЙЦИ КЪМ 32-ра титла!
-
ScarredInRed
- Контакти:
С оглед на ситуацията би трябвало да вземем мача без особени проблеми.
Единственото, което ме притеснява е Видима да не вземат, да контузят пак някой наш играч както направиха миналата пролет (стига да не се лъжа?).
0:1/2
Единственото, което ме притеснява е Видима да не вземат, да контузят пак някой наш играч както направиха миналата пролет (стига да не се лъжа?).
0:1/2
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
Абе Видима няма какво да ги подценяваме май миналата година 2 : 2 завърши там мача !!!
Изкл. много се нуждаеме от 3 т. но Видима ще се борят до край с Ботев Вр,Локо СФ и Калиакра .
Тзи година 3-те отбора от дъното изпадат директно и няма да има бараж за 14-тия .
Изкл. много се нуждаеме от 3 т. но Видима ще се борят до край с Ботев Вр,Локо СФ и Калиакра .
Тзи година 3-те отбора от дъното изпадат директно и няма да има бараж за 14-тия .
Шампиони сме, 1 хикс да врътнат говедата и лудогорец и разликата ше стане 8 точки!!! САМО ЦСКА!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
- mistreated
- Контакти:
Morgause написа:Шампиони сме, 1 хикс да врътнат говедата и лудогорец и разликата ше стане 8 точки!!! САМО ЦСКА!
Нека не си правим сметки отсега. Да бием всеки мач, пък накрая каквото дойде. Иначе се случи това, което очаквах при евентуална победа над Берое.
На Лудогорец и Левски тотално им се схванаха краката, когато трябваше да вкарват голове днес. Напрежението да не загубят точки и да не изостанат още повече от ЦСКА им изигра много лоша шега.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Искам да си играем мач за мач и отбора и момчетата да не се обременяват с приказки за титла.
Важно е да си вземем мача в неделя и отбора да заиграе все по добре и по добре !
Важно е да си вземем мача в неделя и отбора да заиграе все по добре и по добре !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Morgause написа:Шампиони сме, 1 хикс да врътнат говедата и лудогорец и разликата ше стане 8 точки!!! САМО ЦСКА!
Никъв Х!Двойка и онея от подуяне да се хващат за палците
П.П.-Следващите 4 мача са от изключително значение за борбата.Иска ми се да кажа,че имаме точно един мач със сините,ама играта ни е далеч от добра и все пак ние да сме по стадионите,пък да става квото ще!