1/4 финал - първи мач, Олимпик Марсилия - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Олимпик Марсилия - Байерн Мюнхен

Мнениеот Neron » 28 мар 2012 23:43

LUDAKIS написа:
Neron написа:Айде честито баварци изиграхме мача на ходом без да хабим сили.Полуфинала ни е сигурен остава да ги поразмажем лекичко на Алианц Арена и да си ходят.Само Байерн.
Картоните чистят ли се след 1/4 финал?

Честито :) мисля че не се чистят .. абсолютно на ходом спечелен мач ..
с кой ще се срещнете на полуфинал ?

Апоел :lol: шегувам се Байерн-Реал е полуфинала.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 28 мар 2012 23:49

Neron написа:
LUDAKIS написа:
Neron написа:Айде честито баварци изиграхме мача на ходом без да хабим сили.Полуфинала ни е сигурен остава да ги поразмажем лекичко на Алианц Арена и да си ходят.Само Байерн.
Картоните чистят ли се след 1/4 финал?

Честито :) мисля че не се чистят .. абсолютно на ходом спечелен мач ..
с кой ще се срещнете на полуфинал ?

Апоел :lol: шегувам се Байерн-Реал е полуфинала.

Ми .. много много интересен мач .. определено съм за Баварците .. а сега събота/неделя с кой играете ?
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 мар 2012 23:50

Перфектно свършена работа, по немски :) Надеждата за требъл остава, полуфиналите с Реал на Жозе ще са епични :) Да се оправя Швайни по-бързо 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 мар 2012 23:51

Гостуваме в Нюрнберг.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 29 мар 2012 00:57

Добър резултат постигнахме преди реванша. За съжаление жълтите картони не се чистят. Преди мача с Марсилия с по 2 жълти картона бяха Швайнщайгер, Боатенг и Мюлер. Следващия мач Швайни го пропуска, а Мюлер и Боатенг трябва да внимават да не получат жълт картон, че срещу Real Мадрид ни трябват!!!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 30 мар 2012 14:24

LUDAKIS написа:... първия гол на Байерн е мнгоо спорен заради ръката на Лам .. за мен имаше фал .. който трябваше да се свири ..

Не е точно така, защото футболиста на Марсилия изритва топката в ръката му от разстояние около 60-70см. Пък и ръката на Лам, макар леко вдигната, не се движеше към топката.

Това като цяло е субективно и се тълкува според рефера и ситуацията. Защото това ако е фал, то играта на Тери срещу Бенфика трябва да е дузпа и директен червен картон тогава.

Но като цяло да - съдията малко изнерви мача. Реши да респектира футболистите, а те пък започнаха да се ритат. Накрая Густаво и Брандао щяха да се бият нещо.
А Диара ли беше тоя, дето удари с лакет Гомес в лицето? Това си е нарисуван червен.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Байерн”