1/4 финал - първи мач, Олимпик Марсилия - Байерн Мюнхен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Олимпик Марсилия - Байерн Мюнхен
Не много убедително но хубаво 0:1 
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Още 2 гола след почивката и работата е опечена.Не ми харесаха Лам Кроос и Густаво с тези нарушения трябва много да внимават като ще е най-добре Щайгер на влезе на мястото на Кроос а Тимошчук на мястото на Густаво но и капитана ни при едно по-грубо нарушение ще види пътя към съблекалнята.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
С Бастиан е сложно. Трябва да го пазят, че е след контузия. Пък и идва ЕП.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Робееееен 2:0 за Байерн.Можем да кажем че сме на полуфинал дано да нямаме контузии и ако някой виси с наказание сега е момента да го проси.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Значи не съм фен нито на Мюнхен нито на Марсилия ..
Съдията обърка мача .. още в началото започна да се прави на интересен и да показва картони наляво надясно ... добре че после Лам направи грубия фал срещу Валбуена та да се изравнят нещата (тия от фифа не ги разбирам .. испански съдия да ръководи мач между немски и френски отбор е просто смешно) ... първия гол на Байерн е мнгоо спорен заради ръката на Лам .. за мен имаше фал .. който трябваше да се свири .. иначе и двата отбора не играят нищо Марсилия явно толкова си могат докато Байерн .. не знам явно го карат айляк .. ясно е, че с и без първия гол баварците продължават, но мача просто не става за гледане благодарение на тоя съдия .. не отписвам Марсилия напълно, но не знам какво чудо трябва да стане в чисто игрови план, за да измъкнат нещо на Алианц Арена .. така с тия топки към Валбуена и после нищо няма да стане ..
Съдията обърка мача .. още в началото започна да се прави на интересен и да показва картони наляво надясно ... добре че после Лам направи грубия фал срещу Валбуена та да се изравнят нещата (тия от фифа не ги разбирам .. испански съдия да ръководи мач между немски и френски отбор е просто смешно) ... първия гол на Байерн е мнгоо спорен заради ръката на Лам .. за мен имаше фал .. който трябваше да се свири .. иначе и двата отбора не играят нищо Марсилия явно толкова си могат докато Байерн .. не знам явно го карат айляк .. ясно е, че с и без първия гол баварците продължават, но мача просто не става за гледане благодарение на тоя съдия .. не отписвам Марсилия напълно, но не знам какво чудо трябва да стане в чисто игрови план, за да измъкнат нещо на Алианц Арена .. така с тия топки към Валбуена и после нищо няма да стане ..
- Neron
- Контакти:
Как да реагира Лам като ръката му е на 50 см?Това е някаква малка част от секундата.А иначе съдията можеше да даде поне още 2 жълти за Марсилия както го направи за нашите.
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Как да реагира Лам като ръката му е на 50 см?Това е някаква малка част от секундата.А иначе съдията можеше да даде поне още 2 жълти за Марсилия както го направи за нашите.
Значи съдията е пълен смешник .. аз затова се чудя защо се слага испански съдия на френско немски мач ... стила на игра е различен в Испания , Франция и Германия .. французите са си пълни дървета в германия също не се играе балет .. това не е испанска постановка .. както и да е ..
за ръката не виждам голям смисъл да спорим моето мнение е че трябваше да има фал ..
[offtopic]Валбуена да се маха по бързо то тоя отбор, за да му тръгне кариерата нагоре ..[/offtopic]
- Neron
- Контакти:
Айде честито баварци изиграхме мача на ходом без да хабим сили.Полуфинала ни е сигурен остава да ги поразмажем лекичко на Алианц Арена и да си ходят.Само Байерн.
Картоните чистят ли се след 1/4 финал?
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Айде честито баварци изиграхме мача на ходом без да хабим сили.Полуфинала ни е сигурен остава да ги поразмажем лекичко на Алианц Арена и да си ходят.Само Байерн.
Честито
с кой ще се срещнете на полуфинал ?
Скромно, но сърце
Не зная, дали се чистят картоните.