Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас
Аз не знам дали ще си взема фланелка,но вярвам нямате нищо против да кажа нещо. Подкрепям Миро за идеята му в горния пост. Черноморец и аз смятам,че трябва да е със стандартен шрифт и хоризонтално. Никовете може да са по желание. Ако гърба отиде отпред,може би ще е добре да се махнат топките от двете страни на акулата. Малко в повече ми идват. А и никъде не пише Бургас.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Топките и на мен ми идват в повече, съгласен съм и за форумния никнейм. Само това с обръщането ако го направим, ще се изгуби идеята за емблемата, освен ако примерно не я сложим на ръкавите, които са постнички. А и още нещо, цветът ще е малко по-тъмносиньо. За шрифта и аз не съм много съгласен, но пък от друга страна това е на транспаранта шрифта и все пак мога да го възприема. Ако, разбира се, станат много, които не го харесват, го правим нормален.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

За шрифта става въпрос само за Черноморец. Другото е ОК. За ръкавите си мисля,че може на бялото долу да пише Черноморец или Черноморец Бургас или old school boys. И все пак си мисля,че някъде трябва да има Бургас.Щото може да е Черноморец Балчик или Одеса.

[center]
[/center]

- Искам си Акаунта
Bourgas написа:Топките и на мен ми идват в повече, съгласен съм и за форумния никнейм. Само това с обръщането ако го направим, ще се изгуби идеята за емблемата, освен ако примерно не я сложим на ръкавите, които са постнички. А и още нещо, цветът ще е малко по-тъмносиньо. За шрифта и аз не съм много съгласен, но пък от друга страна това е на транспаранта шрифта и все пак мога да го възприема. Ако, разбира се, станат много, които не го харесват, го правим нормален.
Бе и на мен топките не са ми много на място , ама си помислих че ще станат много кусурите дето виждам

Емблемата може да отиде на единия ръкав ... а може и да влезе между надписите на мястото на стилизираната акула . За друг шрифт говорим само за надписа Черноморец
Миро, аз лично съм съгласен с това.
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Миро, аз лично съм съгласен с това.
С кое?
[center]
[/center]

petkan написа:Bourgas написа:Миро, аз лично съм съгласен с това.
С кое?
За топките, аз и тогава го казах, но ги оставихме, за да съберем мнения

[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Тъй като новите идеи трябва и да се визуализират, утре ще имате ли време да отидете отново до там и да ги корегирате? А после и да ги качите в темата? Акаунт?
п.п. Аз лично не искам форумното ми име да се мъдри на фланелката...
[center]
[/center]

- Искам си Акаунта
petkan написа:Тъй като новите идеи трябва и да се визуализират, утре ще имате ли време да отидете отново до там и да ги корегирате? А после и да ги качите в темата? Акаунт?
За форумното име беше само идея . Утре съм дневна , няма да мога . Ако остане за петък няма проблем да отидем и да направим няколко варианта .
Става и петък. Тъкмо и утре да сондираме някое и друго мнение на липсващи от днес. Нямам ти телефона. Ти ли ще се обадиш?
[center]
[/center]