Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 22:12

Avanti_Ragazzi написа:
Rivaldo10 написа:Има ли някой, който да го иска?!? :x

да ТодАр !!! Поклон пред човека раздал ей така от щедрост 35-40 милиона лева на Левски!!! поклон пред велия ловец на американски шпиони из нивите!!! Човека с главно Ч,блогодетеля с главно Б, комуниста с главно К, апаратчика и адвокат с главно А, доносника с главно Д, ловеца на шпиони и глигани с главно Л, винопроизводителя с главно В, издателя на вестници с главно И, носителя на ордени с главно Н!!! Човека мустак Тодар, пардон Тодор Костадинов Батков, да се свети името му, да бъде царството му в Левски во веки!!! И само титли, купи да имаме и само 1/4 в УЕФА и в Шампионската лига да играеме!!! Да живей Тодар, пардон Тодор Батков, нашият месия!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Амин!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Батков праща Гонзо да се учи в БАРСЕЛОНА?

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 22:14

denitko1 написа:Новият стар треньор на Левски Георги Иванов може да замине на специализация в Барселона. С тази информация се похвали Тодор Батков, който сподели пред Гонг:

“Ще говоря с мой колега президент на футболен клуб от Европа. Може да пратим Гонзо да се учи след края на сезона. Тогава ще е завършил и лиценза си, става въпрос за Барселона. Георги има опит от победите над Литекс. Той ги е побеждавал и като футболист, а и като треньор. Оптимист съм, ние ще продължим да се борим за титлата. Смятам, че от четирите отбора, които са в челото и се борят за титлата, нашата програма е най-добра“, коментира бизнесменът, който е собственик на Левски.

Те не са могли да го накарат да учи повече от осми клас при това с успех по-зле от този на Мариан, пък сега ще го накарат.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 22:26

cskachampion написа:Хора, четете внимателно, никъде не е казано, че ще се учи за треньор. Научих, че в Барселона се открива място за чистач... :) Ще придобие опит!

Ти пък толкова отговорна длъжност. Все пак трябва да е някоя длъжност с която може да се справи.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 22:26

cskachampion написа:Хора, четете внимателно, никъде не е казано, че ще се учи за треньор. Научих, че в Барселона се открива място за чистач... :) Ще придобие опит!

Ти пък толкова отговорна длъжност. Все пак трябва да е някоя длъжност с която може да се справи.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 мар 2012 22:36

Adramelech написа:
Thsmith написа:
Новият старши-треньор на Левски Георги Иванов върна Сержиньо Грийн в групата за мача от 21-ия кръг срещу Литекс.

Kaкво стана с теорията, че някой казвал на костов да не пуска Грийн? Или ще излезе обратното?

А ти защо си мислиш, че това не е ход на някой от шефовете, на които Костов им е бил неудобен? Или викаш това не може да стане и не може да са му казали - тоя няма да го пускаш, защото не иска да подпише договора?

Чудя се да плача ли... да се смея ли? Какво...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 22:38

Anyway написа:Георги Иванов призна на днешната си пресконференция, че не е изгарял от желание да поеме за пореден път Левски.

„Ако имах някакви притеснения, сега нямаше да стоя тук пред вас. Нормално е след загубата и играта от Миньор, футболистите на Левски да са си направили своите изводи, иначе сме за никъде. Разговорът ни с феновете беше конструктивен. Всеки човек се учи от грешките, които е допуснал, това важи и за мен. Не мисля, че съм толкова строг, по-скоро съм взискателен към футболистите, защото искам нещата да се получават, както трябва."

"Ники Костов е добър треньор, има хубави идеи, които обаче не се видяха по време на мачовете. Аз взимам по нещо от всеки треньор, говоря и за тези, с които съм работил и като футболист. Един човек, който обича клуба – Левски, винаги е готов да се отзовава, когато има нужда да помогне с нещо. Най-лесно ми беше да намерим някой треньор, защото моментът е тежък. Следващите два мача са жизненоважни за Левски. Никой не ме мисли за луд, за да си сложа главата на дръвника. За Левски съм готов на всичко“, отсече легендарният нападател на „сините“.

Някой да ми даде брадвата !

А ние му вярваме как се е дърпал, човек без чест , достойнство, морал и себеуважение. Останалото е правене на с*и*к* на част от секБтор

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 28 мар 2012 22:51

Thsmith написа:
Adramelech написа:Kaкво стана с теорията, че някой казвал на костов да не пуска Грийн? Или ще излезе обратното?

А ти защо си мислиш, че това не е ход на някой от шефовете, на които Костов им е бил неудобен? Или викаш това не може да стане и не може да са му казали - тоя няма да го пускаш, защото не иска да подпише договора?

Чудя се да плача ли... да се смея ли? Какво...[/quote]

Ти си знаеш, но не ми отговори на въпроса!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

fen1914

Мнениеот fen1914 » 28 мар 2012 22:54

Най-големият виновник за безобразното състояние в нашия клуб е т. нар. "собственик" - батков. Колкото по-скоро се махне, толкова по-добре. Вън батков от "Левски"! Вън комунистическо - ченгиджийското некъдърно управление!

Потребителски аватар
legends1914
Контакти:

Мнениеот legends1914 » 29 мар 2012 09:37

fen1914 написа:Най-големият виновник за безобразното състояние в нашия клуб е т. нар. "собственик" - батков. Колкото по-скоро се махне, толкова по-добре. Вън батков от "Левски"! Вън комунистическо - ченгиджийското некъдърно управление!

абе пич г-н Батков неговата работа си я върши - трийсе и няколко милиона джоб параа е налял. кво повече д а искаме от него??? вие тука сте странни хора - единствено при нас се плащат на време заплати, лагери, дават се пари за трансфери .... абе кво повече искате
каква е работата на президента? да ходи той да рита ли?
да не повдигам въпроса че колко от вас през последната година сте били в сектора или сте участвали в хореграфия ?
повръща ми се от некои хора...

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 29 мар 2012 19:43

Честита Победа на Всички фенове на Гонзо!!

Върни се в “Левски”