subzero написа:Нейчо,днес нямало вода в къщи. Цял ден.Добре,че напълнихме.
При нас не спря, но аз бях взел мерки за всеки случай!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
subzero написа:Нейчо,днес нямало вода в къщи. Цял ден.Добре,че напълнихме.
kartago написа:subzero написа:Нейчо,днес нямало вода в къщи. Цял ден.Добре,че напълнихме.
При нас не спря, но аз бях взел мерки за всеки случай!
[/center]subzero написа:Нейчо,днес нямало вода в къщи. Цял ден.Добре,че напълнихме.
ntodorov написа:subzero написа:Нейчо,днес нямало вода в къщи. Цял ден.Добре,че напълнихме.
У дома не е спирала водата. Отговорност за липсата на вода търсете само в Хидрострой, които онождат комплекса. Там нЕмаме нищо общо. Което зависеше от ВиК аз го написах.
[/center]subzero написа:ntodorov написа:subzero написа:Нейчо,днес нямало вода в къщи. Цял ден.Добре,че напълнихме.
У дома не е спирала водата. Отговорност за липсата на вода търсете само в Хидрострой, които онождат комплекса. Там нЕмаме нищо общо. Което зависеше от ВиК аз го написах.
Ай ся оправдания.Тез варненци ми скъсиха нервичките вече почти година.
ntodorov написа:subzero написа:Нейчо,днес нямало вода в къщи. Цял ден.Добре,че напълнихме.
Bartolomej написа:Олд скула да са готви за мач с Бригадирчетата в събота
[/center]kartago написа:Мамка му, абе как играят тези хора бе? Гледах ЦСКА-Берое, имах усещането, че 4 часа мач съм гледал! Сега не усетих как си е заминало полувремето?!
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта