Нова ТВ е първата национална телевизия, която ще предложи HD

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Нова ТВ е първата национална телевизия, която ще предложи HD

Мнениеот MoNteSo » 28 мар 2012 20:16

pirin_blg написа:Колега, безплатно ли ги дават HD приемниците? Защото преди няколко месеца исках да си взема 3-ти приемник, като да е HD и съответно да си предплатя колкото месеца трябва(гледам Премиум пакет), но ми казаха, че за HD трябва да платя 68 лева само за приемника. Взех си трети приемник, но обикновен, платих им 54лв и сега 2,5 години за този приемник няма плащам. Не съм чувал иначе, че ако си предплатиш няколко месеца ти дават HD приемник :roll:

Значи, промоцията е малко сложна, а и плащах всичко още Януари месец, та дано не забравя нещо. Идеята е, че заплащаш за три месеца напред Премиум пакета + по твой избор HBO или Cinemax пакета, като имаше разлика от няколко лева между двата, но ги гледаш пет месеца, а освен това ЗАМЕНЯT старият ти SD приемник с нов HD.
btw за да имаш полза от HD приемника в първите 5 месеца получаваш и въпросният HD пакет, но честно ти признавам не помня дали не дадох още някой друг лев и за него, или просто го получих бонус към останалите работи.

PFC Litex написа:
MoNteSo написа: но няма как чрез кабел да се предава HD сигнал.

Следващият път не пиши такива глупости ;)

За да получаваш HD сигнал ти трябва hdmi кабел, а не вярвам кабелните телевизии да са почнали да ги опъват из улиците. Ако има някакво ново решение го сподели..
Последна промяна от MoNteSo на 28 мар 2012 20:21, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 мар 2012 20:17

MoNteSo написа: но няма как чрез кабел да се предава HD сигнал.

Следващият път не пиши такива глупости ;)
MoNteSo написа:За да получаваш HD сигнал ти трябва hdmi кабел, а не вярвам кабелните телевизии да са почнали да ги опъват из улиците. Ако има някакво ново решение го сподели..

Поредната глупост, добре че няма тема за бисери от форума, защото с тези мнения ще отидеш в нея на момента.
Изображение

Потребителски аватар
pirin_blg
Контакти:

Мнениеот pirin_blg » 28 мар 2012 20:38

[quote="MoNteSo"]

Значи, промоцията е малко сложна, а и плащах всичко още Януари месец, та дано не забравя нещо. Идеята е, че заплащаш за три месеца напред Премиум пакета + по твой избор HBO или Cinemax пакета, като имаше разлика от няколко лева между двата, но ги гледаш пет месеца, а освен това ЗАМЕНЯT старият ти SD приемник с нов HD.
btw за да имаш полза от HD приемника в първите 5 месеца получаваш и въпросният HD пакет, но честно ти признавам не помня дали не дадох още някой друг лев и за него, или просто го получих бонус към останалите работи.

Мерси за инфото, колега! Ще отида тези дни до някой от офисите да проверя как стоят нещата.

Литексче, спокойно бе, бате, сгрешил е човека, случва се. Не всички сме се родили инженери или кабелни техници най-малкото. Може спокойно да уточниш как става приемането на такъв вид канали, а не веднага да обиждаш. Кажи, че и кабелните оператори предлагат услугата "Цифрова телевизия"(или поне в Благоевград е така), дават ти приемник(като на Булсат или Близу) с карта и ако си платиш HD програмите в пакета им се наслаждаваш посредством HDMI(high definition multimedia interface) кабел 8-)

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 28 мар 2012 20:41

И с какво е по-различна от Нова Спорт? :) С изключение на 30 минутните голф предавания през деня..Само дето е HD :mrgreen:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 28 мар 2012 20:56

Програмата явно ще е платена преди видяха, че няма как да стане с Диема Екстра и нищо не печелеха и сега са измислили нов ход на действие.

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 28 мар 2012 20:57

А между другото,това означава ли,че ще спрат Нова Спорт? :roll:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 мар 2012 20:59

pirin_blg написа:Литексче, спокойно бе, бате, сгрешил е човека, случва се. Не всички сме се родили инженери или кабелни техници най-малкото. Може спокойно да уточниш как става приемането на такъв вид канали, а не веднага да обиждаш. Кажи, че и кабелните оператори предлагат услугата "Цифрова телевизия"(или поне в Благоевград е така), дават ти приемник(като на Булсат или Близу) с карта и ако си платиш HD програмите в пакета им се наслаждаваш посредством HDMI(high definition multimedia interface) кабел 8-)

Никъде не обиждам никой, но явно така ти звучи.
За HD по кабел приемник не ти е нужен и гледаш директно с телевизора.
Пловдивчанинът написа:Програмата явно ще е платена преди видяха, че няма как да стане с Диема Екстра и нищо не печелеха и сега са измислили нов ход на действие.

Нищо няма да е платено допълнително за крайният клиент.
Изображение

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 28 мар 2012 21:00

Радвам се че поне това ще е включено в Близуу че ми писна да няма почти никви спортни канали!
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 28 мар 2012 21:34

Hakercheto написа:Радвам се че поне това ще е включено в Близуу че ми писна да няма почти никви спортни канали!

+1 и аз съм на БЛИЗУ и нямам никакви спортни канали,а това значи ли че всички мачове от ВЛ и ШЛ ще ги дават там,а по ДИЕМА ?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 28 мар 2012 21:38

PFC Litex написа:
pirin_blg написа:Литексче, спокойно бе, бате, сгрешил е човека, случва се. Не всички сме се родили инженери или кабелни техници най-малкото. Може спокойно да уточниш как става приемането на такъв вид канали, а не веднага да обиждаш. Кажи, че и кабелните оператори предлагат услугата "Цифрова телевизия"(или поне в Благоевград е така), дават ти приемник(като на Булсат или Близу) с карта и ако си платиш HD програмите в пакета им се наслаждаваш посредством HDMI(high definition multimedia interface) кабел 8-)

Никъде не обиждам никой, но явно така ти звучи.
За HD по кабел приемник не ти е нужен и гледаш директно с телевизора.

Ами поясни бе човек, аз докато бях на кабелна телевизия се пускаше към даден блок един коаксиален кабел, чрез който съм убеден, че hd сигнал не може да се разпространи! Та въпросният кабел се делеше чрез сплитери към отделните апартаменти. Разбира се вкъщи си го деляхме към колкото телевизора искаме, а всички плащахме по един. Точно затова те попитах, ако има някакъв друг начин да споделиш, та да не се излагам занапред, защото това което аз знам е, че HD сигнал може да се получи чрез приемник свързан с телевизора посредством HDMI кабел.

Върни се в “Свободна зона”