Фернандо Торес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Фернандо Торес

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2012 20:07

Ballancee написа:Торес е станал изключително отборен играч сравнение със предстоя си във предишният си клуб . Загърбва егото си в името на клуба за което трябва да му кажем евала . Ако продължи така със сигурност ще завърши сезона със стил и самочувствие .

Само да не направят глупоста да го продадът през лятото, защото не бележи често ...
Според мен, Торес вече е част от отбора на Челси.
На път е даже да се превърне в - неделима част !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 мар 2012 20:11

Моето мнение е ,че Торес ще остане в отбора . В последните 4 мача се представя повече от прекрасно -2 гола и 3 асистенции + силни изяви срещу М.С и Наполи . Очаквам да продължи така до май месец .

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 28 мар 2012 20:15

Този Торес вече ми харесва. Аз не исках Торес в ЧЕЛСИ, защото той си беше един много силен консуматор и нищо друго! За консуматора увереността е като енергия за крушката :!: Не му тръгна и беше обявен за провал(явно хората забравят как започнаха Дрогба и Анелка). Сега се бори за отбора и играе доста колективно. Действията му за ФА КЪП го потвърждават! Ситуацията с дузпата показа, че Торес не иска индивидуална слава, а да има отборен принос. Обратен пример за човек борещ се просто да блесне за собствено спасение - Керъл с/у ЧЕЛСИ за КК :!: Паса към Мейрелеш с/у Лестър е наградата на Торес ! Все пак очаквам да почне да вкарва по-чистите положения и тези, които сам си изработва :) Трябва новите му действия за отбора да генерират завръщане на головото докосване без това да коства отборния характер, който демонстрира ! АЕ ТОРЕС!
Image
Image
Image

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 мар 2012 20:22

Подкрепям .
Езика на тялото му вече говорят за самочувствие и увереност . Когато изгуби топка яростно влиза в опит да си я върне . Няма спомен от плахата деветка миналият сезон и в началото на този . Можем само да му пожелаем успех защото Висшата Лига може само да спечели от него както и ние .

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 28 мар 2012 20:28

Харесва ми, че показва воля за промяна! Това е много трудно за звезда каквато е Торес :idea: :!:
Image
Image
Image

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 мар 2012 20:42

Още повече когато идваш от отбор в който си бил над всички и целият отбор е градил всичко около теб и в един момент отиваш в отбор в който нищо не ти е гарантирано независимо дали си Торес, Шевченко или се казваш Кежман .

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 28 мар 2012 20:44

И за конкуренти има хора, които меко казано са КЛАСНИ! Защото за мен Анелка си остава КЛАСА! Дрогба няма да го коментирам, защото съм много пристрастен, но за мен последните 10 години беше НАД-ВСИЧКИ!
Image
Image
Image

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 25 апр 2012 14:21

Sardukar написа:Между другото се сещам за едни коментари на разни футболисти в Барса как им е мъчно за Торес, че не може да печели трофеи на клубно ниво(тогава още беше в Ливърпул). От тогава смятам, че когато се падне Фернандо да играе с тях ще ги накаже :lol:

ПП Аз не си спомням нападател да е напуснал Ливърпул и да е направил добра кариера освен Кевин Кийгън. Там явно яко кълнат :lol:

хахахахахах :lol: :lol: :lol: Е НАКАЗА ГИ!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 апр 2012 14:24

From Nando with Love! :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 25 апр 2012 15:12

Angel CFC написа:
Sardukar написа:Между другото се сещам за едни коментари на разни футболисти в Барса как им е мъчно за Торес, че не може да печели трофеи на клубно ниво(тогава още беше в Ливърпул). От тогава смятам, че когато се падне Фернандо да играе с тях ще ги накаже :lol:

ПП Аз не си спомням нападател да е напуснал Ливърпул и да е направил добра кариера освен Кевин Кийгън. Там явно яко кълнат :lol:

хахахахахах :lol: :lol: :lol: Е НАКАЗА ГИ!

има неща, за които съм абсолютно сигурен и те се случват :) Радвам се за Фернандо! Ако този гол не промени престоя му в ЧЕЛСИ няма кой......Дано Роби Ди Матео пробва нещо с двама нападатели :) Макар, че колкото и да е гадно за Торес.... когато Дрогба е във форма човека до него става сянка! От друга страна ще има много свободни пространства за играч зад тази двойка........
Image
Image
Image

Върни се в “Челси”