olfix написа:Сега ще ги разследват и ще докажат уговорка и ще ги изхвърлят от групата ,а на всички ще присъдят служебен резултат и Левски са на кяр отново и директивата е в действие!:)
Ама това в българското първенство ли ще стане? Че не ми се вярва
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
olfix написа:Сега ще ги разследват и ще докажат уговорка и ще ги изхвърлят от групата ,а на всички ще присъдят служебен резултат и Левски са на кяр отново и директивата е в действие!:)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

olfix написа:Е как да те убеди,като е цирк?:)
tevez написа:Мъри Стоилов: С Левски така и не стигнахме до официални преговори
Бившият наставник на Левски Станимир Стоилов беше близо до завръщането си на "Герена". Той беше сред вариантите пред ръководството на клуба за заместник на напусналия Николай Костов. В крайна сметка изборът отново се спря върху Георги Иванов-Гонзо. Ето какво сподели Стоилов пред "Труд".
- Г-н Стоилов, покрай вашата среща с Иво Тонев в понеделник витаят доста слухове и малко откровени изявления...
- (прекъсва)Не желая да се правят интриги или интерпретации от това - не е от полза за никого.
- Добре, нямаше ли официални преговори?
- Имах среща, която беше наречена от ръководството на клуба опознавателна. Коментирали сме само и изключително спортно-технически неща. Без нещо конкретно, без да е ставало въпрос за финансови параметри и т. н. Казано ми беше, че решението ще се вземе на другия ден и тогава евентуално ще започнат сериозни преговори. Решението вече е ясно. То е приоритет и отговорност на ръководството. Пожелавам успех на “Левски”.
- Поставяли ли сте ултиматуми или непреодолими условия?
- Така и не се стигна до официални преговори. Ако ги имаше, щях да поставя чисто спортно-технически условия в името на бъдещето и на доброто на клуба. И за да мога да гледам с вдигната глава феновете в очите.
- Имахте ли разговор за екипа, с който ще работите?
- Не се стигна до детайли. Но при всички положения щяха да бъдат лица, които са работили в “Левски” и хора, които феновете познават и обичат.
THE G.A.M.E написа:Айдееее ...
Топката е в полето на тези, които твърдяха, че Мъри имал непреодолими условия !!!
Май-май, нищо такова не е имало ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта