Според мен от кръга така наречени треньори Левскари (който изобщо не е малък) най вероятно на 24 април за треньор ще бъде представен Петър Хубчев или по-малко вероятно Илиан Илиев, по някакво чудо.
В тази категория треньори левскари колкото и да не са малко, те имат основни два проблема. Единият е, че по-младите от тях не искат да работят с Гонзо, а другите по-опитните вече са на преклонна възраст за треньори на Левски, за клуб с такова напрежение!!!
От треньорите с Гонзо не биха работили, Мъри, Илиан Илиев, Херо, Кокала както и Вили Вуцов, дори е евентуално Бардон!!!
По-възрастните Гочето, Люпко и Стефан Грозданов биха работели с него но се съмнявам, че Иво Тонев би искал да работи с такъв тип треньор в Левски. Според мен неговата идея или млад или ако не толкова млад, то перспективен треньор с модерна визия.
Така остават четири кандидатури, това са Петър Хубчев, Ясен Петров, Радуканов и Илия Груев. Илия Груев е помощник треньор с Краси в Германия и едва би се върнал в България в този момент. Радуканов беше треньор при розовите и едва ли ще бъде приет добре на Герена, въпреки годините които прекара в Левски като играч. Освен това се провали в най-важният мач на чорбарите със Стяуа, и тотално се провали в Ботев като треньор!!! Ясен Петров е добър треньор но тук ме съмнява, че щом сега не беше сложен за треньор, няма как да го сложат за следващият, просто няма логика. По-вероятно е той с Дончо Донев да си търсят играчи като скаути и това е всичко.
Така остава Петър Хубчев според мен, лично аз залагам на 80%, че ще е той треньора на Левски за новият сезон. Проблема обаче не е в това, а във факта, че повечето треньори от тези не биха искали да имат Гонзо за директор. Един директор трябва да пази треньора си, докато при Гонзо е точно обратното той гледа да го прецака, за да се на мърда на неговото място!!!
С две думи докато Борат и Гонзо са на Герена, нищо добро не го чака нашият любим тим, камо ли титла с треньор Гонзо!!!

По-вероятно е метеор да удари Герена от колкото това, Гонзо да ни направи шампиони!!! Второто си чисто и просто кауза пердута

!!!