Не съм фаталист, но е хубаво и Господ да ни покрие. Той ни размаха пръст, защото почнахме много да говорим, както стана и преди време, когато играхме с Тампере.
„Каква директива да има, срещу Миньор не заслужавахме да спечелим, но съдията ни отмени чист гол. Това го видя цяла България. Явно е, че няма директива. Имайки предвид ситуацията в държавата и твърдата ръка на човека, който я управлява, това може би нямаше да се случи. Ние играем и сме един от 16-те отбора, които искат да печелят“, завърши Тодор Батков.
Нещата не бяха безоблачни и преди този мач. Играта не ни харесваше и в предните пет срещи. Просто това, което стана с Миньор се печеше. Казах на футболистите да играят за себе си, за честта на клуба, а дори и да не ме обичат, да се опитат и за мен да играят“, продължи адвокатът.
Само аз ли си мисля, че този човек последните 2 дена е обзет от някаква неистова паника и говори несвързано и неразбираемо?

Първо, че не се спира постоянно да назовава напразно името на Господа, което е не-почтено, не-Християнско и достатъчно обидно и другото, това което съм маркирал горе, аз лично признавам, че не съм в състояние да разбера, анализирам или "преведа"... ако някой мисли, че може да се справи, Моля да заповяда!

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]