Има ли съдията Кабаков връзка с Герена

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

camarasa
Контакти:

Има ли съдията Кабаков връзка с Герена

Мнениеот camarasa » 28 мар 2012 10:02

Преди десет дни Венци Стефанов орева орталъка , че съдията на мача им с отбора от Подуене Георги Кабаков има подкрепа, а и роднинска връзка с ,цитирам, лице на висока позиция на Герена.
Същият този съдия , пак според Стефанов, след мача , се бута нагоре в йерархията, защото вярно слушка когото трябва и свири в определена насока. И ще папка.
Защо пиша това, защото днес същия съдия ще свири мача на Армията. Дали поредната поръчка не идва навреме. :roll:

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Има ли съдията Кабаков връзка с Герена

Мнениеот Жоржиньо » 28 мар 2012 10:04

Директивата ? :?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 мар 2012 10:07

Венци какво се прави на луд..нали тоя съдия свири ЦСКА - Славия като ни биха с 2 на 1..тогава защо не писка против него.всичко е ебати пиесата..понеже няма как да писка против футболистите си , защото знае как са играли и затова писка против съдията.На Венци Стефанов като паднат все съдията му виновен и говори глупости по телевизията , ама после отива и играе 1 седмица покер нон стоп!А дали съдията ще ощети ЦСКА ще видим довечера
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 мар 2012 10:09

идва поръчката да, тая вечер ще ви заколя ритуално :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Мнениеот G0nzi » 28 мар 2012 10:11

POPCORN написа:Венци какво се прави на луд..нали тоя съдия свири ЦСКА - Славия като ни биха с 2 на 1..тогава защо не писка против него.всичко е ебати пиесата..понеже няма как да писка против футболистите си , защото знае как са играли и затова писка против съдията.На Венци Стефанов като паднат все съдията му виновен и говори глупости по телевизията , ама после отива и играе 1 седмица покер нон стоп!А дали съдията ще ощети ЦСКА ще видим довечера

Много точно казано! Ако Славия бяха паднали от Лудогорец щеше да ореве орталъка за не показаните картони на Дяков и още един забравих му името.
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 мар 2012 10:21

Те БФС и правителството имат връзки с Герена, та какво остава за един Кабаков :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 28 мар 2012 10:27

Има един завеждащ съдийте при вас,казва се Димитър Димитров - питай него! ;)
Връзка несъмнено има,дали с автобус 120 или тролея,не знам,но ако кажеш къде живее въпросното лице,може и да те ориентирам за връзките в столицата! :)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 28 мар 2012 10:28

Red Warrior написа:Те БФС и правителството имат връзки с Герена, та какво остава за един Кабаков :roll:

Те затова ви и подариха стадиона, след като 10 години редихте сълзи и сополи за "Армията". Най-накрая се смилиха над вас и ви го подариха.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

camarasa
Контакти:

Мнениеот camarasa » 28 мар 2012 10:29

Жоржиньо написа:Директивата ? :?

Приятел, не аз ходя по телевизията и говоря, че Премиерът е "убеждавал настоятелно" ВТБ Капитал, това е офшорно дружество на франчайз, и нищо общо няма с руската ВТБ.
Та този с фелдфелбското чувство на хумор, тренирано в търсене на американски шпиони, той разлая песовете.
А на въртиопашки като Кучев,Попов, Лучев колко им трябва, едно кокалче и те си знаят своето. Синдромът на Павлов при тях е особено силен.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 28 мар 2012 10:30

Red Warrior написа:Те БФС и правителството имат връзки с Герена, та какво остава за един Кабаков :roll:

Връзките със съдиите ги търси при вас. Я виж след като приключат с футбола, къде отиват!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”