Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Батков призна за държавната намеса в Левски!
и да го казва и да не го казва..то това е пределно ясно..но какво значение има в момента?Нека да си се радват и така
Остави ги са Левски да се оправят дай си мислим за нашият отбор

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Бижутера
- Контакти:
Red Warrior написа:Theos написа:Не ти ли писна с тия тъпотии вече?
Нещо напоследък се вижда че червения отбор е галеник на БФС, малко като крадеца вика дръжте крадеца!
Не ми писна, защото Тара сам си признава, че с новият спонсор се покриват задълженията за лицензиране, а на ЦСКА точно вие отнехте лиценза и всяка година БФС плаши с него!
и тая година ще ви го вземат, ако се наложи!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Бижутера
- Контакти:
Re: Батков потвърди, че Левски вече са държавният отбор
Темата е за ключ!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- vratar4eto
- Контакти:
Свилен Нейков: "ЦСКА има подкрепата на държавата." 27.03.2012.
Та да попитам защо след това изречение вчера не пуснахте тема за червената директива.А това за спонсора - кой беше продаден с Кремиковци, а след това обвързан с най-сладкия бизнес - боклука. Знам ли? Сигурно е един много репресиран отбор.
Та да попитам защо след това изречение вчера не пуснахте тема за червената директива.А това за спонсора - кой беше продаден с Кремиковци, а след това обвързан с най-сладкия бизнес - боклука. Знам ли? Сигурно е един много репресиран отбор.
- Red Warrior
- Контакти:
Бижутера написа:Red Warrior написа:Theos написа:Не ти ли писна с тия тъпотии вече?
Нещо напоследък се вижда че червения отбор е галеник на БФС, малко като крадеца вика дръжте крадеца!
Не ми писна, защото Тара сам си признава, че с новият спонсор се покриват задълженията за лицензиране, а на ЦСКА точно вие отнехте лиценза и всяка година БФС плаши с него!
и тая година ще ви го вземат, ако се наложи!
Не се съмнявам! Аз затова призовавам цесекарите да не се надяват на титла, а още по-малко на ШЛ.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- POPCORN
- Контакти:
blue avalanche написа:danko_sot написа:Собственикът на Левски Тодор Батков призна, че лично премиерът на България Бойко Борисов е бил този, който е докарал руската външнотърговска банка ВТБ като спонсор на "сините".
"ВТБ са посъветвани настоятелно от премиера при срещи с него, влизайки в България, от гледна точка на ПР и реклама да потърсят най-обичания български клуб. Във финансово отношение те много ни помогнаха финансово. Бяхме натрупали някои данъци и задължения, които успяхме да покрием с тяхна помощ. Сега ще покрием без проблем условията за лицензиране и нямаме никакви финансови притеснения", заяви Батков.
"За разлика от собствениците на ЦСКА Митко и Иво, аз практикувам свободна професия и имам бизнеси, които са собствени мои. Не ползвам обществени средства, всички финанси, които използвам, са лично мои. Докато техният бизнес е концесии на боклука, което, всички знаем, са публични финансови средства. В името на справедливостта може би бе по-нормално Левски да бъде подпомогнат на държавно ниво, не ЦСКА", допълни още адвокатът.
Всичко това е част от Директивата
"ВТБ са посъветвани настоятелно от премиера при срещи с него, влизайки в България, от гледна точка на ПР и реклама да потърсят най-обичания български клуб. "
Къде виждаш името на ПФК Левски тук?
Борисов им е задал "гатанка":да намерят най-обичания български клуб и хората са отговорили правилно.Кой е виновен,че най-обичаният клуб не е ЦСКА?
хахахах тоя па не престана с най-обичания, най-добрият и тн..вие да не участвате в някой конкурс по най???ако може да размишляваш поне малко нормлано и трезво ще си признаеш,че Борисов е виновен да имате спонсор.Дори той сам каза,ще намеря спонсор на Левски...Престанете да се правите на ударени и да пискате как БФС и всички са против вас, защото е адски смешно..не ми говорите за червено БФс и някакви такива после
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
епааа, значи държавни отбори са още и: Ботев(ПД), Берое, Етър, Марек, Спартак(Варна), Ботев(Враца)...щото ББ и на тях помогна
А ето вчера хариза на ЦСКА стадион на пъпа на София, и бази за десетки милиони лева- аз не знам друг БГ-клуб да има такива бази като тези в Панчерево
. Така че по-спокойно
Ама вие сте много интересни хора туй цесекистите значи- е са сте лидери в първенството(макар и за кратко)-вместо да се радвате, вместо да изрязвате вестници с класирането и да си ги носите в порттфейлите при личните документи и снимките на любимите ви хора
-вие пак си баете ващо- "Левски-поръчка-държава-Бойко-директива" 

- POPCORN
- Контакти:
vratar4eto написа:Свилен Нейков: "ЦСКА има подкрепата на държавата." 27.03.2012.
това какво общо има с БФС,че ни дават стадионите?Вие тъпи ли сте или на тъпи се правите...нормално е да ни дадът стадиона след като само ЦСКА плаща наем от всички български клубове...още повече те ни дават стадиона,а не пари..ние за тоя стадион трявба да налеем 20 милиона...дали от стадиона ще си възвърнем инвестициите а като се има предвит по колко хора ходят на мач в България...Къде ми сравняваш спонсор с даване на стадион.аз дори не мога да видя какво общо има едното с другото!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
blue avalanche написа:patron написа:Не е нужно БАЙ ГАНЬО да потвърждава! Слепец трябва да си за да не видиш какво става в лефски, а най-тъпото е че тея пари, които БОКО им уреди заминават за втори и трети отбори(за лягане на едни и за скачане на други) вместо да ги вложат във футбол(в ДЮШ например), а после искат успехи и се чудят защо нищо не играят! С ДОНОСНИЧЕСКИ НОМЕРА ФУТБОЛ НЕ СЕ ПРАВИ!!!
Ти за нашата ДЮШ не си мъчи мозъчето!Гледай си вашата!
През правият сте ми вие! Продължавайте да наливате в другите отбори да играят(или не) вместо вас, а на есен пак ще ви гледаме сеира срещу поредното географско откритие!( Глупости говоря и аз, каква есен, още лятото)
Последна промяна от patron на 28 мар 2012 10:14, променено общо 3 пъти.
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Red Warrior написа:Theos написа:Не ти ли писна с тия тъпотии вече?
И какво като се покриват? Нещо "мръсно" ли съзря в това? Вие как ги покривате задълженията- вероятно от честните пари от билети?