Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 00:10

blue avalanche написа:
shwepi написа:
vladomin_ написа:Голяма грешка! Не знам от къде ще търсят треньор, но най удачния вариант за мен е тандема Мъри-Сираков!!!

Изпуснаха момента с който щеше да им се прости всичко, на дуета СиС щеше да им се даде от публиката почти безгранично доверие, дори розовите излязоха по умни от нас с Тройчо.

Такъв момент не съществува!Ако Стоилов искаше да работи в Левски и за Левски,имаше безброй шансове досега!А не да ми мънка като наакано дете!

Кой норамален би работил с Иванов след като има примера с Костов, от колко време аз говоря, че директорът/треньор/икономист/помощник само дебне как да си върне властта.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 00:14

blue avalanche написа:
shwepi написа:
blue avalanche написа:,,А не да ми мънка като наакано дете!

Какво да мънка да го правят на маймуна ли? Не го коментирам мустакатия как се опитва да убеди хората че Левски започва с него и ще свърши с него, отбора отдавна се е закопал на дъното но и на нас феновете ни дойде догуша да се подиграват, можех да простя да останем без трофей но да виждам че се гради нещо, а то какво да ходя за вазелин и да взимам стойка.

Дали отборът е закопал дъното или не-говорим за желанието(или,по-скоро,НЕжеланието) на Стоилов да работи в Левски!И Младенов се съди с ЦСКА,ама стана треньор след 5мин. разговор,нали?

Да ама на Младенов му махна дуци ,а нашият дуци явно ще го търпим до пенсия. Стойчо се е съгласил за 5мин. защото толкова са били нужни да му изпълнят изискванията.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 28 мар 2012 00:21

Ти правилно си схванал ситуацията.Защо не помисли никой за Велев той си намекна , че би се върнал.Стойчо ,най- вероятно после пак ще се съди той си знае стоката,ама поне го оставиха сам да си подрежда къщата.Нито Спектакъла нито , чичо Митко ще му висят на главата.За разлика от вашия случай с човека цербер Иво и Гонзо, което си е проблем.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 00:42

onegavon написа:Ти правилно си схванал ситуацията.Защо не помисли никой за Велев той си намекна , че би се върнал.Стойчо ,най- вероятно после пак ще се съди той си знае стоката,ама поне го оставиха сам да си подрежда къщата.Нито Спектакъла нито , чичо Митко ще му висят на главата.За разлика от вашия случай с човека цербер Иво и Гонзо, което си е проблем.

И Велев поствя същото условие като останалите, не иска иванов. Тонев е като Батков необходимото зло.

deco
Контакти:

Мнениеот deco » 28 мар 2012 04:03

Най-великия бг.клуб а никой не иска да му става тренер а.Докъде я докараха.Ники Костов ги предупреди,а те си помислиха,че проявява характер.Дано осъзнаят в каква жалка и комична ситуация изпаднаха.Господа управници,търсете проблема първо във вас.Тодоре,излез от клуба като мъж,не се унижавай повече.Не разбра ли че ЛЕВСКИ няма да стане БАТКОВ,а и не бива.Левски се превърна в гнездо на змии.Скандалите са повече от колкото резултатите.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 28 мар 2012 07:32

onegavon написа:Нищо де стават такива работи ще ги преживеете поне ви обещаха нов треньор.Има лъч в тунела.При нас не беше ли същото направиха един тотомач със Славия групата на Янчев си изпълни шефската поръчка и Милен си замина.Получихме пияндето Дуци верно бихме ви , ама на магия и после надолу, ама ето дойде Стойчо. При вас ще е същото ще го изтърпите Гонзо още три месеца.Той три години ви мори какво са три месеца въпросът е да ли след това ще се разкара? Помните ли , че се кле ,ако тая година Левски не е шампион си отива в Пловдив.

Както писах по-напред,понеже правим едни и същи грешки да вземем да се обединим с вас под името ФК""Батков-Борисов"".Щото ония с подобното име виж къде отидоха,а ние сме още в батака.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 28 мар 2012 08:29

ПФК "Батков - Борисов " София . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 мар 2012 09:15

1.Батков каза,че новият треньор е договорен,знае се(само от него,Тонев,Донев и Г.Иванов) и ще бъде обявен на 24.04.Това е!
2.Каза,че се е налагало да търси Сираков по кафенета и игрални клубове,да го вдига от игри на карти,за да си върши работата като директор.
3.Каза,че Левски НЕ Е ФК Батков,но и никога няма да бъде "Сираков и Ко"

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 28 мар 2012 09:18

Първото условие на всички, канени за треньори на Левски е било едно и също: Гонзо вън! Защо ли? Агент Тара, какво пише в доносите?
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 28 мар 2012 09:27

прогнози за следващите два мача на ЛЕВСКИ: Литекс-ЛЕВСКИ 2:1, ЛЕВСКИ-Лудогорец 0:2!

Върни се в “Архив”