Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 27 мар 2012 22:39

Бургас написа:За сега за парти сме това - Петьо (петкан), аз, Нейчо, Вальо (с уговорка), Владо (калпазанчо) и Владо (владу и той май с уговорка), за Ники и Любчо съм сигурен, както и за Ники (кдимитров), Данчо (с уговорка). Други?

Георги(oceans) каза,че ако вземе заплата ше дойде,ама ще каже в петък.
А жени ше има ли,да пробвам мойта да дойде,ако сме в Манхатън,че не е ходила никъде цяла зима с тва дете. Тя най-вероятно няма да иска,ама аз да си питам от уважение. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 мар 2012 22:39

Бургас написа:За сега за парти сме това - Петьо (петкан), аз, Нейчо, Вальо (с уговорка), Владо (калпазанчо) и Владо (владу и той май с уговорка), за Ники и Любчо съм сигурен, както и за Ники (кдимитров), Данчо (с уговорка). Други?

за нашия квартал ли е още уговорката?

Бургас
Контакти:

Мнениеот Бургас » 27 мар 2012 22:42

BRF написа:

Еми нали така ви обещахме, да е за вашата махала :) Трябва да ви уважим все пак малко и вас :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 мар 2012 22:45

Бургас написа:
BRF написа:

Еми нали така ви обещахме, да е за вашата махала :) Трябва да ви уважим все пак малко и вас :)

в такъв случай може да е за една бира ама ще се включа!а сега лека

Бургас
Контакти:

Мнениеот Бургас » 27 мар 2012 22:46

Хайде лека, очаквай включване :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 мар 2012 23:27

То Убаво в нашата махала, ама къде ? В събота вечер трудно се намират места.
Заведенията са:
"Мерси". Добра кухня, добра обстановка, хитри сервитьори, класа в комплекса, много народ и много глъч. С дежурен управител.
"Виктория". Кухня - относително добра- според готвача и кефа му. Обстановка - тип пъб. Купонджийско заведение, усмихнати, но разсеяни сервитьорки. С дежурен управител. Кухнята работи до 12 часа.
Тези две заведения си граничат и лесно "ранимите" души си ги менкат. Заради близостта им и конкуренцията им е убийствена, в резултат на, което са постигнати цени от 0.39 до 0.50 лв. за кафе, 1 лв. Каменица-та и от 7 до 8 лв. за бутилка ракия в делнични дни.
"Петел". Битово заведение в стил ала "Теньовата къща", когато беше в Изгрев. С жива музика - народно, чалга и квот се сетите кръчмарско.
Собствениците са мъж и жена. Играят го сервитьори. Управител не им трЕбва. Има много глезотии в кухнята. Семейно заведение с жив и кукуригащ петел. Работи до 2 часа, а оркестъра свири до 1 часа.
"Девите". Заведение с жива музика, разположено под блоково пространство. Добра кухня, мудни сервитьорки, липса на настроение, но пък удобно и спокойно местенце за по-големи компании.
"Алф" - Същото, като Петела, само,че...упорито и не умиращо заведение с жива и хард чалга музика.
"Китайския дракон" - Китайска кухня, но с БГ мотиви. Готвачите са и собственици. Китайци. Приятна и спокойна обстановка. Бързооборотни сервитьорки.
Това са заведенията в Зона А на комплекса. Другите заведения само съм ги чувал, но не съм ги посещавал.

И все пак...Кой го измисли тос Меден рудник ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 мар 2012 23:35

ntodorov написа:То Убаво в нашата махала, ама къде ? В събота вечер трудно се намират места.
Заведенията са:
"Мерси". Добра кухня, добра обстановка, хитри сервитьори, класа в комплекса, много народ и много глъч. С дежурен управител.
"Виктория". Кухня - относително добра- според готвача и кефа му. Обстановка - тип пъб. Купонджийско заведение, усмихнати, но разсеяни сервитьорки. С дежурен управител.
Тези две заведения си граничат и лесно "ранимите" души си ги менкат. Заради близостта им и конкуренцията им е убийствена, в резултат на, което са постигнати цени от 0.39 до 0.50 лв. за кафе, 1 лв. Каменица-та и от 7 до 8 лв. за бутилка ракия в делнични дни.
"Петел". Битово заведение в стил ала "Теньовата къща", когато беше в Изгрев. С жива музика - народно, чалга и квот се сетите кръчмарско.
Собствениците са мъж и жена. Играят го сервитьори. Управител не им трЕбва. Има много глезотии в кухнята. Семейно заведение с жив и кукуригащ петел.
"Девите". Заведение с жива музика, разположено под блоково пространство. Добра кухня, мудни сервитьорки, липса на настроение, но пък удобно и спокойно местенце за по-големи компании.
"Алф" - Същото, като Петела, само,че...упорито и не умиращо заведение с жива и хард чалга музика.
"Китайския дракон" - Китайска кухня, но с БГ мотиви. Готвачите са и собственици. Китайци. Приятна и спокойна обстановка. Бързооборотни сервитьорки.
Това са заведенията в Зона А на комплекса. Другите заведения само съм ги чувал, но не съм ги посещавал.

Чи кво му е?? Да е свършила ракията някога?? Или вино да си си носил?? ;)
А и като изключим Петела,от другите мога и пълзешком да се прибера. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Бургас
Контакти:

Мнениеот Бургас » 27 мар 2012 23:41

Ми де да знам, ако искате пак на Духа можем, на мен ми е все тая :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 мар 2012 23:47

subzero написа:
ntodorov написа:То Убаво в нашата махала, ама къде ? В събота вечер трудно се намират места.
Заведенията са:
"Виктория". Кухня - относително добра- според готвача и кефа му. Обстановка - тип пъб. Купонджийско заведение, усмихнати, но разсеяни сервитьорки. С дежурен управител.
Собствениците са мъж и жена. Играят го сервитьори. Управител не им трЕбва. Има много глезотии в кухнята. Семейно заведение с жив и кукуригащ петел.

Чи кво му е?? Да е свършила ракията някога?? Или вино да си си носил?? ;)
А и като изключим Петела,от другите мога и пълзешком да се прибера. ;)

Не, че е лошо де, но в събота ще е фрашкано с народ. То в комплекса тогаЗ се живее, като за последно. Ако сме голяма компания ще ни е трудно комуникирането....Ще я бистрим.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 мар 2012 23:57

Бургас написа:Пак ще напиша - петък или събота? :)

И двете дедо Попе, и двете :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”