Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот onegavon » 27 мар 2012 22:47

TristaNNN написа:
onegavon написа:Нищо де стават такива работи ще ги преживеете поне ви обещаха нов треньор.Има лъч в тунела.При нас не беше ли същото направиха един тотомач със Славия групата на Янчев си изпълни шефската поръчка и Милен си замина.Получихме пияндето Дуци верно бихме ви , ама на магия и после надолу, ама ето дойде Стойчо. При вас ще е същото ще го изтърпите Гонзо още три месеца.Той три години ви мори какво са три месеца въпросът е да ли след това ще се разкара? Помните ли , че се кле ,ако тая година Левски не е шампион си отива в Пловдив.

Тая клетва всеки я помни ;) Ситуацията обаче е друга, не е като при вас, в ЦСКА тия неща ставаха по график. За жалост обаче, и ние ставаме като ЦСКА, даже по-зле. Това е най-тъпото и нелогично в момента - имаме добра селекция, спонсор, повече и доста по-ентусиазирана публика, отговорен треньор-мъж...какво повече да искаме. Ама явно зализаният тип, който твъдеше че имаме страхотен колектив рано-рано реши да почне с подлите и интригантски номерца. Ето това дразни, това е трънчето дето ми човърка петата в момента :evil:

Абе чак добра селекция по- скоро сносна.Относно треньорът ви съм на особенно мнение по нещо ми напомня на Павел Дочев .Особняк ,нещо не се стиковаха нито футболистите,нито ръководството с него.
За интриганстките способности на инженера питай Боримиров и Велев.Те първи му изядоха попарата на черния неблагодарник.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 27 мар 2012 22:49

onegavon написа:
TristaNNN написа:
onegavon написа:Нищо де стават такива работи ще ги преживеете поне ви обещаха нов треньор.Има лъч в тунела.При нас не беше ли същото направиха един тотомач със Славия групата на Янчев си изпълни шефската поръчка и Милен си замина.Получихме пияндето Дуци верно бихме ви , ама на магия и после надолу, ама ето дойде Стойчо. При вас ще е същото ще го изтърпите Гонзо още три месеца.Той три години ви мори какво са три месеца въпросът е да ли след това ще се разкара? Помните ли , че се кле ,ако тая година Левски не е шампион си отива в Пловдив.

Тая клетва всеки я помни ;) Ситуацията обаче е друга, не е като при вас, в ЦСКА тия неща ставаха по график. За жалост обаче, и ние ставаме като ЦСКА, даже по-зле. Това е най-тъпото и нелогично в момента - имаме добра селекция, спонсор, повече и доста по-ентусиазирана публика, отговорен треньор-мъж...какво повече да искаме. Ама явно зализаният тип, който твъдеше че имаме страхотен колектив рано-рано реши да почне с подлите и интригантски номерца. Ето това дразни, това е трънчето дето ми човърка петата в момента :evil:

Абе чак добра селекция по- скоро сносна.Относно треньорът ви съм на особенно мнение по нещо ми напомня на Павел Дочев .Особняк ,нещо не се стиковаха нито футболистите,нито ръководството с него.
За интриганстките способности на инженера питай Боримиров и Велев.Те първи му изядоха попарата на черния неблагодарник.

Инженеро никога не е бил спортсмен. Той обича компаниите, бандите, защото знае, че сам никога няма да се справи. Просто няма "топки".
Не сравнявай Дочев с Костов! Вярно, че първенствата са различни и лигите, но все пак добричлията има купа, а Дочев - нищо.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 мар 2012 22:56

onegavon написа:
TristaNNN написа:

Визирах Тонев, а не Гонзо. Вторият го оприличавам на Санчо Панса, припява на първия, който се усмихваше и весело твърдеше, че всичко е ОК, колектив-огън, треньор-слънце, а каква стана тя сега :?: Просто не мога да повярвам, явно не само аз, че това наистина се случва в Левски - Костов неофициално натирен, а на негово място Гозно :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

fen1914

24 Април

Мнениеот fen1914 » 27 мар 2012 23:03

Моето предположение е, че на 24 Април ще бъде обявен новия собственик на ПФК "Левски" АД. Крайно време е Батков да си ходи.

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 27 мар 2012 23:17

Хак да ни е като се доверяваме на управление на НЕ ЛЕВСКАРИ, железничарите се подсмихват почти не ги затриха от картата сега ние сме наред.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 27 мар 2012 23:18

Голяма грешка! Не знам от къде ще търсят треньор, но най удачния вариант за мен е тандема Мъри-Сираков!!!
ВДинев

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 27 мар 2012 23:23

Ей големи разбирачи има тука бе,да не повярва човек. Най-добрите български специалисти не работят в българските клубове, а висят във форумите и дават акъл от тях,пък видите ли няма кой да ги чуе. :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2012 23:25

shwepi написа:
vladomin_ написа:Голяма грешка! Не знам от къде ще търсят треньор, но най удачния вариант за мен е тандема Мъри-Сираков!!!

Изпуснаха момента с който щеше да им се прости всичко, на дуета СиС щеше да им се даде от публиката почти безгранично доверие, дори розовите излязоха по умни от нас с Тройчо.

Такъв момент не съществува!Ако Стоилов искаше да работи в Левски и за Левски,имаше безброй шансове досега!А не да ми мънка като наакано дете!

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 27 мар 2012 23:32

blue avalanche написа:,,А не да ми мънка като наакано дете!

Какво да мънка да го правят на маймуна ли? Не го коментирам мустакатия как се опитва да убеди хората че Левски започва с него и ще свърши с него, отбора отдавна се е закопал на дъното но и на нас феновете ни дойде догуша да се подиграват, можех да простя да останем без трофей но да виждам че се гради нещо, а то какво да ходя за вазелин и да взимам стойка.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2012 23:37

shwepi написа:
blue avalanche написа:,,А не да ми мънка като наакано дете!

Какво да мънка да го правят на маймуна ли? Не го коментирам мустакатия как се опитва да убеди хората че Левски започва с него и ще свърши с него, отбора отдавна се е закопал на дъното но и на нас феновете ни дойде догуша да се подиграват, можех да простя да останем без трофей но да виждам че се гради нещо, а то какво да ходя за вазелин и да взимам стойка.

Дали отборът е закопал дъното или не-говорим за желанието(или,по-скоро,НЕжеланието) на Стоилов да работи в Левски!И Младенов се съди с ЦСКА,ама стана треньор след 5мин. разговор,нали?

Върни се в “Архив”