TristaNNN написа:onegavon написа:Нищо де стават такива работи ще ги преживеете поне ви обещаха нов треньор.Има лъч в тунела.При нас не беше ли същото направиха един тотомач със Славия групата на Янчев си изпълни шефската поръчка и Милен си замина.Получихме пияндето Дуци верно бихме ви , ама на магия и после надолу, ама ето дойде Стойчо. При вас ще е същото ще го изтърпите Гонзо още три месеца.Той три години ви мори какво са три месеца въпросът е да ли след това ще се разкара? Помните ли , че се кле ,ако тая година Левски не е шампион си отива в Пловдив.
Тая клетва всеки я помниСитуацията обаче е друга, не е като при вас, в ЦСКА тия неща ставаха по график. За жалост обаче, и ние ставаме като ЦСКА, даже по-зле. Това е най-тъпото и нелогично в момента - имаме добра селекция, спонсор, повече и доста по-ентусиазирана публика, отговорен треньор-мъж...какво повече да искаме. Ама явно зализаният тип, който твъдеше че имаме страхотен колектив рано-рано реши да почне с подлите и интригантски номерца. Ето това дразни, това е трънчето дето ми човърка петата в момента
Абе чак добра селекция по- скоро сносна.Относно треньорът ви съм на особенно мнение по нещо ми напомня на Павел Дочев .Особняк ,нещо не се стиковаха нито футболистите,нито ръководството с него.
За интриганстките способности на инженера питай Боримиров и Велев.Те първи му изядоха попарата на черния неблагодарник.