Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 мар 2012 21:58

Стига за днес. Почва ШЛ и нека погледаме истински футбол. Добре е Гонзо и другите в Левски да гледат внимателно. Все пак може нещичко макар и малко да им влезе в главите. Лека нощ.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Мнениеот xxxx » 27 мар 2012 21:58

Хора сериозно ,ли се хващате на думите ,че няма желаещи да поемат Левски ?! Сигурно има 3-4 специалиста които на секундата биха поели отбора и са с класи над настоящото треньорче :!: Шапки долу за футболиста Гонзо , но като ръководител кръгла нула ,явно е че адвокатчето се възползва от обичта му към Левски и си измива ръцете с него , но само Гонзо явно не го разбира! А колкото до '' големия експерт'' Иво Тонев си мислех ,че може да направи нещо,но явно момчето не знае какво е Левски и грам представа си няма какво значи да си част от тази синя идея :idea:

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 27 мар 2012 21:59

milen.hristov написа:
svence написа:Ако питаш мене, исках от лятото да е херо, но по обективни причини не може да е той. Животът е много по важен от всичко друго. Стоилов е разкрит отвсякъде, а и по негово време имаше истински левскари и лидери в отбора. За Илиян Илиев се доказа в Берое и му е време за следващо ниво. Обществена тайна е че именно той поема Левски от лятото.

Вярно е ,но трябва от Левски да изпълнят едно условие, ДА ГО НЯМА ГОНЗО. Илиян го каза предиврем, ще работя само с хора от моето поколение, в никакъв случай с Иванов

Иванов съм сигурен, че не се е месил по никакъв начин на Костов, проблемите са при играчите. Същото ще е и с Илиян, самоче тия четиримата би трябвало да ги няма. Гаджев на мача с Миньор изхаби повече енергия в иронично пляскане към А сектор докато бяха хулени, отколкото през целия мач, единия беше сменен, щото не се търпеше вече, другия влезна да види кво става, а охлюва цял мач се чудеше дали да не поседне малко. Сигурен съм, че Диамутен е бил шокиран.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 мар 2012 21:59

Явно седмицата не може да бъде по-неприятна, затова освен да си палнем по една свещ за здраве и успех, не виждам какво може да направим. И последната капка оптимизъм за сезона изтече в канала, който Тонев като майстор-водопроводчик ръчка. Това е. То всъшност не е само това, тепърва ще се върнем в каменната епоха :evil: Футболисти като Калво и Рамос вероятно ще приличат на аматьори след няколко кръга и ще се чудят как и кога да си съберат куфарите. Няма проблем, нищо нередно не се случва - ще вземем Коконов или ще преквалифицираме Станчев и всичко е ОК - момчетата имат дух и верочтно "знаят че в Левски отговорността е голяма", така че всичко е тип-топ.
За Цветков и Пинто не се тревожа-момчетата са пердета и си я могат играта, ала дано да не преквалифицираме някой от тях като опорен халф. Щото и Димов не го виждам оттук-нататък.
Защо бе мазен и зализан Тонев, защо беше всичкия тоя прах в очите :evil: Защо пак ще си скубем косите и ще слушаме една и съща плоча след всеки мач? Тъкмо и хора взеха да идват на стадиона, отсега-нататък и Миньор вероятно ще ни бият по посещаемост, 'щото нито ще играем футбол, нито ще бием наред. Тъжна пародия, фарс и не знам още какво :twisted:

Изображение
Последна промяна от TristaNNN на 27 мар 2012 22:11, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 мар 2012 21:59

ralka_levskarka написа:
milen.hristov написа:Съжелявам приатели но се оказах прав.Това. Не е ПФК Левски а ФК Батков и жалко за решението на Иво Тонев но последствиата са не само за него а и за Синя Българиа???За стария (НОВ) треньор съм казал всичко преди месеци.Просто е много тъжно и страшно!!!
От: Nasko Sirakov
Вече не харесвам · · Сподели · преди около час ·

:o :o
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 мар 2012 22:02

milen.hristov написа:Абе друго си е да можеш да пишеш, за това се изисква поне осми клас

Писането на Сираков е далеч от осми клас!Правописа му е достоен за книга с бисери,просто съм потресен!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 27 мар 2012 22:12

На три реда има десет правописни грешки! Жалка работа!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 27 мар 2012 22:14

Най-тъпото решение, което взе синьото ръководство!
По-добре Костов да си беше останал!
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 мар 2012 22:14

Ама вие сериозно ли мислите, че Наско Сираков виси във фейса и дава оценки на ЛЕВСКИ оттам :roll: Даже пише на латиница ?! :roll:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 27 мар 2012 22:16

TodorT написа:Ама вие сериозно ли мислите, че Наско Сираков виси във фейса и дава оценки на ЛЕВСКИ оттам :roll: Даже пише на латиница ?! :roll:

Историйте на жълтите сайтчета .....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Архив”