unist_gp написа:
merci! можеш ли така добре да ми обясниш как се стига от стара загора до мездра и колко фена ще го пропътуват според теб?
Ей,ама и ти си "Мара Подробната"

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
unist_gp написа:
merci! можеш ли така добре да ми обясниш как се стига от стара загора до мездра и колко фена ще го пропътуват според теб?
Red_Forever написа:Мача почти сигурно ще е в Сливен , Венци Живков го каза по канал 3 . Ше има емоции , ама пак ше сме повече от зелените и ше си ги бием поне с тройка.
Модератор ЛокоПД написа:unist_gp написа:
Ей,ама и ти си "Мара Подробната"От Стара Загора до Мездра с автомобил има 3 варианта.През Подбалканската линия,през Шипка,или по магистрала Тракия и след това Хемус.Или с влака.Кой точно те интересува ?
koki950 написа:Абе да си играят в Стара Загора и тва е ...
unist_gp написа:Модератор ЛокоПД написа:unist_gp написа:
Ей,ама и ти си "Мара Подробната"От Стара Загора до Мездра с автомобил има 3 варианта.През Подбалканската линия,през Шипка,или по магистрала Тракия и след това Хемус.Или с влака.Кой точно те интересува ?
този, който е по-кратък от 5 часа път
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта