Отиваме на гости на орките!Не знам дали ще играят грубо,в интерес на истината в последните мачове срещу нас играха твърдо,но в рамките на нормалното.Аз мисля,че отборите ще си изиграят мача,по-добрият ще победи и това е.Напрежението идва от обитатели на Мрачната земя,но това е неизбежно.Тръгнали сме за ШЛ,трябва да минем и през Перник,просто пътят минава оттам!.
p.s .Читавите фенове на Миньор да не се обиждат от думата"орки".Тя се отнася за точно определен контингент,те ги знаят кои са...
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Миньор - Левски (Официална тема)
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Re: Левски при Ратко Достанич
Аз мисля, че точка 2 - подкрепа от публиката е най-трудно изпълнима. Публиката на Левски е много претенциозна и в такъв случай е трудно всички да са единодушни.
По точка 1 и най-вече по точка 3 мисля, че може да се работи и скоро да се постигне добър резултат.
Аз достгнах до извода, че проблема е психологически след мача с Баку в Азербайджан. Там Хичо беше под всякаква критика, уникални грешки, дори го видях да центрира комично, нещо което поне до момента правеше прилично. Явно под напрежение не може да се представи на ниво. Дано треньорския екип направи нещо за да не го загубим като талант.
По точка 1 и най-вече по точка 3 мисля, че може да се работи и скоро да се постигне добър резултат.
Аз достгнах до извода, че проблема е психологически след мача с Баку в Азербайджан. Там Хичо беше под всякаква критика, уникални грешки, дори го видях да центрира комично, нещо което поне до момента правеше прилично. Явно под напрежение не може да се представи на ниво. Дано треньорския екип направи нещо за да не го загубим като талант.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Защо не наказаха Миньор?
samobotev написа:И тъй като съм истински българин стискам палци ония Дебрецен и руснаците да ви напълнят кошниците и на вас и на братята ви от свине фермата
Ти си типичен турски рязан фес и заслужаваш ЦЯЛ ЖИВОТ да гледаш Селския

ЛЕВСКАР до гроб!
Re: Живко Миланов трябва да остане в Левски!
Luk4o написа:с живко и останалите ЗВЕЗДИ на ЛЕВСКИ може да се представим утлично в групите на лигата тая година! батков не разбивай великия отбор на ЛЕВсКИ!!1!
Вие сте непоправими рогати!!!
Кой ти дава право да убиваш стремежа на едно момче да се развива, заради селското ти желание да стане любимияти отбор шампион в БГ. По твойта ЛОГИКА - Стоичков, Марто, Костадинов, Чичовото, Бербатов - трябваше да стоят до 26г на родния стадион и да се прославят с това , че не направиха нищо извън БГ.
Щом го искат да върви и то веднага - а колегите му , ще стиснат зъби и ще се борят и за него, за да се представят подобаващо
Ако остане цената му ще падне до тази на Топчо...
Re: Защо не наказаха Миньор?
samobotev написа:И тъй като съм истински българин стискам палци ония Дебрецен и руснаците да ви напълнят кошниците и на вас и на братята ви от свине фермата
Истиниски българин си браво - отивай в агитката на Дебрецен и Динамо да ги подкрепяш! Българино..

До Елит
Въпреки, че не съм бил никога професионален футболист, смятам че нямам проблем с построяването на логическа последователност.
1.Далеч съм от мисълта, че при Велев отбора не използваше центрирания, но за отстранява на проблема беше привлечен Бардон. При липсата на такъв тип играч е нормално отбора да попада в шаблон.
2.Качеството на Ботев е може би по-голямо от това на андорците, но залогът в мача е несравним, съответно и психологическият натиск върху отбора. Сърбинът би се съгласил с мен, защото в този мач заложи на резервите
3."Кондиционалните изследвания били трагични" по времето на Кокала. Силно се съмнявам и не е реално, в момента да има някаква силно отчетлива разлика.
4.Възстановителните тренировки след мача не са откритие на Ратко, но е смешно да сравняваш възстановителните центрове на големите отбори с нашите условия. Дано да имат същите резултати като при Ювентус, Реал и т.н, ама мисля че с използването на един елемент цялостната картина едва ли ще се промени коренно.
5. Фразите, които подвикват треньорите
Ако се налага в разгара на мача да ги учат то какво правят през останалото време? Кои фрази подвикват САФ или Арсен? Надявам се не искаш да ни убедиш, че това е някакъв страхотен и уникален похват, защото съществуват десетки УСПЕЛИ в световен план треньори, които се държат като сфинксове. Относно това кой е по-забавен за хората около скамейката няма как да споря.
6. Никой не оспорва качествата на футболистите ни, но тактически Дарко и Гаджев са видяли много и различни треньори, а Ратко за две седмици не може да ги научи на много.
8.Велев разчиташе на Бистрон поради липсата на друг. За това привлече Милиев, а после и Топчо. Същата работа с Рашко и Деко, но именно Велев разкара и двамата, веднага след привличането на Бардон.
Искам да подчертая, че нямам нищо против Ратко и дори се радвам, че е един възпитан човек. Треньора Достанич обаче е твърде рано да превъзнасяме. Мразя чуждопоклонничеството и то най-вече в случаите, когато липсват убедителни доказателства в правотата му. Кокала може да беше всякакъв, но е дал много на клуба за разлика от подобни наемници, които прекалено скоро започнахме да величаем. Ще бъда най-щастлив, ако сърбина ме опровергае в края на сезона!
Въпреки, че не съм бил никога професионален футболист, смятам че нямам проблем с построяването на логическа последователност.
1.Далеч съм от мисълта, че при Велев отбора не използваше центрирания, но за отстранява на проблема беше привлечен Бардон. При липсата на такъв тип играч е нормално отбора да попада в шаблон.
2.Качеството на Ботев е може би по-голямо от това на андорците, но залогът в мача е несравним, съответно и психологическият натиск върху отбора. Сърбинът би се съгласил с мен, защото в този мач заложи на резервите

3."Кондиционалните изследвания били трагични" по времето на Кокала. Силно се съмнявам и не е реално, в момента да има някаква силно отчетлива разлика.
4.Възстановителните тренировки след мача не са откритие на Ратко, но е смешно да сравняваш възстановителните центрове на големите отбори с нашите условия. Дано да имат същите резултати като при Ювентус, Реал и т.н, ама мисля че с използването на един елемент цялостната картина едва ли ще се промени коренно.
5. Фразите, които подвикват треньорите

6. Никой не оспорва качествата на футболистите ни, но тактически Дарко и Гаджев са видяли много и различни треньори, а Ратко за две седмици не може да ги научи на много.
8.Велев разчиташе на Бистрон поради липсата на друг. За това привлече Милиев, а после и Топчо. Същата работа с Рашко и Деко, но именно Велев разкара и двамата, веднага след привличането на Бардон.
Искам да подчертая, че нямам нищо против Ратко и дори се радвам, че е един възпитан човек. Треньора Достанич обаче е твърде рано да превъзнасяме. Мразя чуждопоклонничеството и то най-вече в случаите, когато липсват убедителни доказателства в правотата му. Кокала може да беше всякакъв, но е дал много на клуба за разлика от подобни наемници, които прекалено скоро започнахме да величаем. Ще бъда най-щастлив, ако сърбина ме опровергае в края на сезона!
Re: Живко Миланов трябва да остане в Левски!
Ще си спестя мнението за качествата и недостатъците на Живко, но искам да кажа, че на мен ми е сред любимците в Левски през последните години. Според мен, сега не е моментът да се продава, не само Живко, а който и да било от основните ни играчи. Трябва да запазим състава си до зимата и тогава да продаваме. Разбира се, нещата до голяма степен зависят и от желанието на самия играч. Но според мен би било доста глупаво, ако поискаш да те продадат, тъкмо когато си се класирал поне в групите на ЛЕ, предстоят ти 6 мача срещу силни съперници и освен това си на прага на ШЛ. А специално за Живко - той освен всичко е и национал, и трябва да се представи силно в предстоящите квалификации. За целта ще е по-добре да остане и играе спокойно в Левски, където е твърд титуляр, отколкото да сменя обстановката и тепърва да се бори за място в Кьолн или Киево.
Re: Какво печели Батков от ЛЕВСКИ
Батков направи много за ЛЕВСКИ, но както казвате стигна тавана. Вие си мислите че тия 3.5 млн ги прибира той, ама я се замислете за заплатите, за премийте(само за справка за победа над по-слаб отбор в А група се дава премия 1 бон, а за пообеда на големите отбори парите скачат на 3-4-5000) , които се дават за следващ кръг от шампионска лига...... Четох по вестници че само през зимата парното на герена е 1000 лв НА ДЕН!!!!! Забележете на ДЕН ! Подгрява се тревата на централния стадион, в санитарно-хигиенните помещения и съблекалните винаги е топло.... отделно се топли сградата на стадиона и те хвърчат парите.... Печели се, но и много се харчи, така че недейте да си мислите за всеки лев и Батков ХОП по богат с няколко хиляди........Ами рекламните пана на стадиона, ами тревното покритие след националния стадион е то..... ами автобуса ....... Всичко това става с много пари.....
[warning]Този път го поправям аз, но отсега нататък пиши на кирилица[/warning]
[warning]Този път го поправям аз, но отсега нататък пиши на кирилица[/warning]
Доктор Н
1. Не ме разбирай погрешно, с нищо не искам да величая Достанич, но пък не
искам и да премълчавам грубите грешки които правеше Велев. Може би някога,
той ще се развие като треньор, но на настоящия етап, той просто не отгова-
ряше на изискванията за Левски.
Не случайно след направените функционални изследвания през вчерашния ден,
се наложи да се вземе решение за провеждане на допълнителен период със засилени натоварвания.
Заключенията за слаба подготовка при Велев се доказват от обективните данни
и заключенията на кондиционалните специалисти и лекарския екип.
2. И аз бих предпочел, сините да привлечат треньор с доказана класа или да
потърсят алтернатива при българи, но които имат значителна и положителна практика.
Самото ръководство би трябвало да помисли за квалификацията на потенциални
треньори и показващи данни за развитие в тази професия - Илиан Илиев, Илия
Груев, Петър Хубчев.
3. Преди години сър Боби Чартън ми беше казал, че потенциал за добри треньори
имат преди всичко градивни халфове, тъй като футболната им кариера ги пред-
разполага за това. Като се прибавят и амбиция, интелект, професионализъм, дипломатичност, точен изказ, образователен ценз и опит, това е точната амалгама. Ако изхождам от тази логика, Илиан и Илия са със значително
по-голям потенциал. За съжаление, Велев беше добър халф, но в градивен аспект, със съмнителни качества.
4. Процесът за изграждане на добър треньор е изключително труден и про-
дължитилен. Не всякога пък добрият треньор, може да се реализира в кон-
кретна обстановка. Примери в това отношение са безброй. Вземете примерно
Хуан де Рамос и кариерата му в Севиля, Тотнъм и Реал Мадрид.
5. За съжаление Емил Велев допусна и доста други грешки. Непремерени из-
казвания по адрес на публиката, лошо отношение с журналистите, понякога
груб изказ и дебелашки подхвърляне по адрес на играчите. Допусна неговите бивши колеги и старши треньори да го обвинят за пета колона. Стигна се дотам, че към отбора да се прикрепи Бисер Хаздай, като консултант за тактика и тренировъчен процес.
А с какво се е доказало посоченото лице, за да му дават подобни правомощия.
Не подсказваше ли това решение, че Кокалът не се справя добре с треньор-
ските задачи, а уволнението му щеше съвсем да обърка обстановката.
6. Какво подсказва, че срещу Велев се обърнаха символи на Левски като Гонзо,
Петков, Сираков. Нелицериятни изказвания във връзка с играта и трени-
ровъчния процес направиха П.Панов, К.Ивков, Ем.Спасов и най-вече Д. Борими-
ров.
7. Накрая отново дебело подчертавам, че нямам нищо против срещу левскара
Велев, а срещу неподготвеността му за старши треньор на култовия отбор -
ЛЕВСКИ!
1. Не ме разбирай погрешно, с нищо не искам да величая Достанич, но пък не
искам и да премълчавам грубите грешки които правеше Велев. Може би някога,
той ще се развие като треньор, но на настоящия етап, той просто не отгова-
ряше на изискванията за Левски.
Не случайно след направените функционални изследвания през вчерашния ден,
се наложи да се вземе решение за провеждане на допълнителен период със засилени натоварвания.
Заключенията за слаба подготовка при Велев се доказват от обективните данни
и заключенията на кондиционалните специалисти и лекарския екип.
2. И аз бих предпочел, сините да привлечат треньор с доказана класа или да
потърсят алтернатива при българи, но които имат значителна и положителна практика.
Самото ръководство би трябвало да помисли за квалификацията на потенциални
треньори и показващи данни за развитие в тази професия - Илиан Илиев, Илия
Груев, Петър Хубчев.
3. Преди години сър Боби Чартън ми беше казал, че потенциал за добри треньори
имат преди всичко градивни халфове, тъй като футболната им кариера ги пред-
разполага за това. Като се прибавят и амбиция, интелект, професионализъм, дипломатичност, точен изказ, образователен ценз и опит, това е точната амалгама. Ако изхождам от тази логика, Илиан и Илия са със значително
по-голям потенциал. За съжаление, Велев беше добър халф, но в градивен аспект, със съмнителни качества.
4. Процесът за изграждане на добър треньор е изключително труден и про-
дължитилен. Не всякога пък добрият треньор, може да се реализира в кон-
кретна обстановка. Примери в това отношение са безброй. Вземете примерно
Хуан де Рамос и кариерата му в Севиля, Тотнъм и Реал Мадрид.
5. За съжаление Емил Велев допусна и доста други грешки. Непремерени из-
казвания по адрес на публиката, лошо отношение с журналистите, понякога
груб изказ и дебелашки подхвърляне по адрес на играчите. Допусна неговите бивши колеги и старши треньори да го обвинят за пета колона. Стигна се дотам, че към отбора да се прикрепи Бисер Хаздай, като консултант за тактика и тренировъчен процес.
А с какво се е доказало посоченото лице, за да му дават подобни правомощия.
Не подсказваше ли това решение, че Кокалът не се справя добре с треньор-
ските задачи, а уволнението му щеше съвсем да обърка обстановката.
6. Какво подсказва, че срещу Велев се обърнаха символи на Левски като Гонзо,
Петков, Сираков. Нелицериятни изказвания във връзка с играта и трени-
ровъчния процес направиха П.Панов, К.Ивков, Ем.Спасов и най-вече Д. Борими-
ров.
7. Накрая отново дебело подчертавам, че нямам нищо против срещу левскара
Велев, а срещу неподготвеността му за старши треньор на култовия отбор -
ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
Re: Миньор - Левски (Официална тема)
не очаквам никак лесна победа за левски. Миньор Пк не е за подценяване въобще. Ако сме концентрирани на 100 процента и не се пазим за дебрецен, ще си тръгнем с 3 точки от перник. Моята прогноза е: 1:0 за сините.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.