Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
legends1914
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот legends1914 » 27 мар 2012 21:09

biofreeze написа:
Sardukar написа:Аз ще подкрепям Гонзо и ЛЕВСКИ както съм го правил винаги :!: Конспирациите са ми чужди, а не приемам оправдание да не се подкрепя отбора! На три точки сме от титлата. Подкрепа, вяра и спокойствие!

ПП Ситуацията ми заприлича с едни изпълнения на дузпи - пропусна с/у Видима, а после се нагърби да бие и с/у Бате... Все пак след много псувни есента на пролет ни направи шампиони :!:

Напълно подкрепям!!!

+9999999999999
ЛЕВСКИ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ

Потребителски аватар
legends1914
Контакти:

Мнениеот legends1914 » 27 мар 2012 21:18

Adramelech написа:
legends1914 написа:много глупаци се изказахте и нишо не казахте. гонзи е единствената ни жива легенда и това което е требвало го е показал хиляда пати. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ако има некой които да поведе сините богове това е гьорги александров иванов !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
нема друг които да е наказвал свинския одбор повече от ГОНЗО!!!!!!!!!!!!!!!!
а па теа каде само пишат по компютара а ги нема на стадиона вобше за кво са ни бе!!!!
които е истински ЛЕВСКАР ше си подкрепя одбора до последно а само нишожества можат да говорят така за живата легенда :!: :!: :!:

Ти правиш ли разлика между ИГРАЧ и ТРЕНЬОР (ДИРЕКТОР)? Никой няма запазено място на Герена, само защото е бил добър играч и НИКОЙ не е по-голям от ЛЕВСКИ! Виж му резултатие, виж как розовите се радват на това, че Гонзо пак е треньор и си отговори защо е така! Отговори си също така и на въпроса, защо никой не иска да е треньор на Левски, докато Гонзо е там!

И между другото, Гонзо не е единствената жива легенда на Левски!

Я си кажи сега, от СЗ ли си?

е кво ако съм?
нашта работа е да подкрепяме одбора а за тва кой да е тренер си има кои да решава!!!
а на бас че сичк и в ЛЕВСКИ и г-н Батков и г-н Тонев рабират повече от тебе!!!
ако си левскар бади на стадиона в ловеч това е важното
а просто за гонзи казвам че тема друг които да носи повече в сарцето си ЛЕВСКИ и както тои мотивира момчетата друг няма да може нали го видохме оня цайс кво направи онея слабаци да ни резилят на герена аз бех не знам за тебе

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 27 мар 2012 21:25

legends1914 написа:е кво ако съм?
нашта работа е да подкрепяме одбора а за тва кой да е тренер си има кои да решава!!!
а на бас че сичк и в ЛЕВСКИ и г-н Батков и г-н Тонев рабират повече от тебе!!!
ако си левскар бади на стадиона в ловеч това е важното
а просто за гонзи казвам че тема друг които да носи повече в сарцето си ЛЕВСКИ и както тои мотивира момчетата друг няма да може нали го видохме оня цайс кво направи онея слабаци да ни резилят на герена аз бех не знам за тебе

Ако си, толкова по-зле за теб! Подкрепяше ли Кокала, или Ратко, или Вуцов, или Мъри, или Костов? Нали бяха и те треньори на Левски. Дали г-н Ей Богу и Тонев разбират повече от мен, след като са в Левски, на теория трябва да разбират повече. Да ще подкрепя Левски, въпреки че ръководството и част от играчите продължават да плюят в лицето на публиката с неадекватните си решения! Митко Иванков, дали не носи и той Левски в сърцето си, а? Виж статистиката на ония цайс и на Гонзо и после пак говори кой какво е направил. Ония цайс нали бе треньор, подкрепяше ли го тогава, а?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
legends1914
Контакти:

Мнениеот legends1914 » 27 мар 2012 21:42

не може ли тука да се обединим около това което ни обединява: ЛЕВСКИ
защо все с рогите напред, айде да подкрепяме любимия одбор и тва е
айде дайте на тренера некъв кредит на доверие и да видим кво ше стане.

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 27 мар 2012 21:46

Всички на стадиона и мощна подкрепа към Гонзо и Г-н Батков. Трябва да дадем безрезервната си подкрепа към отбора за постигане на целта - Шампионска титла и второ знаменито участие в групите на ШЛ
Последна промяна от TB1957 на 27 мар 2012 21:46, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 мар 2012 21:46

legends1914 написа:не може ли тука да се обединим около това което ни обединява: ЛЕВСКИ

Не става. Твоят тренер организира бойкот онзи ден. Няма как да го подкрепим... Но ще подкрепим Левски.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
legends1914
Контакти:

Мнениеот legends1914 » 27 мар 2012 21:47

TB1957 написа:Всички на стадиона и мощна подкрепа към Гонзо и Г-н Батков. Трябва да дадем безрезервната си подкрепа към отбора за постигане на целта - Шампионска титла и второ знаменито участие в групите на ШЛ

+1

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 27 мар 2012 21:49

Синьо сърце написа:
legends1914 написа:не може ли тука да се обединим около това което ни обединява: ЛЕВСКИ

Не става. Твоят тренер организира бойкот онзи ден. Няма как да го подкрепим, както и лайната му... Но ще подкрепим Левски.

Ти пък от къде знаеш че е било бойкот ?! Всеки отбор има слаби мачове. Понякога и шахматистите правят слаби ходове и снукърите изпускат топка в удобен джоб и голфаджиите изпускат дупка от близко разстояние и на Майкъл Джордан са му правили чадъри. Хайде да си подкрепяме отбора, да станем шампиони и наесен с песен в групите на ШЛ
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 мар 2012 21:53

Да, и един мармот със станиола и прочее...Нещастна история, но аз си казах желанието-един от онези да вкара гол и да дойде при нас!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 27 мар 2012 21:53

legends1914 написа:
TB1957 написа:Всички на стадиона и мощна подкрепа към Гонзо и Г-н Батков. Трябва да дадем безрезервната си подкрепа към отбора за постигане на целта - Шампионска титла и второ знаменито участие в групите на ШЛ

+1

Тези плюсчета, който даваш на горния потребител е мнение на чорбар, такъв е тук под прикритие, което ти няма как да знаеш като ти гледам броя мнения в този форум. А това, че си на едно мнение с чорбето, дай си сметка колко е полезно то за отбора ни.
П.П. Мустака да не е прибегнал и до нова тактика с хонорари за форумен потребител, освен останалите? :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”