няма пък, не щем оставки !!!!
Пак сме фаворити за титлата и трябва да внесем спокойствие в отбора и ръководството.
П.П. Пред кого да си подаде оставката Батков ?! Ти ли ще поемаш минусчетата във финансовия отчет на Баждека ?
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: ОСТАВКИ!!!
crap написа:Аз все така не разбирам защо Костов напусна?! Това с резултатите е изключително несериозно! Според мен просто не му се играе по свирката на "ръководството", които много обичат да се бъркат в работата на треньорите.
Според мен напусна точно в момент,в който почна да му се губи доверие от всички страни(ръководство,фенове и т.н.)!Всичко го направи с цел да защити авторитета си!Да не стане като Павел Дочев и особено Достанич....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Благодаря ти, Господи, доживях отново да видя Гонзи да води Левски...
Нека циркът започне... СЕГА!!!

Нека циркът започне... СЕГА!!!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Чудно, какви футболисти има отбора та се надявате на шампионска титла.
- arsenvengerin
- Контакти:
Доста разбирачи има тук май а ? Защо не започнете работа в Левски а? Бре , бре , бре, Яко ги разбирате тези работи че и гадатели сте вече станали браво на вас. 
Обичам Левски
Най-големия проблем на отбора не е Костов , не е Тонев , не Георги Иванов - ГОНЗО , а другаря Тодор Батков
Всичките каши , издънки , липса на трофеи и отвратителна обстановка в клуба през последните години е заради Батков - и по-точно в момента в който реши , че той трябва да е по-обичан от Сираков , Мъри и футболисти . В момента в който реши , че той трябва да е лицето на отбора , той трябва да е човека на когото всички да се кланят и ръкопляскат и той трябва да беде повече обичан от самия клуб Левски . Наско и Мъри направиха от Левски европейски отбор , а той с цялата си комплексарщина и пълна неадекватност разби всичко на пух и прах
Мразя този човек , презирам го и го ненавиждам защото превърна любимия ми клуб за посмешище на всички с неговите непрекъснати издънки , просташки изказвания . Тази сутрин чашата преля с изказването му за Мъри .
Хората не са глупави и много добре знаят кой направи така , че да вия от кеф когато гледам Левски и да се гордея , че съм Левскар .
[center]:!:
БАТКОВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ
[/center]
Хората не са глупави и много добре знаят кой направи така , че да вия от кеф когато гледам Левски и да се гордея , че съм Левскар .
[center]:!:
Последна промяна от kokic1986 на 27 мар 2012 18:28, променено общо 1 път.
- milen.hristov
- Контакти:
rakiQ написа:Ей псевдо ултрасчета и фенове,я се успокойте бе..................![]()
Те бяхав съблекалнята не отбора днес, отново да се обясняват на любимата си ГИ в любов
- Adramelech
- Контакти:
crap написа:Аз все така не разбирам защо Костов напусна?! Това с резултатите е изключително несериозно! Според мен просто не му се играе по свирката на "ръководството", които много обичат да се бъркат в работата на треньорите.
Защото след отпадането от Локо Пловдив, някои индивиди в ръководството са почнали да му се бъркат в работата, а Костов нали бе казал, че ако усети намеса от някъде, ще се махне (надявам се това да е причината).
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
100 ултраси влязоха в съблекалнята на Левски
_
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Re: Всекидневна около Левски.....
Грешката на Тонев е че прие оставката на Костов и не го разубеди да остане до края на договора си.
Да наистина отбора нямаше почти никакъв прогрес в спортно-технически аспект,но поне спечели всички гостувания.Ако бе склонил Костов да остане,нямаше да попаднем в такава ситуация да се търси треньор за 24 часа и преди 2-вата най важни мача до края на сезона.Съвсем спокойно можеше да мисли до края на май за нов треньор,както и нямаше да се стигне отново до назначаването на Гонзо за такъв
Да наистина отбора нямаше почти никакъв прогрес в спортно-технически аспект,но поне спечели всички гостувания.Ако бе склонил Костов да остане,нямаше да попаднем в такава ситуация да се търси треньор за 24 часа и преди 2-вата най важни мача до края на сезона.Съвсем спокойно можеше да мисли до края на май за нов треньор,както и нямаше да се стигне отново до назначаването на Гонзо за такъв