Ливърпул - Уигън Атлетик 24.03.2012, (1:2 FT)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ливърпул - Уигън Атлетик 24.03.2012, (1:2 FT)
Нито ме интересува, кои ще са играчите, нито кой ще е трензьора, но е глупаво да се назначава всеки сезон нов мениджър и да се взимат купища нови играчи пък дори те да са Меси Роналдо и т.н. Ако се смени мениджъра отново просто се очаква отново провал и през следващия сезон, а и дори да не е през следващия ще е по-следващия сезон. Никой отбор освен Манчестър Сити няма по-добри играчи от тези на Ливърпул дори и лидера въпроса обаче в момента не се гради на техните качества като футболисти, а като хора. Вижда се, в отделните срещи, че момчетата имат качества, но постоянството им убягва, а това е най-важно във ВЛ. Но все пак се замислете кой треньор в първия си сезон е станал шампион и след това го е дублирал през следващия. Не мисля, че в момента на пазара има по-добри от КД, а и дори не само на пазара.
-
- Контакти:
dsadsadasdasdasd написа:Нито ме интересува, кои ще са играчите, нито кой ще е трензьора, но е глупаво да се назначава всеки сезон нов мениджър и да се взимат купища нови играчи пък дори те да са Меси Роналдо и т.н. Ако се смени мениджъра отново просто се очаква отново провал и през следващия сезон, а и дори да не е през следващия ще е по-следващия сезон. Никой отбор освен Манчестър Сити няма по-добри играчи от тези на Ливърпул дори и лидера въпроса обаче в момента не се гради на техните качества като футболисти, а като хора. Вижда се, в отделните срещи, че момчетата имат качества, но постоянството им убягва, а това е най-важно във ВЛ. Но все пак се замислете кой треньор в първия си сезон е станал шампион и след това го е дублирал през следващия. Не мисля, че в момента на пазара има по-добри от КД, а и дори не само на пазара.
разликата е,че легендата и още 5 години да е начело-със него ще драпаме за топ 4,а мераците за тая пуста титла ще са един мираж...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
По-малко от 5 години ще драпаме
. Просто Кени трябва да разкара трите К-та от отбора. Не го ли направи някой друг ще се мъчи.

- Mighty Reds
- Контакти:
Комоли, Керъл и Кара ли ?!
Последният гони квота 700, другия - можем да се отървем на огромна загуба, а третия е като лишей/мъх сраснал с американските собственици ... съмнява ме който и да е от тримата да си вакса ските от AR L4 ... значи ще се мъчим

Последният гони квота 700, другия - можем да се отървем на огромна загуба, а третия е като лишей/мъх сраснал с американските собственици ... съмнява ме който и да е от тримата да си вакса ските от AR L4 ... значи ще се мъчим

“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
-
Ще има промени на всички линии през лятото, но най-важното е да започнат веднага с Каръл и Карагър на пейката
.

-
- Контакти:
fearless for lfc написа:Ще има промени на всички линии през лятото, но най-важното е да започнат веднага с Каръл и Карагър на пейката.
по-скоро първия да влезе в бартер за някой истински голаджия,а втория да срастне със пейката....
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
john barnes написа:fearless for lfc написа:Ще има промени на всички линии през лятото, но най-важното е да започнат веднага с Каръл и Карагър на пейката.
по-скоро първия да влезе в бартер за някой истински голаджия,а втория да срастне със пейката....
Карагър не е проблем и сам ще си тръгне през лятото, но разкарването на Каръл ще е мъка и от неговото представяне зависи дали стола на Комоли няма да се разклати. Според мен това е единствената причина тоя да продължава да играе за Ливърпул и да не се купи никой през януари.Така че ни предстои да видим какво ще стане по нататък през лятото...
Да не е луд да си ходи дръвчо? Взима по 90 хилки на седмица. Кой ще му ги даде на тоя толкова? Ливърпул в момента е една социална институция, осигуряваща футболните инвалиди на Англия да имат някаква прехрана... И това е от много години насам.
Liverpool_EC написа:Тео Ъпстейн(реалния образ на героя от Moneyball)