Ново мнениеот GrEeN-FaN на 26 Мар 2012 21:20
Гочето1913 написа:2-0 - с този треньор и това е успех. След безидейната игра, която показахме срещу Литекс , трудно ще измъкнем нещо в Разград. Лудогорец разполагат с по-силна от нас селекция и ще ни се хвърлят здраво след тези две загуби поред за тях.
Пак не си гледал мача ами си ракомахал с раце цял мач ''с този треньор'' можеше да водим на полувремето с 2:0 но уви неможахме да си направим положеняита и ни го вкараха с един удар цял мач ... все си недоволен от футболисти от треньори вземи стани един спец и кажи да си подаде оставката Генов като бихме 3те мача подред не те видях във форума а Гоче???

Не съм чел постовете на Гочето1913,но изцяло споделям мнението му.С този "треньор" все не не можем да си вкараме положенията и винаги ни липсва късмет,стига да не ни пречат съдиите

Ако говорим за 2-3-4-6-10 мача ОК,но то е перманентно.Винаги играем добре,а бием с един гол разлика или падаме с толкова

За мое съжаление,вече не сме фактор за домакинство

Всички по-високо в класирането са потенциални победители в мачовете срещу нас.Това е и моето обяснение,защо се намираме на това место в момента.До като не се потърси отговорност от "треньорското" ръководство и до като има "фенове", да се задоволяват с това представяне ще е така.Винаги играем добре и чат-пат ни се получава или по-скоро не

Е мен не ме устройва...Колко време стана си кютаме...Все си мисля,че тези играчи имат потенциал за много повече