Лудогорец - Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно море 29.03

Мнениеот GrEeN-FaN » 26 мар 2012 22:20

Гочето1913 написа:2-0 - с този треньор и това е успех. След безидейната игра, която показахме срещу Литекс , трудно ще измъкнем нещо в Разград. Лудогорец разполагат с по-силна от нас селекция и ще ни се хвърлят здраво след тези две загуби поред за тях.

Пак не си гледал мача ами си ракомахал с раце цял мач ''с този треньор'' можеше да водим на полувремето с 2:0 но уви неможахме да си направим положеняита и ни го вкараха с един удар цял мач ... все си недоволен от футболисти от треньори вземи стани един спец и кажи да си подаде оставката Генов като бихме 3те мача подред не те видях във форума а Гоче??? :roll: :o

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 27 мар 2012 10:23

Жп гарата им е извън града, така че определено не е оферта. :mrgreen:

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 27 мар 2012 19:01

s.i.s написа:имах предвид че на влака не му трябва вулканизатор ;)

Хаха, май не сме забравили, какво се случи във Варна! Да разлепим оферти за работещи вулканизатори до полунощ! Поне и те изкарат някой лев, като колегите си във Варна! :lol: :lol: :lol:
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 27 мар 2012 21:22

Ново мнениеот GrEeN-FaN на 26 Мар 2012 21:20

Гочето1913 написа:2-0 - с този треньор и това е успех. След безидейната игра, която показахме срещу Литекс , трудно ще измъкнем нещо в Разград. Лудогорец разполагат с по-силна от нас селекция и ще ни се хвърлят здраво след тези две загуби поред за тях.

Пак не си гледал мача ами си ракомахал с раце цял мач ''с този треньор'' можеше да водим на полувремето с 2:0 но уви неможахме да си направим положеняита и ни го вкараха с един удар цял мач ... все си недоволен от футболисти от треньори вземи стани един спец и кажи да си подаде оставката Генов като бихме 3те мача подред не те видях във форума а Гоче??? :roll: :o

Не съм чел постовете на Гочето1913,но изцяло споделям мнението му.С този "треньор" все не не можем да си вкараме положенията и винаги ни липсва късмет,стига да не ни пречат съдиите :) Ако говорим за 2-3-4-6-10 мача ОК,но то е перманентно.Винаги играем добре,а бием с един гол разлика или падаме с толкова :!: За мое съжаление,вече не сме фактор за домакинство :evil: Всички по-високо в класирането са потенциални победители в мачовете срещу нас.Това е и моето обяснение,защо се намираме на това место в момента.До като не се потърси отговорност от "треньорското" ръководство и до като има "фенове", да се задоволяват с това представяне ще е така.Винаги играем добре и чат-пат ни се получава или по-скоро не ;) Е мен не ме устройва...Колко време стана си кютаме...Все си мисля,че тези играчи имат потенциал за много повече :!:

proscrip
Контакти:

Мнениеот proscrip » 27 мар 2012 22:18

Вече ми писна да стоя и да се надявам нещо да се промени.

Отбора не игаре за нищо, няма мотивация, щото няма и цели. Генов почва да ми напомня на Мастиката - страхливо и стандартно и безхаберно, понякога сякаш напук прави. Не виждам дори смисъл да давам прогноза - Литекса не игараха нищо, ама по-добре от наще, които играха като за равен - не искат ли, пак ли са се разбрали за нещо - не знам. Ама ми писна всеки мач да се надявам, че ще им се играе и ще играят със сърцата си и ще са отпуснат.

Като ги гледам почвам да се съмнявам същия тоз отбор ли ме накара преди няколко години да караме 7000 км из Европа, за един мач в Холандия, дето ни завряха в един гълъбарник. Айде живнете малко. Генов като закотви някой някъде и край - тва е, ми врътни ги малко - то на някой хора от дупката на ст. Варна се вижда, че не им е там мястото.

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 27 мар 2012 22:26

mad forest написа:

Хаха, май не сме забравили, какво се случи във Варна! Да разлепим оферти за работещи вулканизатори до полунощ! Поне и те изкарат някой лев, като колегите си във Варна! :lol: :lol: :lol:

е как да сме забравили 15 коли с нарязани повече от 1 гума :?: .
п.п - в Разград няма денонощен вулканизатор , така ве идвайте с 4 гуми в багажника ;)

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Мнениеот zelena_varna » 27 мар 2012 23:24

s.i.s написа:
mad forest написа:

п.п - в Разград няма денонощен вулканизатор , така ве идвайте с 4 гуми в багажника ;)

В Бургас на Черно Море vs ПСВ така ме бяха подредили, че чак сутринта за работа се прибрах... колегите поне бяха милостиви само със слънчоглед във вентилите се разминах ама четворка :)

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 28 мар 2012 00:32

s.i.s написа:
mad forest написа:

Колега не го приемай фенски... хората там си живеят, отделно това варналии не обичат шофьори със следните регистрации ТХ, СС, Н, РР и Т :) просто сте отвратителни шофьори :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 28 мар 2012 13:58

Бях оптимист точно за този мач преди да видя играта на отбора в поредицата от 3 мача и как Генов ''подобри'' формата на Паломино и продължава да я подобрява като си прави та*ак с него като го сменя с Живко Атанасов или го държи пейка, вместо да го мотивира точно в такива моменти, имаме си един заспал безхаберник за треньор, който започва да става и нагъл, след като държи нашите юноши резерви в Монтана, а пуска протежетата си Живко Атанасов и Попов да обират лаврите, търпях, подкрепял съм го преди време, но това вече е просто смешно и е подигравка с нашия отбор!
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 28 мар 2012 14:07

s.i.s написа:
mad forest написа:

това сериозно ли ли се е случило?!?!?! ако е така - еб.си простотията са направили някои хора ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Върни се в “Черно море”