Момчета ако искаме адекватен треньор с който да постигаме успехи в Ловеч и на следващото домакинство всички на стадиона и мощно ОСТАВКА на Георги Иванов, всичко останало е заблуда. Стига подкрепа време е да действаме.
Левски на левскарите не на Иванов,Батков,гугутката
Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски
PFC Litex написа:kokic1986 написа:Най-големия проблем на отбора не е Костов , не е Тонев , не Георги Иванов - ГОНЗО , а другаря Тодор Батков![]()
Батков в момента няма думата в Левски, само се ежи пред микрофони и камери, но от него не зависи нито едно решение, не случайно днес Тонев отново напомни същото, но явно не си обърнал внимание.
Напротив - все още Батков дърпа конците в отбора , а Тонев е в клуба за да следи дали парите на банката няма да потънат безследно в нечий джоб . Ако Батков няма думата съм сигурен , че Тонев , Гонзо и Мъри щяхя дя се разберат

Всъщност,докато не се разбере какво точно са си говорили си взимам думите назад. Може да са им "наливали" акъл
110 години любов!
groti написа:Всъщност,докато не се разбере какво точно са си говорили си взимам думите назад. Може да са им "наливали" акъл
Предполагам са се снимали и са взели по един автограф

- Adramelech
- Контакти:
milen.hristov написа:На това не мога да отговоря. Аз казвам отиваме на стадиона и от началото започваме всички да искаме оставката на Иванов.
Разбира се ще трябва и подкрепата на сектор Б, но както знаем те са платени. Друг вариант по реален събира ме се на Герена за някоя тренировка и започваме да го гоним и него и Батков
Нали преди време имаше опити да се вика против Ей Богу и какво стана? Гугуткин и останалите от СЗ ги биха насред сектор Б. Имаше и опити същото да се направи и в А сектор, но и там стюардите, които пак са СЗ, пак раздаваха правосъдие. То ако ставаше толкова лесно, розовите да са махнали Дучан 100 пъти до сега.
Сега гледам 100 човека са били в съблекалнята, трябва ли ти жокер от кои са?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
На Гаджев,Йовов и Тасевски може и да са им продали по нещо !!!!

не ми харесва назначението на Гонзо, но му пожелавам успех
- rocknrolla
- Контакти:
Adramelech написа:milen.hristov написа:На това не мога да отговоря. Аз казвам отиваме на стадиона и от началото започваме всички да искаме оставката на Иванов.
Разбира се ще трябва и подкрепата на сектор Б, но както знаем те са платени. Друг вариант по реален събира ме се на Герена за някоя тренировка и започваме да го гоним и него и Батков
Нали преди време имаше опити да се вика против Ей Богу и какво стана? Гугуткин и останалите от СЗ ги биха насред сектор Б. Имаше и опити същото да се направи и в А сектор, но и там стюардите, които пак са СЗ, пак раздаваха правосъдие. То ако ставаше толкова лесно, розовите да са махнали Дучан 100 пъти до сега.
Сега гледам 100 човека са били в съблекалнята, трябва ли ти жокер от кои са?
Бойкот на мачовете на отбора , не могат да ме накарат насила да ходя на мач .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- milen.hristov
- Контакти:
plamenst7 написа:Ясно е,че новият треньор,който ще бъде обявен на 24 април явно е ангажиран до лятото.Кой според вас ще дойде за да е треньор само до тогава? Според мен новият треньор ще се казва Илиян Илиев.
Или не е удобен в момента на този който кара влака
- milen.hristov
- Контакти:
plamenst7 написа:Ясно е,че новият треньор,който ще бъде обявен на 24 април явно е ангажиран до лятото.Кой според вас ще дойде за да е треньор само до тогава? Според мен новият треньор ще се казва Илиян Илиев.
Или не е удобен в момента на този който кара влака