Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот milen.hristov » 27 мар 2012 18:04

rocknrolla написа:
Gonzi_407 написа:
rocknrolla написа:По мои изчисления , Гонзо ще успее да затрие клуба до лятото , така че дотогава ще търпим подигравките .

Тогава ставаме стадо! Само то търпи! Превърнаха ни в мекотели!

Феновете трябва да се опълчим на ръководството , но за това е нужно първо да сменим председателя на НКП и да вземем властта от СЗ.

Говорим на един език

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 27 мар 2012 18:05

Нека мине мача с Литекс и много неща ще се изяснят!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 27 мар 2012 18:06

milen.hristov написа:Феновете трябва да се опълчим на ръководството , но за това е нужно първо да сменим председателя на НКП и да вземем властта от СЗ.

Говорим на един език[/quote]

И как ще стане това ако не е тайна?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 27 мар 2012 18:09

Смешна работа.Чиста гавра :!: Истината е,че в момента при Гонзю и Борат никой свестен тренер няма да дойде!!!!С този ход агент Тара доказа ,че той дърпа конците в Левски все още и Гонзи като верна подлога КОЗИРУВА :!: С това си действие,ще изгонят и малкото останали фенове от стадиона :idea: ВЪН БАТКОВ и ГОНЗО ОТ ЛЕВСКИ!!!!!

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 27 мар 2012 18:11

Очаквам победа за Литекс. Трудна, изстрадана, но победа и три точки. Мачовете Литекс - Левски винаги са били със заряд и без значение моментната форма стават дербита. Йовов, Гаджев и Тасевски направиха номер на Костов, за да бъде изгонен, но в четвъртък те ще играят здраво. Въпроса е до кога на 3-4 пишлемета ще се позволява да гонят треньори... Дано в българския футбол се случи играчи да бъдат натирени заради бойкот на треньор.

Иначе Тонев е хитра лисица, сдобри се с Гонзо, сложи го треньор в трудна серия от мачове, сега ако Гонзо се издъни на лято си заминава и никой нищо няма да каже в негова защита. Сложи врага си най-близо до себе си, за да ти е под ръка и да виждаш какво прави, а после го остави сам да се прецака. :)

При победа Литекс ще тръгне към трета поредна титла и предвид очакваните "изненади" с ЦСКА със Стара Загора и с Раковски всичко ще се нареди.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 мар 2012 18:12

Adramelech написа:
milen.hristov написа:Феновете трябва да се опълчим на ръководството , но за това е нужно първо да сменим председателя на НКП и да вземем властта от СЗ.

Говорим на един език

И как ще стане това ако не е тайна?[/quote]
На това не мога да отговоря. Аз казвам отиваме на стадиона и от началото започваме всички да искаме оставката на Иванов.
Разбира се ще трябва и подкрепата на сектор Б, но както знаем те са платени. Друг вариант по реален събира ме се на Герена за някоя тренировка и започваме да го гоним и него и Батков

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 27 мар 2012 18:13

БАТКОВ и ГОНЗО ВЪН ЗАВИНАГИ ОТ ЛЕВСКИ!!!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 27 мар 2012 18:13

milen.hristov написа:
Adramelech написа:

Говорим на един език

На това не мога да отговоря. Аз казвам отиваме на стадиона и от началото започваме всички да искаме оставката на Иванов.
Разбира се ще трябва и подкрепата на сектор Б, но както знаем те са платени. Друг вариант по реален събира ме се на Герена за някоя тренировка и започваме да го гоним и него и Батков[/quote]
разсмя ме наистина :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 27 мар 2012 18:14

olfix написа:Нека мине мача с Литекс и много неща ще се изяснят!

Така е!, и аз си мисля същото. Някой като, че ли има интерес Гонзо да е в Левски...и начина да бъде това е само един...... :arrow:
Ако съм прав...много жалко за футбола ни :( :(
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 мар 2012 18:15

Middlesbrough написа:
milen.hristov написа:
Adramelech написа:Говорим на един език

Разбира се ще трябва и подкрепата на сектор Б, но както знаем те са платени. Друг вариант по реален събира ме се на Герена за някоя тренировка и започваме да го гоним и него и Батков

разсмя ме наистина :mrgreen:[/quote]
с кое :)

Върни се в “Архив”