Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

emilianbeliashki
Контакти:

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот emilianbeliashki » 27 мар 2012 17:40

Батков, Гонзо, Тонев - те погребаха Левски. Дано по-скоро се разкарат.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 27 мар 2012 17:40

yasen написа:край, аз бях дотук, повече няма да коментирам Левски във форума, няма да стъпя на мач на Левски докато Гонзо е в отбора.
да си пожелаем лятото да настъпят по-добри времена за отбора, аз вече се съмнявам...

Благодаря! Освободи ни от присъствието си. Ходи гушни Насо, цункай го по обичката и си трайкай! Такива псевдофенове на Левски не трябват!
Не осъзнавате ли, че никой не иска да припари до Левски???? Направо ме натъжавате...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Centralnia
Контакти:

Мнениеот Centralnia » 27 мар 2012 17:41

Левски ще победи Литекс това е ясно . 0:1 точен резултат. Колкото до класирането няма да сме шампиони и това е ясно. Другата година ще сме 1ви с Илиян Илиев . Ще направи чистка и ще купи нови играчи.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 27 мар 2012 17:42

controller написа:За 30-те минути говорене на господин Русев някой зададе ли въпроса ЗАЩО Гонзо е в Левски на тази позиция (мениджър)? Това ,че някой някога е бил добър футболист , не означава ,че ще управлява цял клуб добре ... аз може да съм бил страхотен продавач в Кауфланд или Била ,ама да не става за мениджър , щото да риташ се изискват крака , а за да управляваш хора и да направил отбор шампион се изисква ГЛАВА ! И стига сте дрънкали ,че Гонзо много е боляло за Левски , ако някой , когото го е еня за отбора ( ама го е провалил и докарал до изпадане от УЕФА и загуба от ЦСКА)ти каже ,че мисли доброто на отбора той ЛЪЖЕ , ако бе истински мъж той щеше да напусне и да каже "е момчета аз не ставам за тая работа,намерете по-добър" !!!!

А ти защо смяташ, че не е добър мениджър? И не го било боляло за ЛЕВСКИ! Е, много ги разбираш значи нещата...
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 27 мар 2012 17:42

emilianbeliashki написа:Батков, Гонзо, Тонев - те погребаха Левски. Дано по-скоро се разкарат.

+1914
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 мар 2012 17:42

Честит ви "нов" треньор!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 27 мар 2012 17:42

Adramelech написа:Сега Тонев ако е мъж, да излезе и да каже кои бяха вариантите за които говореше и Гонзо дали беше между тях и ако НЕ, за чий го назначиха? :evil:

Не е бил измежду тях! "Вариантите" не могат да поемат Левски от днес за утре и някой трябва да води отбора до 24.04. Какво толкоз сложно има?

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 27 мар 2012 17:43

Мъри никога повече в ЛЕВСКИ. Ще го изтърпим и това !!!! Не вярвах,че мога да кажа такива думи,но.....да ме прощават всички ,които ще се почувстват засегнати.Левски е над всичко.СЕГА И ЗАВИНАГИ.
PS. ДА СЕ ПРЕБОРИМ ЗА ТИТЛАТА. ДОРИ И С ГОНЗО, ТЯ ВСЕ ОЩЕ Е РЕАЛНА !!!
САМО ЛЕВСКИ !!!

stancho1234
Контакти:

Мнениеот stancho1234 » 27 мар 2012 17:43

Извънредно: на 24ти Април ще бъде обявен Драголюб Симонович- Дуци като нов старши треньор на Левски. :lol: И без това свърши повече работа в полза на сините от Гонзо, Костов и Тонев на куп :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 мар 2012 17:43

plamen_ol написа:Кой ще да е треньор, ако футболистите не разберат какво е Левски все на това дередже ще сме. Аз продължавам да вярвам, че Левски може да е шампион, защото Гонзо може да не струва като треньор, обаче е голям левскар. Ето това, ако предаде на футболистите си мисля, че няма да изгубим нито в Ловеч, нито на Герена с/у Лудогорец. Най-жалкото за мене е, че почваме всяко лято с нов треньор, а така не се прави отбор. Само Левски!

Виж сега ...
И аз съм голям българин, ама не работя в правителството ... И нямам намерение !
Защо ли ?
Ами примерно - НЯМАМ ГРАМ ИДЕЯ, КАК СТАВА ТАЯ РАБОТА !!!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”