Право на отговор за ПФК Локомотив Пловдив 1926

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Re: Право на отговор за ПФК Локомотив Пловдив 1926

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 27 мар 2012 17:08

stannn написа:Абсолютни смешковци сте тук. Значи когато на модератора му е удобно мнението го оставя, а когато не трие. Да живее демокрацията и свободното слово. А за този който явно е гледал друг мач май забравя плюенето и 3-те шамара на Даксон. Не 1, а 3 и то при спряна игра. И ще ми говори за провокации. Бил показал жестове Присо. Ти индивиде пловдивски ако ти кажа, че си ром и те псувам как би реагирал да те питам аз? Едва ли това мнение ще остане но нека пробвам. Може пък модератора да се сети, че живеем в 21 век и комунизма си отиде преди повече от 20 години.

Първо не съм тънкообиден но....
И така, МАЙ ТИ НЕ СИ ГЛЕДАЛ МАЧА, след като пропускаш момента в който Присо провокира Даксон, като го хваща за чатала.
Нека, пробвай пак да изгледаш повторението.
Изображение

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 27 мар 2012 17:12

Я по-точно ми обясни как държавата толерира ЦСКА особено през годините на така наречената демокрация!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 27 мар 2012 17:13

И дърпане за шортите заслужава 3 шамара и плюене без последствия??? Айде само не ми изкарвайте Даксон, че е майка Тереза. Присо ще си понесе наказанието, но това което се иска 10 мача си е жива комплексарщина от страна на едни индивиди.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 27 мар 2012 17:17

Искам някой фен на ЦСКА да ми обясни какво точно правеше Присто след отбелязването на гола си пред "Бесика" и онова момче "капитанчето" им /да - точно "капитанчето" им - неслучайно го наричам така, защото е жалко подобие на такъв с поведението, което демонстрира/ пред Трибуна "Спортклуб"... За тези, които не разбраха какво се случва, ще кажа само, че направиха главния съдия да се чуди накъде да гледа само и само да не обърне внимание на това, което правиха и двамата... то не бяха жестове и демонстрации, включващи дори и "прословутите" трипръстови комбинции, които се наказват навсякъде в нормалните страни независимо дали си бил провокиран от публиката или не... Всъщност трябва да се отбележи, че до този момент няма никакви провокации от страна на публиката към играчите в червено освен обичайните неща от сорта на "ей чор*ари ма*ка ви ше*ба", което мисля, че си е нещо обичайно... както и обичайните простотии към нас от феновете на ЦСКА...
............................................................

Сега искам на всиччки "майки Терези" в червено /май не били обикновени "майки с колички"/ да им припомня един случай от "Армията" само преди няколко години, когато се оказа, че Локомотив Пловдив е наказан само защото някакъв полицай - сержант бил "съобщил на началника си, че бил ударен от 16 годишен ученик в Музикалното училище" и това бе единствено и достатъчно ние да бъдем наказани като дори не бе и доказано!!!
Последна промяна от plovdivram на 27 мар 2012 17:19, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 27 мар 2012 17:19

stannn написа:И дърпане за шортите заслужава 3 шамара и плюене без последствия??? Айде само не ми изкарвайте Даксон, че е майка Тереза. Присо ще си понесе наказанието, но това което се иска 10 мача си е жива комплексарщина от страна на едни индивиди.

Не, заслужава тукати, защото на Присо явно му е казано, че може да си прави каквото си иска. Но и този момент пропускаме.
Изображение

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 27 мар 2012 17:19

Моля някой да ми обясни, поради какви причини БФС налага наказания за посягане към полицай и т.н. и за подобни неща не се ли правораздава от съд? Ако затова се наказва с 10 мача, буди недоумение как други биват трансферирани и ритат отвреме навреме в Германия, след като са карали пияни с фалшива книжка... А Присо беше провокиран и замерван от футболисти и публика, летяха бутилки... за които дано поне глоба да получат домакините...

Потребителски аватар
lpfc_1926
Контакти:

Мнениеот lpfc_1926 » 27 мар 2012 17:21

lothar_matthaus написа:Не ми стана ясно какво общо Присо и полицая с наказание да не играеш футбол. Или не различавате законите.

Наказание по чл. 24 на дисциплинарния правилник на БФС, предвижда 10 мача и 3000 лева глоба. Той се прилага при тежки провинения на състезател към служебни лица. Полицаят е длъжностно лице. Да го млатиш с дървена палка си е доста тежко провинение. Няма смесване на законите. Прокуратурата да си го разследва за удара срещу полицая и да го вкара Присото в затвора , ако и виновен. БФС да си свърши работата според техния правилник и да си го накаже за 10 мача както си му е реда. Така мисля , че е честно нали?!
░▒▓▀1926▀▓▒░ LPFC ░▒▓▀1926▀▓▒░

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 27 мар 2012 17:22

plamen_ch написа:Я по-точно ми обясни как държавата толерира ЦСКА особено през годините на така наречената демокрация!

Виж, на заблудените нямам намерение да отварям очите! Интересува ме конкретно мача и поведението на цялото "ЦСКА" спрямо това на Локо ПД от неделя и как "Гузен негонен бяга" както много добре беше казал един твой колега, тук.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 27 мар 2012 17:22

gld_84 написа:Моля някой да ми обясни, поради какви причини БФС налага наказания за посягане към полицай и т.н. и за подобни неща не се ли правораздава от съд? Ако затова се наказва с 10 мача, буди недоумение как други биват трансферирани и ритат отвреме навреме в Германия, след като са карали пияни с фалшива книжка... А Присо беше провокиран и замерван от футболисти и публика, летяха бутилки... за които дано поне глоба да получат домакините...

Услужливо пропускаш как той първи проворкира публиката на Спортклуб като се спря и изплези в първите минути и как подразни феновете на Бесика след гола си..
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 27 мар 2012 17:24

gld_84 написа:Моля някой да ми обясни, поради какви причини БФС налага наказания за посягане към полицай и т.н. и за подобни неща не се ли правораздава от съд? Ако затова се наказва с 10 мача, буди недоумение как други биват трансферирани и ритат отвреме навреме в Германия, след като са карали пияни с фалшива книжка... А Присо беше провокиран и замерван от футболисти и публика, летяха бутилки... за които дано поне глоба да получат домакините...

Няма смисъл да ви се обеснява поотделно, защото съдейки по поведението ви, или сте безкрайно "нагли" или се правите на "ущипани моми" или не сте гледали мача!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”