27.03.2012 паметна дата за ЦСКА! Базите вече са на клуба!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 27.03.2012 паметна дата за ЦСКА! Базите вече са на клуба!
Полу4ихме нещо което отдажна е наше и мисля 4е това не е повод за някаква радост защото загрижения за ЦСКА премиер уреди Лефски със 10 000 000лв и докато на нас ни взе вси4ките пари за да ни даде нашето си следващите 3 години ще играем с деца и ще гледаме как другите се радват на трофеите си.Не се заблуждавайте от слу4илото се в неделя.Това беше изненада за вси4ки и ви уверявам 4е няма да допуснат да се повтори.Това с базите е хвърляне на прах о4ите ни.А нашите макар и с наша помощ няма да могат да издъжат защото на такъв натиск даже и Барселона няма да издържи.За огромно мое съжаление нашите най-неприятни мигове предстоят.
Чудесна новина, НО в България много хубаво не е на хубаво. Дано Титан най-вече намерят инвеститор тип руската банка да дава по няколко милиона на година, за да правят по-малко шмекерии с фактури и да имат пари да инвестират за тези "освежителни" ремонти. Сами Титан не могат да издържат ЦСКА, освен ако не разпродават отбора всяка година.
Дано започнат от терените за децата, защото не отива на клуб като ЦСКА да ги разкарва по села и паланки и да няма един нормален терен!
Само ЦСКА и занапред само хубави времена за отбора!!!
ПП: Понеже няколко човека скочиха чак на плана за нов стадион, колкото и да съм скептичен относно издигането му не мога да не се включа. Не може ли Б,В и Г секторите да се направят тип като тези, металните в Ловеч. Според мен те ще са по-леки от тези насипи(нали една част от драмата за строежа е заради метрото, или аз не съм в час). Слага се една хубава облицовка да не се вижда грозната конструкция и козирка и заспива цялата история. Това според мен е доста удачен вариант, защото няма и да е много скъп, нито ще излезе от границите на сегашния терен. С този тип седалки могат да се направят и повече входове за зрителите, защото това е един от главните проблеми на стадиона откъм лицензиране. А сектор не го коментирам, защото там заради залата и другите пристройки, нещата са много по-сложни.
Дано започнат от терените за децата, защото не отива на клуб като ЦСКА да ги разкарва по села и паланки и да няма един нормален терен!
Само ЦСКА и занапред само хубави времена за отбора!!!
ПП: Понеже няколко човека скочиха чак на плана за нов стадион, колкото и да съм скептичен относно издигането му не мога да не се включа. Не може ли Б,В и Г секторите да се направят тип като тези, металните в Ловеч. Според мен те ще са по-леки от тези насипи(нали една част от драмата за строежа е заради метрото, или аз не съм в час). Слага се една хубава облицовка да не се вижда грозната конструкция и козирка и заспива цялата история. Това според мен е доста удачен вариант, защото няма и да е много скъп, нито ще излезе от границите на сегашния терен. С този тип седалки могат да се направят и повече входове за зрителите, защото това е един от главните проблеми на стадиона откъм лицензиране. А сектор не го коментирам, защото там заради залата и другите пристройки, нещата са много по-сложни.

Old_death написа:Хубава новина!Сега всичко е в ръцете на Титан и нямат право на никакво извинение.
Освен липсата на пари и лицето Дикофф примерно .
От къде на къде държавата ще ни дава собствения стадион на концесия ? Държавен е станал благодарение на някаква комунистическа национализация , поддържана единствено от милиционерите от Подуене .
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
Adramelech написа:Sh. Group написа:аз ще ти кажа да - проблем ли има ? нито пишеш по темата, нито нищо, така че тих те искам .....
Ти какво искаш и какво ще стане в действителност са две корено различни неща! И кое не е по темата, това че ви поздравих за базите ли? Брей ако това не е по темата, то кое е?
аз нали ти казах, че те искам тих бе...кво ми се обясняваш сякаш ще те чукам довечера - тия лицемерните поздрави можеш да си ги навреш където си пожелаеш....
Хан Крум написа:Old_death написа:Хубава новина!Сега всичко е в ръцете на Титан и нямат право на никакво извинение.
Освен липсата на пари и лицето Дикофф примерно .
От къде на къде държавата ще ни дава собствения стадион на концесия ? Държавен е станал благодарение на някаква комунистическа национализация , поддържана единствено от милиционерите от Подуене .
Напълно съм съгласен с тебе!Но ръководствата ни в последните двадесетина години проспаха времето,в което можеше да се осигури нотариално приемствеността между АС 23 и ЦСКА и на тая база да се повдигнат претенции за реституция.От друга страна по това време нямахме безочлив фен във върховете на властта,който да погази всички закони и да ни даде стадиона.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Не вярвам нещо да се промени. ЦСКА я има от 65г. и все на армията е играл така, че нищо не пречеше и до сега да се ремонтира. Второ Титан нямат толкова много пари за губене че да си играят на строители на стадиони. Защото направата на такъв стадион в България не е инвестиция, а хвърляне на пари на вятъра - възвръщаемост 0. Васил Божков докато беше по-можеше защото официално имаше 600млн. лв., а реално сигурно е имал над милиард, та за него не беше проблем 30-40 млн. лв. тея просто ги нямат. Най-много някакъв козметичен ремонт + малко седалки и 1-2 терена на панчарево. Но не вярвам да заприлича на модерен европейски стадион.
Това, че се случи същото е хубаво, но пък и нищо няма да се промени освен някакви козметични ремонти.

galin56 написа:Не вярвам нещо да се промени. ЦСКА я има от 65г. и все на армията е играл така, че нищо не пречеше и до сега да се ремонтира. Второ Титан нямат толкова много пари за губене че да си играят на строители на стадиони. Защото направата на такъв стадион в България не е инвестиция, а хвърляне на пари на вятъра - възвръщаемост 0. Васил Божков докато беше по-можеше защото официално имаше 600млн. лв., а реално сигурно е имал над милиард, та за него не беше проблем 30-40 млн. лв. тея просто ги нямат. Най-много някакъв козметичен ремонт + малко седалки и 1-2 терена на панчарево. Но не вярвам да заприлича на модерен европейски стадион.
Говориш някакви свободни съчинения. Давам ти пример . Нямаш дом и взимаш под наем къща, за неопределен срок от време , след което я срутваш и правиш ПАЛАТ и то без разрешението на властите. Как ти се струва като инвестиция?
Другата дейност на Титан е строителство, така че има от къде да си вземат бетон и прочее

Най-доброто в новината е, че сега, когато клубът е концесионер за него ще се намерят кандидат купувачи, които да оттърват изстрадалите червени фенове от пернишките боклуци.
- blue avalanche
- Контакти:
Beck's написа:Говориш някакви свободни съчинения. Давам ти пример . Нямаш дом и взимаш под наем къща, за неопределен срок от време , след което я срутваш и правиш ПАЛАТ и то без разрешението на властите. Как ти се струва като инвестиция?
Другата дейност на Титан е строителство, така че има от къде да си вземат бетон и прочее
Че той,"домът" ви,и сега не е ваш.Какво се е променило?