Официално: Гонзо пак треньор на Левски
27 март 2012 | 17:00 0
Twitter
Очаквано Георги Иванов беше назначен за старши треньор на Левски. Гонзо ще води тима само до края на сезона. От лятото начело на "сините" ще бъде друг специалист, чието име обаче ще бъде обявено на 24 април.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
Честито на печелившите
Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Очаквано Георги Иванов беше назначен за старши треньор на Левски. Гонзо ще води тима само до края на сезона. От лятото начело на "сините" ще бъде друг специалист, чието име обаче ще бъде обявено на 24 април.
В щаба на Иванов влиза Викторио Павлов. Двамата ще започнат с тежко гостуване на Литекс в четвъртък и с домакинство на Лудогорец в понеделник.
До поредното назначение на Гонзо се стигна, след като Костов подаде оставка, разочарован от загубата от Миньор (Перник) с 0:1 в неделя. Ръководството на Левски проведе разговори със Станимир Стоилов, но не стигна до споразумение за това той да поеме отбора веднага. Другите спрягани варианти бяха Илиан Илиев и Димитър Димитров-Херо.
Георги Иванов беше наставник на столичани до миналата есен, когато дойде Костов. До лятото сега той ще се занимава само с треньорство и няма да изпълнява функциите си на спортен директор.
"Sportal"
Честито
В щаба на Иванов влиза Викторио Павлов. Двамата ще започнат с тежко гостуване на Литекс в четвъртък и с домакинство на Лудогорец в понеделник.
До поредното назначение на Гонзо се стигна, след като Костов подаде оставка, разочарован от загубата от Миньор (Перник) с 0:1 в неделя. Ръководството на Левски проведе разговори със Станимир Стоилов, но не стигна до споразумение за това той да поеме отбора веднага. Другите спрягани варианти бяха Илиан Илиев и Димитър Димитров-Херо.
Георги Иванов беше наставник на столичани до миналата есен, когато дойде Костов. До лятото сега той ще се занимава само с треньорство и няма да изпълнява функциите си на спортен директор.
"Sportal"
Честито

Последна промяна от Red Warrior на 27 мар 2012 17:14, променено общо 3 пъти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски
УЖАС!!! Гонзо пак треньор!
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
В щаба на Иванов влиза Викторио Павлов.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
В щаба на Иванов влиза Викторио Павлов.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
bubka написа:За мен истината около около случилото се е,че Костов си изпълни заканата да напусне при опит за вмешателство в работата,каквото и да е било то,като дори само очевидното саботиране на Йовов,Тасевски и Гаджев е достатъчен повод за това,просто не е позволил на някакви мизерници да му петнят името.
Най-после едно реално мнение от другия сектор!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- Adramelech
- Контакти:
Гонзо е треньор до лятото. На печелившите честито 

[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
- hristo1306
- Контакти:
Гонзи, нека да ти е честит Гонзо !
- Обичам Левски
- Контакти:
А на лято ????????
hristo1306 написа:Гонзи, нека да ти е честит Гонзо !
Гонзо до откат им пожелавам на момчетата и аз лично

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

-
- Контакти: